Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Punti portal - Unimog, Volvo 303, etc.

Vizitator koala

Postări Recomandate

Ricardo...uite aici.....poate deveni interesant....

http://www.volvoc303.co.uk/volvo_c303_axles.htm

am vazut undeva ....nu mai stiu acu pe unde o pereche de axe....la 3000 $perechea second hand in stare buna :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala
Am discutat zilele trecute cu Nelu ( nellorunner ) si zicea ca si-a comandat o pereche de portale de volvo precum si franele aferente lor ( 3000 + 1200 euro ) ... eu sunt total nepriceput in materie de mecanica auto asa ca habar n-am ce tre' sa iau sau sa comand de pe vreun site ...
Link spre comentariu

intreb si eu...

merita cei 5-10 centimetri castigati atata "deranj" (financiar, in primul rand)...

plus ca adaugi inca o mana de piese (axe, pinioane, rulmenti, simeringuri) de care trebuie sa ai grija si care se pot strica

zic si eu, nu stiu.. :grin:

O||||||||O wrangler YJ
Link spre comentariu

Vizitator koala

... ce sa zic, nu-s in masura sa imi dau cu parerea la modul profi ... da' uite ce cred :

- 10 cm = 4 inch ... ca sa obtii inaltarea asta fara punti portal trebuie sa pui roti mai mari cu 8 inch decat cele de pe masina ... eu merg acum pe 33", ar trebui sa trec la 41" ... stii ce "deranj" e asta ? ... ce modificari implica o astfel de treaba ? ... costurile sunt tot acolo, cel putin la prima vedere ...

- am citit ca eforturile mecanice la care este supusa masina sunt mult mai bine dozate / repartizate in cazul puntilor portal ... nu mai rupi planetarele never-ever ...

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare