Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

land rover discovery - semering grup si semering reductor ?

gabim

Postări Recomandate

Re: land rover discovery

nu gasesc nicaieri semering grup si semering reductor

stiti pe undeva?

Daca prin reductor intelegi cutia de transfer atunci piesa e FTC 4939 indiferent de tipul de Discovery

la diferential pentru D1 e FRC8220 iar pt. D2 - FTC5258

le poti comanda pe astea(dar daca nu mai ai nevoie si de alte piese astea sunt prea ieftine sa platesti transport din u.k.).... sau poti sa cauti la magazine specializate de simeringuri dupa dimensiune.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

Daca te ajuta, dimensiunile sunt astea : ptr FTC4939 D int=45,D ext=72 Inaltime 1=10,inaltime 2=14.5 ,cu protectie antipraf , si la FRC8220 D int=44.45, D ext=69.85 , inaltime 15.

Minunatul LR Discovery II Td5, 2001

White Wolves Offroad Club

Link spre comentariu

Dar unde ai cautat pana acum?

Spune-ne si noua ceva de masina. Nu asa imediat... vreau aia si daca se poate luati-o voi si o cumpar eu...... Hai sa fim mai civilizati putin. Asta daca ne intereseaza marca Land Rover.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• 7 ani mai târziu...

Salutare tuturor! O sursa/brand pt semering punte fata disco 2 cod FTC4822 ce-mi pot recomanda colegii? Momentan Britpart-ul l-am demontat ca a curs dupa 3 zile. Azi cumpar Corteco(brand-uit LandROver), dar mi-e teama ca nici ala nu tine.

If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover!
Link spre comentariu

Re: land rover discovery - semering grup si semering reductor ?

Abia acum am vazut asta, nu e de mirare la "resuscitarea" unui topic vechi de 7 ani care nici nu e pe acest subiect.... nu are rost sa mai cheltui pe nimic altceva decat brandul NAK... nu se gasesc la noi, pt restul ceva incompetent a gresit si sunt toate prea "stramte" adica ID = 35mm, eu am inlocuit vreo 4 branduri inclusiv "genuine LR" in mai putin de o luna ca toate se rupeau pana am realizat cruntul adevar, am sfarsit prin a rectifica planetarele cu 0.8mm din diametru, daca iei corteco masoara diametrul interior si daca nu are 36(sau cel putin 35.8 nici nu-l mai monta

PS off topic...la faza aia de pe d2boys cu "inertia switch" daca ai sa primesti raspuns de la vreun membru din UK raspunsul va fi sa ma intrebi pe mine, cred ca se intreaba acum baietii ca oare ce probleme avem noi doi.... la cum ai procedat de acum e degeaba, mai ales ca am fost tot weekendul in Brasov cu nevasta... bafta

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Corteco nu se mai gaseste. Voi comanda NAK de pe island. Cel original avea 36 cat si cel britpart. L-am montat pe cel vechi original inapoi cu partea uzata in sus. Dupa o tura serioasa inca e uscat acolo.Britpartul nu avea absolut nimic. Ma gandesc ca nu s-o fi asezat din prima bine. Ca sa rectific teava aia, cum fac s-o demontez? Am incercat cu lampa si s-o ciocanesc dar a inceput sa sfaraie burduful. Oare trebuie demontata planetara?

If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover!
Link spre comentariu

Editasem ultima postare in timp ce citeai, mai citeste o data.... mudshieldul se rectifica ''in situ" pe planetara dar daca simeringul are ID 36 nu e cazul.... totusi trebuie montat in pozitia corecta nu intors pe dos dar daca e britpart nu ma mir daca ar curge din prima

Editat de sierrafery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare