Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Flacara violet ... mit sau realitate?

Yonutz

Postări Recomandate

Ma uitai azi la un coleg ecologist pana de dimineata Astral care acu vad ca l-a ars azi flacare violet oleaca si a devenit Astral. :ha:

Intrebarea este (chestionar):

A. L-au ajuns blestemele celor carora nu le-a permis sa incalce regulamentul forumului?

B. S-a dat cu "puterea" si s-a prajit oleaca de la ultrarazele de suare si a devenit hodoronc-tronc-ponc violet?

C. Colegul care a umblat la sigurante acolo la forum ... le-o fi schimbat intre ele si nu a respectat amperajul?

D. Niciuna din cele 3 variante ... Suntem niste idioti de daltonisti care vedem verdele violet! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Flacara violet ... mit sau realitate?

raspunsul final e D :ha:

Nu mai :2dr si faceti bine sa purtati :oc

S-au....l-o fi ajuns blestemele Lipoveanului si a ajuns asa :sht

Never stop exploring
Link spre comentariu

Hotaraste-te bre, e chestionar ... nu ghicit in carti! :ha:

Link spre comentariu

Ma uitai azi la un coleg ecologist pana de dimineata Astral care acu vad ca l-a ars azi flacare violet oleaca si a devenit Astral. :ha:

Intrebarea este (chestionar):

A. L-au ajuns blestemele celor carora nu le-a permis sa incalce regulamentul forumului?

B. S-a dat cu "puterea" si s-a prajit oleaca de la ultrarazele de suare si a devenit hodoronc-tronc-ponc violet?

C. Colegul care a umblat la sigurante acolo la forum ... le-o fi schimbat intre ele si nu a respectat amperajul?

D. Niciuna din cele 3 variante ... Suntem niste idioti de daltonisti care vedem verdele violet! :ha:

Raspuns final : C...si sa va zic de ce :

A. Culmea......in ultima perioada nu s-a mai inghesuit lumea sa-mi bage carne in frigider, daca e sa socotesc doar dupa pm-uri....o fi de vina criza si au devenit oamenii mai zgarciti sa dea carne......:ha:

Deci nu cred ca e A.....

B. "Puterea" e mai mult plecata sau face mestereste in garaj, iar cea mai lunga convorbire nu sare de 2 min, hai 3....Deci nici B nu seamana....

D. Asta nu e sigur ca atunci ar insemna ca suntem toti daltonisti....:ha:

Si ajungem la C....eeeee....aici e aici !!!!

Colegul care a umblat la sigurante.......:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Io zic ca-i valabila varianta C...ca tot cu verde este acum....puteam sa jur ca azi dimineata am vazut violet!!!

P.S. nu mai beau apa dimineata..uite ce patesc:2dr:2dr

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

fuse fuse si se duse, a fost si mov si verde, iar mov (a se citi violet), acu iar verde, sigurantele alea... ce sa le faci. nu se stie niciodata.

Astrale, noroc, sa ne traiesti, ca ne esti drag.

Link spre comentariu

Io zic ca ar trebui Fanele sa fi aspru pedepsit cu o ciosvarta bine arsa pe rug stropita cu o zama de bere rece! :ha: Alta data sa nu mai incurci sigurantele ...:uameni

Link spre comentariu

Astrale, inca nici nu banuiesti cine a fost in spatele afecerii "Violeta". Si nu e Petre...

Asta era culmea! Sa ma pricep si la asa ceva! Pai daca eu as sti macar sa splituiesc un topic sau sa pun ca lumea un link de pe youtube, cred ca Astal in fiecare dimineata ar avea alta culoare si la chilotii din noptiera!:ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare