stanibogdan Postat Mai 27, 2010 Autor Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Pai de ce nu ai spus de la inceput ca vrei pentru vanatoare? Gandeste la un Aro sau ceva cu bena (L200, etc).:dr3 ARO nu merge, 70% masina o calareste nevasta-mea in orasa, eu 30% pe teren Un Miti ar fi perfect dar e prea scump Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. ARO nu merge, 70% masina o calareste nevasta-mea in orasa, eu 30% pe teren Un Miti ar fi perfect dar e prea scump Aha! :wink: Pai ia unu' cu volan pe dreapta. E mult mai ieftin. Care este bugetul in care vrei sa te incadrezi? :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanibogdan Postat Mai 27, 2010 Autor Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Aha! :wink: Pai ia unu' cu volan pe dreapta. E mult mai ieftin. Care este bugetul in care vrei sa te incadrezi? :old Volan pe dreapta exclus, am incercat in Irlanda si numerge :) :uameni undeva pe la 4000, daca arata foarte bine si merita si 5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. Niciodata sa nu te uiti dupa masini SH deja preparate.Alea sigur sunt date si bagate in offroad calumea :).Chiar daca el zice ca a fost de 2-3ori si in rest a mers nevastasa cu masina :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanibogdan Postat Mai 29, 2010 Autor Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: SFAT Achizitie Samurai. :tkNiciodata sa nu te uiti dupa masini SH deja preparate.Alea sigur sunt date si bagate in offroad calumea :).Chiar daca el zice ca a fost de 2-3ori si in rest a mers nevastasa cu masina :)) dap, mai mult sau mai putin :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate