savinescu Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Vreau sa cumpar un Grand Cherokee de 5,2 si vreau sa ma ajutati cei care detin asa model sa-mi spuneti ce probleme ati intilnit la acest model?, cum este motorul?, cum se comporta in teren?,...? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: grand cherokee de 5,2 ??? Vreau sa cumpar un Grand Cherokee de 5,2 si vreau sa ma ajutati cei care detin asa model sa-mi spuneti ce probleme ati intilnit la acest model?, probleme mai mari ca si consumul?:ha: am intees ca merge bine de tot in teren ar fi indicata o schimbare de planetare cu ceva mai havy decat cu ce e echipat din fabrica, dar depinde si de ce noroc ai ...deci ce e pe el acum in rest, bani de benzina sa ai forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Mai 23, 2010 Autor Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: grand cherokee de 5,2 ??? Nu este echipat pt. OFF ROAD, este standard ! Stiu de consum, si impozitul.., dar as vrea sa-l tin doar pt teren ! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: grand cherokee de 5,2 ??? ALF-DMAX vinde unul de 5,2.....vorbeste cu el...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52627 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: grand cherokee de 5,2 ??? Concluzia pentru grand V8 la teren: Motorul bestial.... punti si transmisie de kkt pentru un motor asa de puternic... trebuie trecut tot pe HD, daca nu fac asta o sa rupa in fiecare iesirea vreun planetar... cardan... Oricum cu punti stock, chiar daca l-ai trecut pe HD, nu visati cu roti mai mare de 32" sau 31" resapate, nu tine. Sunt anumite modele care vine cu Dana 44 HD pe spate (30 spline) o puntea destul de buna dar este un Dana 44 un pic spetial, are carcasa de aluminiu si datoria asta nu incape blocantele obisnuite, singur blocant care stiu eu ca exista in piata este Aussie Locker. Mare grija la temeperatura la cutia de viteze, daca poti, pune un radiator de ulei mai mare si eventual cu racire forzata. Configuratie ideala la transmisie dpmdv sa fie: Dana 44HD spate (daca vine cu ele) Dana 44 fata (adaptat evident) Cardane HD Cutia de transfer NP242 de cherokee sa aiba fata decuplabila. Autoblocant Aussie Locker spate (pentru Dana44HD ) Blocant ARB fata (Dana 30) De obicei o sa vina cu raporturi 3.73 dar se misca destul de bine cu ele, oricum daca vrei sa fi cheful tribului trece-o pe 4.11. Al meu este de vanzare pentru piese... sau dezmembrare... are probleme cu acte si am cumparat alt sa fac "transplant" de pregatirea. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: grand cherokee de 5,2 ??? Sunt anumite modele care vine cu Dana 44 HD pe spate (30 spline) o puntea destul de buna dar este un Dana 44 un pic spetial, are carcasa de aluminiu si datoria asta nu incape blocantele obisnuite, singur blocant care stiu eu ca exista in piata este Aussie Locker. D44a e mai light duty decat D44 de pe TJ, care la randul lui este sub D44 care a venit in masinile vechi (MJ, XJ, CJ). Nu e nicidecum heavy duty. Imi face impresia ca si internele sunt diferite fata de D44. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 (editat) Re: grand cherokee de 5,2 ??? D44a e mai light duty decat D44 de pe TJ, care la randul lui este sub D44 care a venit in masinile vechi (MJ, XJ, CJ). Nu e nicidecum heavy duty. Imi face impresia ca si internele sunt diferite fata de D44. Da ai dreptate, imi se pare ca nu m-am exprimat corect... :op Dana44HD este denumirea tehnica a puntea asta, de asemena conoscuta ca Dana44a, HD nu inseama Heavy Duty este numai denumirea tehnica a puntea... evident Dana44 de TJ este mai ok, dar Dana44HD este mai buna ca Dana 35 cu care vine multe Grand-uri. Si da... internele sunt diferite, de asta nu se potriveste blocantele obisnuite de Dana44. Editat Mai 24, 2010 de ALF-DMAX Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate