Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caseta directie servo pt Sj.

patroler

Postări Recomandate

Re: Caseta directie servo pt Sj.

Am citit undeva pe forum,numai retin exact dar unii colegi spuneau ca de vitara,am vazu si pe samurache servo de cobra...si de gasit poti gasii la dezmembrari sau cauti la sectiunea vanzari diverse

0720059999

0756545953

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caseta directie servo pt Sj.

Din informatiile pe care le am eu se potriveste de la mai multe: Vitara, Mercedes 123 Cobra, Opel Omega,etc dar poti incerca cu servo electric de la Fiat Punto sau Corsa.

Mai putina bataie de cap e cu cele electrice dar exista posibilitate mult mai mare de a se defecta ca cele clasice.

Cel de Vitara e Ok dar trebuie cumparat un kit adaptor la el.Kitul contine tot ce inseamna suporti,distantiere si fulie.Daca te intereseaza un asemenea chit adaptor trimite PM si iti dau deteliile.

Am vazut Sami cu servo de Mercedes Cobra 123 si sa sti ca e bestial, atat de usor merge ca nu-ti vine sa crezi.Caseta de directie si pompa poti lua de la Remat sau alte puncte de colectare fier vechi, dar ramane bataia de cap cu fabricarea suporti prinderi,adaptare fulie si pana pentru reglarea unghiului casetei de directie.

Bafta.:2dr

VITARA 16V-MODIFICAT
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare