naspet Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Salutare !!! Am si eu nevoie de un sfat trebuie sa schimb rulmetii puntea fata la un Nissan K260 scurt si m-am impotmolit. La momentul cind trebuie sa scot discul de frina nu vrea sa iasa si gata . Mentionez ca am dat tot ce trebuia jos etrieri mrl-uri ,ambele piulite de stringere ... Ce anume imi scapa !!! Multumesc Aurel Tofan Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: Rulmenti Nissan 260 Iti scapa gaurile filetate pentru depresare . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: Rulmenti Nissan 260 poi iti scapa rulmentu din spate adika rulmentu cel mare este putin presat si din cauza asta iese mai greu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Mai 27, 2010 Autor Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Rulmenti Nissan 260 Iti scapa gaurile filetate pentru depresare . Se pare ca nu se "esista "gauri de depresare .... Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Rulmenti Nissan 260 in orice service la o presa de 20 tone ... si daca chiar face pe al draq .... incalzesti usor ... cu o lampa cu gaz ...!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 28, 2010 Partajează Postat Mai 28, 2010 Re: Rulmenti Nissan 260 Corect , nu se 'esista'. Presa la Gabi , nebunul are in garaj un monstru de presa hidraulica. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Mai 30, 2010 Autor Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Rulmenti Nissan 260 Multam frumos pt idei am rezolvat la o presa iar rulmenti 43 lei setul ... Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Rulmenti Nissan 260 Ce marca ? De unde ? ....tre' sa cumpar miine pentru patrolul lui Tofan , al tau geaman neasemanator .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Rulmenti Nissan 260 de unde ai luat cu 43 de lei ca si eu iam schimbat am luat de la alpadrino cu 70 de lei rulmentu adika 140 ron amand2 si 30 ron semeringu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Rulmenti Nissan 260 Rulmenti am gasit la un magazin de rulmeti in Galati ,BLD-George Cosbuc Rulmentii sunt SKF-URB Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate