Unimog4x4 Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 am posibilitatea asta.... Buzul e t3 syncro ce parere aveti se descarca astea in noroi? profilul pare a fi in forma de piramida taiata... :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Mai 25, 2010 Autor Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Vreau sa pun CAUCIUCURI de MACADAM pe buz. E o idee buna? incarc si o poza mie nu i-mi prea par de teren.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Mai 25, 2010 Autor Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Vreau sa pun CAUCIUCURI de MACADAM pe buz. E o idee buna? astea sunt.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Mai 25, 2010 Autor Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Vreau sa pun CAUCIUCURI de MACADAM pe buz. E o idee buna? astea chiar nu arata rau.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Vreau sa pun CAUCIUCURI de MACADAM pe buz. E o idee buna? In cel mai bun caz par a fi ATuri, deci pentru noroi nu ai sanse cu ele. Sunt ok pentru sosea, si un forestier mic poate. De ce nu pui BFG MT cum are colegul "dacosul" daca nu ma insel. La Covasna a facut o figura superba cu buzu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Vreau sa pun CAUCIUCURI de MACADAM pe buz. E o idee buna? Astea sunt faine pt. expeditii, ca sunt foarte rezistente la pana/ taiere/ pietre, borduri, etc. Din cate stiu pe anvelopele astea de competitii scrie ca nu sunt "road legal" dar merge stearsa mentiunea aia cu flexul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 (editat) Re: Vreau sa pun CAUCIUCURI de MACADAM pe buz. E o idee buna? Sal. sunt un desen vechio de rally pentru macadam si viteza. originale este pirelli si eu am construit asa ceva pt rally raid cu numele meu pe ele ( resapate) sunt fff bune cu mai multe inele laterale de ranforzare si au aderenta fff buna... depinde si de "mescola" ( calitate de cauciuc). am uitat..... sunt si ff tari , suprafata in contact cu teren este aproape dreapta , laterale nu se indoie aproape nimic si da ca nu ai amortizoare potrivite simti orice pietricela pe drum Noroi in nici un caz!!!! ciao Editat Mai 25, 2010 de maurizio tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Mai 30, 2010 Autor Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Vreau sa pun CAUCIUCURI de MACADAM pe buz. E o idee buna? Va multumesc la toti ptr. info. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fastervw Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Vreau sa pun CAUCIUCURI de MACADAM pe buz. E o idee buna? foarte bune pt noroi si zapada am pe un T4 , 2,4 ale mele sint Pirelli Raly, le port doar iarna ,merg cu 1,5bar dezavantajul major sint foarte grele, trebuie motor puternic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Vreau sa pun CAUCIUCURI de MACADAM pe buz. E o idee buna? Scutura de ruuup, daca faci o tura de transalpina cu ele, le dai moka la Nea Gheo cu caruta. "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate