Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Norme de poluare Grand Vitara

Postări Recomandate

Buna:grin:.

As dori si eu un mic ajutor :hl.

Imi puteti spune dupa ce an un Grand Vitara in 3 usi cu motoru' de 1.6 are EURO 3?

Pt ca la cele cu euro 2, taxa e de 2800 de E :cr

Va mutumesc.

P.S. am dat si search pe forum dar nu am gasit nimic concret:sc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Norme de poluare Grand Vitara

Vezi ca RAR-ul are prostul obicei de a scote masina cu o norma mai jos. Cauta una care sa scrie in acte explict euro3, nu D3, E3 sau altceva. La faza asta nu prea mai au ce comenta.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Si eu mi-am adus din UK o grand vitara in trei usi 1.6 16 valve an 2001 luna 5.Rog ca cei care nu stapanesc anumite informatii sa se abtina de la a face comentarii doar de dragul de a scrie ceva pe forum.Daca cel ce a cerut o parere de la ,,cunoscatori,, afla ca masina pe care intentioneaza sa si-o cumpere este euro 2,va renunta sa o mai faca ,ar trebui sa va faceti mustrari de constiinta.Mobile.de nu este un model de referinta datorita faptului ca acolo 2 masini din acelasi an sunt euro 2 si a treia aprox aceiasi luna este euro 3,lucru nefiresc ,ptr ca constructorul nu va avea doua norme de poluare ptr acelasi tip de masina

Grand vitara motorul 1.6 este EURO 3 cel putin din 2001 cand au scos noul model cu motorul de 1.6.Initial au inceput cu motorul de 2000 cm3

In ajutorul afirmatiei mele dau copy paste la informatiile pe care le citesc dintr-un site

Production 1 May 2001 -30 SEP 2004 ;Length3905 mm ;Width1695 mm ;Height1740 mm ;Weight1245 kg :Fuel Delivery:Multi point fuel injection;Transmission :Manual Gears 5 Speed

MPG:35 ;Insurance Group 10; Euro Emissions Standard III ;CO2 Emissions193 g/km ;Road Tax: Band J. Siteul acesta este o baza de date primite de la constructor a tuturor masinilor existente pe piata la aceasta ora

Daca vrei mai multe informatii pertinente, iti stau la dispozitie

Suzzy Grand Vitara 1.6 16 v sport

Renault Megane coupe

Link spre comentariu

Si eu mi-am adus din UK o grand vitara in trei usi 1.6 16 valve an 2001 luna 5.Rog ca cei care nu stapanesc anumite informatii sa se abtina de la a face comentarii doar de dragul de a scrie ceva pe forum.Daca cel ce a cerut o parere de la ,,cunoscatori,, afla ca masina pe care intentioneaza sa si-o cumpere este euro 2,va renunta sa o mai faca ,ar trebui sa va faceti mustrari de constiinta.

Fratele meu cred ca tu ar trebui sa iti revizuiesti comportamentul si nu sa te iei de alti colegi degeaba,avind in vedere ca nici unul dintre cei care au raspuns nu a spus ca stie sigur(citeste posturile bine mai intii),siteul mobile.de fiind dat ca exemplu datorita nr mare de masini existente la vinzare dar nu ca o sursa sigura!

Fara suparare dar pe acelasi principiu cu tine as spune ca tu nu ai habar de ce masina ai avind in vedere ca unii dintre noi o avem de mult timp(pe vremea cind tu nici nu stiai cum se scrie gv)si ar trebui sa ai mai mult respect fata de opiniile altora.

Vezi fraza de mai sus a fost un exemplu de rautate din partea mea inutila si fara folos numai ca sa iti arat ce inseamna sa disconsideri anumite opinii si mentionez ca imi cer scuze daca te-am ofensat cu ceva.Pur si simplu m-am saturat ca anumite opinii sa fie tratate uneori de pe pozitii de superioritate de unii colegi de forum tema principala fiind:"postezi ca sa cresti nr de posturi,eu sunt destept iar ceilalti niste ageamii".Principiul pe care ar trebui lucrat ar trebui sa fie respecta ca sa fii respectat,iar unde esti 100% la 100% sigur explica fara sa disconsideri opinia altui coleg.

Cele de mai sus sunt off-topic,scuze pt poluare topicului,scuze celorlalti membri, dar pur si simplu imi vine sa........:dr3

Link spre comentariu

Din pacate pentru cei ce vor sa umple forumul cu posturi ,nu am sa-ti dau satisfactia sa intru intr-o polemica cu tine, stimate posesor de grand vitara.Nici nu as putea atata timp cat tu ai acea masina de atata vreme incat vezi deja lumea de sus.E cel putin patetic.Te-a deranjat faptul ca am putut sa dau un raspuns pertinent si bine fundamentat ?Tu ca vechi posesor de gv ai fi putut sa faci la fel daca iti cunosteai atat de bine masina.

Editat de -pedro-

Suzzy Grand Vitara 1.6 16 v sport

Renault Megane coupe

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare