stanibogdan Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 va salut, :hl cateva intrebati pentru cei in cunostinta de cauza si multumesc anticipat celor ce vor raspunde. vreau sa achizitionez o Vitara sau un Samu ! 70% oras si 30% iesire vanatoare. (an dupa 96) - la ce trebuie sa ma uit cand il cumpar ? - la ce sa ma astept daca are 130k, 170k ? - la varianta softtop cum e iarna in ea, face fata caldura sau sunt pierderi mari ? - sa caut una deja inaltata si oarecum pregatita te teren sau sa caut un stock virgina ale dealurilor ? - se pare ca Samu e la acelasi pret cu Vitara diferenta fiind foarte mica - ce imi recomandati pentru ceea ce imi trebuie mie Samu sau Vitara (varianta in doua usi) si alte sfaturi sunt bine venite. Mersi inca o data all. :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Vitara se preteaza la ce vrei tu(70% oras) 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanibogdan Postat Mai 23, 2010 Autor Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Vitara se preteaza la ce vrei tu(70% oras) pai si cu restul de 30% ? :) , am vazut ca se descurca destul de bine si in offroad, sau e mult mai indicat samuraiul pt offroad ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Vitara este pentru comfort ceea ce este foarte bine in ceea ce vrei sa faci tu 70% oras iar samuraiul nu este asa comfortabil dar este foarte bun la off-road chiar extrem. 1 amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Mai 23, 2010 Partajează Postat Mai 23, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Ia-ti Vitara...Iti iei kit-uri de inaltare de pe forum (bodylift, suspension lift). Iti intoci niste jenti de tabla sau pui distantiere, iti bagi niste cauciucuri maricele(cross country reesapate de la pneus elite, merg cam 40000 km si pe asfalt si se descurca bine in teren). Modificarile astea te costa foarte putin si va arata bestial. Mai multe nu poti sa ceri in teren, mai ales daca o folosesti 70% pe asfalt. Samurai iti iei daca il folosesi mai mult in teren. La procentul ala nu are rost sa te chinui cu Samuraiu prin oras. Vitara are servo, ii pe elicoidale(comfort, o inalti mai usor), dotari mai multe, motor mai puternic. Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanibogdan Postat Mai 24, 2010 Autor Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Ia-ti Vitara...Iti iei kit-uri de inaltare de pe forum (bodylift, suspension lift). Iti intoci niste jenti de tabla sau pui distantiere, iti bagi niste cauciucuri maricele(cross country reesapate de la pneus elite, merg cam 40000 km si pe asfalt si se descurca bine in teren). Modificarile astea te costa foarte putin si va arata bestial. Mai multe nu poti sa ceri in teren, mai ales daca o folosesti 70% pe asfalt. Samurai iti iei daca il folosesi mai mult in teren. La procentul ala nu are rost sa te chinui cu Samuraiu prin oras. Vitara are servo, ii pe elicoidale(comfort, o inalti mai usor), dotari mai multe, motor mai puternic. Mersi ! La Vitara ma inclin si eu, dar pe varianta softtop (la aceasta varianat am catevatemeri ca tremuri iarna in ele din cauza prelatei, sau gresesc), care e cel mai bun motor de pe ele si in ce an a fost facut ? nu vreau sa dau mai mult de 5mii pe masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. La ce vrei tu, subscriu: Vitara.Neechipata.Si o faci cum vrei tu.Daca este echipata, inseamna ca deja a fost alergata in afara drumurilor.Pe cin neechipata, poate a scapat doar cu drumuri de asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Recomand Vitara ( cu servo directie) pentru ce doresti tu (70% asfalt+30% teren). Cu un kit de inaltare care nu e mai mult de 350ron (gasesti pe forum de vanzare) + cauciucuri resapate profil Sahara (de la Delta Grup) o sa-ti aduca o gramada de satisfactii.:old Am soft top pe a mea si asta iarna nu am tremurat ( e drept ca nu poti merge in maneca scurta - dar cu un polar e confortabil la -15grade Celsius). Face fata incalzirea. :jp1 Succes! :wink: 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanibogdan Postat Mai 24, 2010 Autor Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. La ce vrei tu, subscriu: Vitara.Neechipata.Si o faci cum vrei tu.Daca este echipata, inseamna ca deja a fost alergata in afara drumurilor.Pe cin neechipata, poate a scapat doar cu drumuri de asfalt. mda :wink:, cam asta e logica divina, neechipa e ok, probabil nu a pupat dealuri, balti, noroaie pe cand una subtire echipata sau full iti da de gandit ! dar totusi nu a raspuns nimeni, la ce sa ma astept daca are 160,170..200.000km ! o bag in revizie generala, exista service-uri ok la noi (Bucuresti), stam bine la capitolul piese, ma astept sa casez motorul pe la 210. 300,000km !? ms. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanibogdan Postat Mai 24, 2010 Autor Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Recomand Vitara ( cu servo directie) pentru ce doresti tu (70% asfalt+30% teren). Cu un kit de inaltare care nu e mai mult de 350ron (gasesti pe forum de vanzare) + cauciucuri resapate profil Sahara (de la Delta Grup) o sa-ti aduca o gramada de satisfactii.:old Am soft top pe a mea si asta iarna nu am tremurat ( e drept ca nu poti merge in maneca scurta - dar cu un polar e confortabil la -15grade Celsius). Face fata incalzirea. :jp1 Succes! :wink: SA TRAITI ! am mai rezolvat o problema ! caldura ! te cred pe cuvant, daca imi iau teapa, ii bag o soba de tabla pe carbuni (bag dimineata o lopata si pana seara nu mai am probleme) :hw Deja gata, mergem pe VITARA, samuraiul cade :) acum sa vedem la ce sa ma astept daca are km destul de multi. am mers cativa km cu o vitara de 98 (varianta in 4usi) cu 90.000km (suspect de putini) si mmmm nu am fost foarte incantat de tinuta, viraje, demaraj. Si sunt destul de hotarat sa merg pe varianta in doua, e mai mica (pt nevasta-mea care o sa o conduca in oras) si cred ca si mai usoara decat surata in 4 (pt teren accidentat). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. :tk Aia cu caldura e pe bune. Stii ca iarna asta nu a fost chiar blanda! Am vazut pe forum la rubrica vanzari cateva Vitara la preturi bune. Colegii parca erau din Bucuresti.Merita sa le vezi ca sa-ti faci o parere si poate un deal! :h5 O Vitara din '98 cu 90000km nu trebuie sa para suspecta. Cred ca este folosita pe post de a 2 sau a 3 masina. Pe a mea o am din octombrie si pana acum am facut 2500km. :2dr Am cunoscut pe cineva care si-a facut o Vitara lunga bestial! Inaltata+cauciucuri. Masina merge si arata excelent. Pe sosea nu o compara cu un turism. In teren vei aprecia aceasta masina.:old Pe bune!:x Vorbim! :grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanibogdan Postat Mai 24, 2010 Autor Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. :tk Aia cu caldura e pe bune. Stii ca iarna asta nu a fost chiar blanda! Am vazut pe forum la rubrica vanzari cateva Vitara la preturi bune. Colegii parca erau din Bucuresti.Merita sa le vezi ca sa-ti faci o parere si poate un deal! :h5 O Vitara din '98 cu 90000km nu trebuie sa para suspecta. Cred ca este folosita pe post de a 2 sau a 3 masina. Pe a mea o am din octombrie si pana acum am facut 2500km. :2dr Am cunoscut pe cineva care si-a facut o Vitara lunga bestial! Inaltata+cauciucuri. Masina merge si arata excelent. Pe sosea nu o compara cu un turism. In teren vei aprecia aceasta masina.:old Pe bune!:x Vorbim! :grin: Salut, mersik de sfaturi, uite aceasta e masina, deja inaltata, e un v6 de 2000 135 hp ! a lui George (Nichifor) un coleg de pe forum. apropo care sunt consumurile de combustibil urbane (cele din teren nu mai conteaza si nu prea maintereseaza :). ), pentru Vitara de 1.6 si 2.0 http://autovit.ro/suzuki-vitara-C12917854.html sau http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=52482 :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Da asta e una din masinile de care vorbeam. :cl Consum Vitara 1,6 8v in oras - 9% ( dar orasul in care locuiesc este mic) in afara - 7%. :h5 In off road - fara limita!:ha: :ha: :ha: ( stiu ca asta nu te intereseaza) :grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanibogdan Postat Mai 24, 2010 Autor Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Da asta e una din masinile de care vorbeam. :cl Consum Vitara 1,6 8v in oras - 9% ( dar orasul in care locuiesc este mic) in afara - 7%. :h5 In off road - fara limita!:ha: :ha: :ha: ( stiu ca asta nu te intereseaza) :grin: aham, am auzit ca 2.0 se duce undeva pe la 15% urban (cat un subaru 2.0 cu 160 hp 2007), buna masina dar nu gandita de offroad si nici nu se poate modifica ! o seara buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. aham, am auzit ca 2.0 se duce undeva pe la 15% urban (cat un subaru 2.0 cu 160 hp 2007), buna masina dar nu gandita de offroad si nici nu se poate modifica ! o seara buna. Cel mai mult depinde cat de mult te dai la masina :) ca sigur poti sa scoti un consum sub 15% .... adica vreo 8 cam asa ;) plecari usoare si schimbat la 2500maxim. Spre ex am avut un BMW 316 in acte din 1988, iar eu i-am pus un 3.5 , 6 pistoane in linie (210CP) si am scos consum de 6% la 100km/h in afara... iar in oras 10%.Daca ma dadeam la ea si schimbam in 7000 sau forja Ploiesti-Brasov imi consuma si 40%.Statea acul acela numa la 40% infipt :ha: Aveam un avantaj pt ca am am fost sa alezez putin din chiuloasa... si am pus alte injectoare care imprastiau benzina in 4 puncte fata de cele vechi care imprastiau in 2 puncte.Am umblat si in debitmetru sa-i dau putin mai mult aer, apoi i-am pus un filtru sport. Ca sa traga aer putin mai rece i-am gospodarit eu dintr-un tub din acela flexibil de hota :D pana la masca :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. am mers cativa km cu o vitara de 98 (varianta in 4usi) cu 90.000km (suspect de putini) si mmmm nu am fost foarte incantat de tinuta, viraje, demaraj. Si sunt destul de hotarat sa merg pe varianta in doua, e mai mica (pt nevasta-mea care o sa o conduca in oras) si cred ca si mai usoara decat surata in 4 (pt teren accidentat). Motorul de 1.6 8v (82 CP) ii bun. Consuma mai putin, taxe mai mici, in oras nu iti trebuie nu stiu eu ce sprint, nevasta stapaneste mai bine masina cu motor mai mic, iar pe teren iti ajunge peste cap. La vitara ii destul de mic softtop-ul, deci presupun ca nu ii mare problema... Succes la alegerea masinii:h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanibogdan Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Motorul de 1.6 8v (82 CP) ii bun. Consuma mai putin, taxe mai mici, in oras nu iti trebuie nu stiu eu ce sprint, nevasta stapaneste mai bine masina cu motor mai mic, iar pe teren iti ajunge peste cap. La vitara ii destul de mic softtop-ul, deci presupun ca nu ii mare problema... Succes la alegerea masinii:h5 :tk sper ca in doua saptamani sa o aleg peste doua zile ma Insor(:top) :hl:hl:hl:hl ... :2dr o sapt luna de miere si sper capna in data de 14 - 15 sa o aduc acasa in garaj, partea proasta e ca majoritatea celor care arata mia acceptabil sunt la cateva sute de km distanta :hw, tg secuiesc, brasov, cluj samd. dar vedem noi. hai pe curand si toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Succes in noul angajament! :top :ha: :ha: :ha: :top Vezi ca mai e unul in Sacele dar nu recomand! :uameni Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanibogdan Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Succes in noul angajament! :top :ha: :ha: :ha: :top Vezi ca mai e unul in Sacele dar nu recomand! :uameni[/quote :tk Mersik si nu asa :old ci asa :2dr hai, vreme frumoasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. N-ai gasit nici un Samurai pe elicoidale? :D ar fi bestial :top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanibogdan Postat Mai 27, 2010 Autor Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. N-ai gasit nici un Samurai pe elicoidale? :D ar fi bestial :top probabil voi merge pe Vitara, deoarece este putin mai masiva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Uite aici o varianta interesanta: http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=127502465&pageNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelId=17&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=OffRoad&tabNumber=2 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. sa fim seriosi 5700 un samurai euro 2 ... cred ca gasim alternative mai ieftine ... sau masini mai bune la banii astia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanibogdan Postat Mai 27, 2010 Autor Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Uite aici o varianta interesanta: http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=127502465&pageNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=23600&makeModelVariant1.modelId=17&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=OffRoad&tabNumber=2 dap , arata bine, dar lipsa suspensiei elicoidale ... :hw, ca si inchegare e ceea ce imi trebuie, carlinga in spate sa intre mistretul si capra :x dar scump domle scump ... 5700 acolo + 500-800 inmatricularea nu prea merita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Pai de ce nu ai spus de la inceput ca vrei pentru vanatoare? Gandeste la un Aro sau ceva cu bena (L200, etc).:dr3 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate