Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero 2.5 model cu 2 baterii

Vizitator ionak88

Postări Recomandate

Vizitator ionak88

Salut la toata lumea...Am si eu o problemuta,care o stiam de asta iarna si anume am nevoie de 2 baterii cu bornele inverse pentru Pajero 2.5 model cu 2 baterii. Ma lasat asta iarna mai intai una,aia de langa pompa de injectie pe care am reusit so inlocuiesc atunci cu una normala dupa ceva chin. Dar fiind si cealalta pe moarte cu timpul sa frecat si asta care era buna...asa ca acum am nevoie de 2 baterii.

Gasesc asa ceva???Cam la ce preturi? Pan la urma urmei daca nu se prea gasesc sau sunt mult mai scumpe modific cablurile si montez baterii normale

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pajero 2.5 model cu 2 baterii

Salut.

Si eu am cam aceiasi problema cea de langa pompa este noua dar cealalta este destul de veche.Probabil nu a fost inlocuita din acelasi motiv.Acum suntem 2 cu aceasta problema.Daca cineva ne poate da ceva informatii ar fi de apreciat.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

Salutare!

Am cumparat eu o baterie Banner, fabricata in Austria, care a costat 400 de lei. O am de un an si sunt multumit de ea, daca vrei te directionez...:h5

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

Salut.

Ai cumparato de la un magazin de piese auto oarecare sau de undeva anume?

Merci.

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

Link spre comentariu

De la un magazin de piese din Bucuresti, zona Bucurestii Noi. Are garantie doi ani, dar nu mai stiu exact specificatiile tehnice, amperi si din astea. Ma puteti suna luni si va dau numarul de telefon, ca sa vorbiti cu omul.(luni nu voi putea intra pe forum, iata nr. meu: 0740.104.935)

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

Vizitator ionak88

Deci ca sa ma fac inteles,ai cumparat baterie cu bornele inverse nu? Aia mare sau aia mica???

Link spre comentariu

Vizitator ionak88

Eugene daca bateria veche tii pe moarte si mergi asa sa stii ca o omori si pe asta noua... E posibil sa ma insel...asta in cazul in care bateriile nus legate in serie.

Link spre comentariu

Vizitator ionak88

De susit as putea suci si o baterie normala,dar nu mai ajung bornele...

Link spre comentariu

Eu am cumparat o singura baterie, fiindca am un 2,8 cu un singur acumulator. Bateria are si borne "normale", si "inverse", o aranjezi asa cum iti doresti. Si da, au pe diverse marimi si puteri... V-as fi ajutat mai repede, dar omul de la care le-am luat nu poate fi gasit decat luni si, in plus, stiu ca s-a despartit de asociatul sau. Trebuie sa aflu daca au ramas la el bateriile sau la celalalt...

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

Exista baterii cu borne inverse,in general toate masinile asiatice au acest tip de baterie.Orice magazin de piese auto ar trebui sa aiba asa ceva,pentru ca se folosesc la cielo,nubira, chevrolet,kia,hiunday.Chiar si producatori romani fabrica asa ceva.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Teoretic, da, ar trebui sa se gaseasca. Eu am cautat mult in ziua in care m-a lasat si ce am gasit fie nu se potrivea pentru Pajero(ca putere, chestii), fie sareau de 700 de lei. La reprezentanta, de exemplu, era cam 350 de euro o baterie... Asa ca le recomand...

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

La targul din Vitan exista un magazin (care vinde si scutere) situat in afara targului, la strada, cum vii dinspre Carrefour, pe partea dreapta inainte de casele de bilete de la targul Vitan.

Au tot felul de baterii, eu am luat 2 Bosch, pret aprox 400 ron bucata daca mai tin bine minte.

KAMIKAZE TEAM
Link spre comentariu

Eu am preferat sa modific instalatia electrica, mi-a luat citeva ore si pretul a 4 borne bune si citiva metri de cablu de la dedeman si acum sint si mai sigur de instalatia electrica si am facut si instalatia pentru troliu.Atunci cind am avut nevoie nu am gasit baterii cu borne inverse.

Link spre comentariu

Asa cum am promis, revin cu un raspuns. Exista pe stoc baterii Banner, doi ani garantie, la 500 de lei. Magazinul se afla pe Bucurestii Noi. Cine vrea numarul omului sa dea un PM. Bafta!

"Umblati cu bine!"
Link spre comentariu

Vizitator ionak88

Miam instalat TECDOC-ul si am vazut ca se gasesc de tot neamul,aproape fiecare producator de baterii fabrica asa ceva...Deci problema rezolvata!!!

Multumesc tuturor pentru idei si sfaturi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare