fofiu Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Salut Samuraiul meu are motor de vitara 1.6 16v si "s-a dus" discul de ambreiaj.Acum va intreb ce disc trebuie sa i-au de vitara sau de samurai.Si nu stiu nici ce cutie de viteze are de samu sau vitara asa ca habar n-am ce sa fac. Care ar fi pretul unui disc de ambreiaj de vitara sau de samurai Multumesc Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Problema mare... Suna la ALPADRINO si rezolvi treaba. Preturile nu sunt de speriat. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Mai 30, 2010 Autor Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Problema mare... Am intrat la ALPADRINO pe site ,dar nu am gasit nici un pret la nici un produs... oare daca ii sun nu o sa zica ca asta nu e problema lor ca eu nu stiu ce disc de ambreiaj am? Voi ce credeti... adica ma gandesc ca daca motoru' ii de vitara probabil si discu' tot de vitara o fi ,dar cum ziceam habar nu am si nici mecanica nu prea stiu.:hl...:pl Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Problema mare... Din cate stiu eu la samurai reductorul este "separat" de cutie, adika nu este "legata" ca si la vitara. poate asta te ajuta sa identifici cutia. Cea mai buna idee este sa dai jos discul si sa identifici exact piesa. Oricum ma gandesc ca nu schimbi doar discul ci iei un kit (disc, rulment, placa). Eu am luat pt vitara mea(sa am pregatit) un kit Sachs cu 650 Ron. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Problema mare... Scuza-mi intruziunea in topicul tau, dar care e "MAREA PROBLEMA"? Ca nu ai disc de ambreiaj? Un titlu gen "am nevoie de ambreiaj" sau " disc ambreiaj vitara" nu era mai elocvent? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Mai 30, 2010 Autor Partajează Postat Mai 30, 2010 (editat) Re: Problema mare... Da reductorul este separat adica "legat" printr-un cardan deci sa inteleg ca, cutia este de samurai ok. Atunci ce disc trebuie? Asta e motoru' ... ii de vitara nu? @Petre - Problema mea e ca nu stiu de ce disc am nevoie ..de vitara sau samurai ..stiu ca am nevoie de unu, dar nu stiu de care de aia i-am dat titlu de "Problema mare..." Noroc:2dr Editat Mai 30, 2010 de fofiu Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Problema mare... Iti trebuie un ambreiaj de Samurai! OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Problema mare... Ai putea sa identifici serie de pe cutia de viteze si atunci cu siguranta vei gasii ambreiajul... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Problema mare... Ma interesasem eu prin iarna pt un ambreiaj la jimny si costa 8mil kitul complet( disc,placa,rulemnt ) . De la Sachs. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Problema mare... dai jos disc, placa de presiune si rulment... mergi cu ele in mana la magazin si iti iei... dupa logica mea cine a pus motor de vitara l-a pus pentru teren, deci cutia a ramas cea de samurai. nu are rost sa-ti iei doar disc pentru ca o sa existe probabilitatea sa il schimbi iar dupa putin timp. Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: Problema mare... Saptamana trecuta am schimbat eu ambreiajul la Samurai si am dat 470 lei pe tot kit-ul Hert+Buss Jakoparts, luat de la Bardi. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: Problema mare... Ok domnilor multumesc pt sfaturi si informatii azi mi-am gasit mecanic si saptamana asta sper sa rezolv tot Multumesc:tk:cl Numai bine!:2dr Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: Problema mare... La Al Padrino - Valeo (placa + disc) + rulmentii (2 la numar) fac in jur de 650 RON. Daca vrei ceva mai profi - Centerforce dual friction stage 2 - cca 1.200 RON. Rulmentii separat de la orice magazin import piese auto. Succes! PS: or fi si cu cutie de Vitara dar eu pana acum nu am vazut nici unul pentru ca e munca dracului. Si eu i-am pus motor de Vitara de 16v dar transmisia e cea originala ca si configuratie generala. Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Iunie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2010 (editat) Re: Problema mare... Astazi am desfacut si am scos discu' nu era chiar gata da nici multe nu mai avea in schimb placa era neagra si rulmentu' praf:dr3. Sa vad... sper sa rezolv maine . PS: Multumesc:tk Am sunat la Bardi kit-ul costa in jur de 880 ron apoi am sunat la Al Padrino ,dar m-au intrebat din ce an este motorul ..bineinteles nu am stiut si pana la urma am aflat in Oradea la Geocip la 630 ron ...sper sa se potriveasca. Numai bine! LE: Dupa cum ziceam mai sus am comandat kit de vitara... surpriza eu neascultand de colegi de pe forum si ascultand de mecanic am comandat kit ambreiaj pt vitara si nu s-a potrivit apoi am luat dimensiunile si am comandat de samurai si acum zici ca ii altu asa merge. Kit-ul (AISIN) a costat 450 Ron Editat Iunie 5, 2010 de fofiu Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Iunie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2010 Re: Problema mare... Stie cineva ceva date despre modelul Suzuki Samurai SJ 500 ...adica ma refer ce motorizari au si eventual ce diferente fata de SJ413. Poate ca trebuia sa incep un nou topic, dar sa incercam si aici ceva. PS Eu nu am gasit nimic pe net despre el numai ceva video. Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iunie 9, 2010 Partajează Postat Iunie 9, 2010 Re: Problema mare... Nu stiu sa fi fost fabricat vreodata sj 500, este posibil sa fie o denumire data de cei care au schimbat motorul. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate