uzi Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: 2010 - Prabusire sau revigorare? 1 cu cine schimbi guvernantii si regimul politic ? 2 razboiul mondial a inceput in '89, e cel mai lung si cel mai chinuitor, e un razboi economic, fara agresori si victime la vedere si a fost declansat ptr. pietele de desfacere. scimbati cu nemti sau japonezi iar ca razboi nu m-am referit la cel economic ci la cel in care se folosesc armele Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 (editat) Re: 2010 - Prabusire sau revigorare? Buuun: deci incepem sa vorbim serios!:h5Atunci la comparatia cu SUA avem o mare problema. Sistemul european este complet diferit de cel american. Vorbesc de sistemul fiscal. Iar noi suntem, din pacate, in UE si de aceea ni se aplica sistemul lor. Una dintre cele mai mari erori ale acestui sistem in care ne-au bagat astia de la conducere este lipsa trezoreriei comune. In timp ce SUA are una, noi avem vreo....27!:ha: Editat Iunie 2, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: 2010 - Prabusire sau revigorare? Un razboi e o nebunie si nu cred ca vrea cineva un razboi. Despre economie ar fi foarte putine de spus. Prabusire sau revigorare?....raspunsul in principiu nu sta legat de economie ci sta foarte bine legat de politica. Oricat am vrea sa ocolim ajungem tot acolo....cei ce ne conduc, o fac prost, iresponsbil, FURA de la cel mai mic la cel mai mare si tot asa. Cel mai trist este ca nu-si da nimeni interesul. Una e sa pui suflet cand faci ceva si alta e sa faci acelasi lucru doar ca trebuie sa-l faci. In primul rand am gresit cand ne-am integrat in Uniunea Europeana. Noi nu eram pregatiti pentru Uniune si inca nu suntem. Au plans ei Italienii cand au intrat in Uniune si vorba aia: nu castigau 200 euro pe luna, iar noi ne-am bulucit ca habaucii.......de ce? pentru fonduri europene, pentru ca tara noastra are o pozitie strategica, pentru atragerea de capital strain, pentru ce? Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: 2010 - Prabusire sau revigorare? scimbati cu nemti sau japonezi iar ca razboi nu m-am referit la cel economic ci la cel in care se folosesc armele Armele se folosec doar de la lumea a treia in sus . In Europa, dupa caderea Iugoslaviei nu se mai folosesc, sunt demodate, fara eficienta si condamnate de organizatiile de mediu. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: 2010 - Prabusire sau revigorare? si... apropos... te-ai vedea maine cu arma in mana, luptand in potriva cui si ptr. ce ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: 2010 - Prabusire sau revigorare? si... apropos... te-ai vedea maine cu arma in mana, luptand in potriva cui si ptr. ce ? as lupta pentru o viata mai buna sau simplu as lupta sa supravietuesc si zic ca armele sunt destul de eficiente Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: 2010 - Prabusire sau revigorare? as lupta pentru o viata mai buna sau simplu as lupta sa supravietuesc si zic ca armele sunt destul de eficiente Destul de radical in gandire, nu asta e solutia asa cum a zis colegul mai sus lupti cu cine? Crezi ca un razboi iti aduce o viata mai buna? Ipotetic vorbind daca ar incepe la momentul actual inca o revolutie in Romania singurul efect pe care l-ar avea ar fi intrarea intr-un rahat si mai mare, distrugerea in totalitatea a economie, si aducerea noastra la stadiul de cersetori obligati sa asteptam camioanele cu ajutoare ca sa avem ce pune pe masa. Daca vrei sa supravetuiesti munceste, daca vrei sa ai o viata mai buna muta-te in alta tara:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: 2010 - Prabusire sau revigorare? un razboi nu va aduce neaparat o viata mai buna dar va schimba multe si de luptat lupti cu inamicul ca asa e in razboi si ma refeream la supravietuirea in razboi Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: 2010 - Prabusire sau revigorare? Uzi, draga, cu cine vrei sa te razboiesti ? Ptr. bani cu FMI, cu Banca ...= tinte invizibile.Ptr. teritorii, cu Ucraina, tezaur,Rusia, astea sigur nu te pasioneaza. Dupa ce mi s-a citit Stejarul din Borzesti, vreau sa-ti spun ca nu am mai avut cu cine sa ma joc pe strada.Dar,tipic noua, batem campii si uitam de unde am plecat, adica titlul topicului Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: 2010 - Prabusire sau revigorare? vremuri grele .... neprielnice .... ploi ,noroaie ....si cand ai 2 cai la caruta .... si treb musai sa ajungi acasa ..pui mana pe bici si tot pe ala care trage mai tare sa-l bati .... altfel ramai acolo .... dar..... odata ajuns acasa tot lui sa-i dai paie mai multe ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Iunie 3, 2010 Partajează Postat Iunie 3, 2010 Re: 2010 - Prabusire sau revigorare? Uzi, draga, cu cine vrei sa te razboiesti ? Ptr. bani cu FMI, cu Banca ...= tinte invizibile.Ptr. teritorii, cu Ucraina, tezaur,Rusia, astea sigur nu te pasioneaza. Dupa ce mi s-a citit Stejarul din Borzesti, vreau sa-ti spun ca nu am mai avut cu cine sa ma joc pe strada.Dar,tipic noua, batem campii si uitam de unde am plecat, adica titlul topicului idea cu razboiu mondial era asa ca o solutie la iesirea din criza m-as razboi si eu dar cu niste noroaie si :x si ai dreptate am cam inceput sa deviem de la titlul topicului Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate