alibotean Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Buna, Mi s-a dus de tot vascocuplajul - e blocat tot timpul si are un joc foarte are, la ralanti vibreaza toata masina. Stie cineva de unde as putea cumpara unul cu tot cu ventilator la pret de criza? Multam fain. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Vascocuplaj terminat - ajutor am unul nou noutz ... original nissan , este de camioneta ... cam 10% mai mic decat cel de Patrol .... daca te intereseaza este 100 € se adapteaza foarte usor .... voi pune si poze dar nu am acces la el acum ... sunt in constructii cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Vascocuplaj terminat - ajutor ALPADRINO..........NOU 900 RON ORIGINAL......eu am y60 dar vad ca ai motoru de 2.8 deci avem acelasi motor in principiu..........sau daca nu vrei sa dai banutii astia punel pe direct dar ve i spune ca mergi cu avionu si iarna e cam nasol ingheatza cam tot pe akolo.......:2dr Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Vascocuplaj terminat - ajutor suna la 0745831610 costa injur 500 lei nou :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Mai 25, 2010 Autor Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Vascocuplaj terminat - ajutor suna la 0745831610 costa injur 500 lei nou Multumiri domnului Mitran pentru informatii si ajutor. Abia astept pachetul :h5 Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Vascocuplaj terminat - ajutor Daca iti mai aduci aminte, cand ai fost la mine ti-am spus ca vascocuplajul pe care il ai nu are viata lunga si ca sa te pregatesti sa il schimbi. Nu pune elicea pe direct cu un vascocuplaj blocat. In felul asta, rulmentul de la pompa de apa se va strica destul de repede. Socurile care le exercita elicea la oprirea motorului se rasfrand asupra respectivului rulment. Cumpara un vascocuplaj nou si original. E scump dar e mai bine asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: Vascocuplaj terminat - ajutor Salutare Max, Asa este - stiam ca e pe duca si de vreme buna am tot cautat sa il schimb dar la preturile vehiculate de reprezentanta si magazinele de piese auto am decis sa mai astept - in eventualitatea ca gasesc o oferta mai buna. Nu ma atrage deloc ideea de a merge pe solutia "romaneasca" - am comandat unul nou, after market, de fabricatie japoneza. Trebuie sa imi soseasca zilele acestea. Daca iti mai aduci aminte, cand ai fost la mine ti-am spus ca vascocuplajul pe care il ai nu are viata lunga si ca sa te pregatesti sa il schimbi. Nu pune elicea pe direct cu un vascocuplaj blocat. In felul asta, rulmentul de la pompa de apa se va strica destul de repede. Socurile care le exercita elicea la oprirea motorului se rasfrand asupra respectivului rulment. Cumpara un vascocuplaj nou si original. E scump dar e mai bine asa. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat Mai 27, 2010 Autor Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Vascocuplaj terminat - ajutor Azi am primit vascocuplajul si l-am inlocuit - problem solved. Multumesc tuturor pentru ajutor si sfaturi. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate