mariusmee Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Salut am inca o intrebare pentru masina de la avatar grand 2,5 tdi an 1998 cand am adus-o din germania am schimbat uleiul si am pus aral blue tronic 10-40 si am observat ca motorul transpira si consuma ulei...:hw Am fost la verificat la mecanic si motorul e cat se poate de ok nu are probleme. Acum intrebarea mea e e posibil ca uleiul sa nu fie compatibil cu motorul??Ce ulei imi recomandati pentru motorul asta in afara de mobil 1 care e facut in turcia.:wink: Multumesc JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujuxp Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Motor 2,5 tdi ce ulei sa folosesc??? Aral sigur iti mananca . Eu itirecomand valvoline 5w40 . JEEP XJ '99 2.5i 3.5 " Lift acasa + 13.000 winch si powertrax locker fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Mai 30, 2010 Autor Partajează Postat Mai 30, 2010 (editat) Re: Motor 2,5 tdi ce ulei sa folosesc??? eu m-am gandit si la castrol dar m-ar interesa ce recomanda producatorul pentru un astfel de motor...de exemplu la alfa 156 eu i-am dat doar selenia cum scria la carte si nu mananca nici gram de ulei(exagerez, in limitele unui diesel binenteles:2dr) De aceea m-am gandit care ar fi mai bun ca vreau sapt viitoare sa ma duc sa-l schimb pe asta chiar daca nu am decat vreo 3 mii de km cu el:P Multumesc Editat Mai 30, 2010 de mariusmee JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Motor 2,5 tdi ce ulei sa folosesc??? Pentru un 2.5 TDI,eu iti recomand 10w-40. Poti sa incerci si 15w-40 dar numai vara. Incearca un Castrol SemiSyntethic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Motor 2,5 tdi ce ulei sa folosesc??? Pentru un 2.5 TDI,eu iti recomand 10w-40. Poti sa incerci si 15w-40 dar numai vara. Incearca un Castrol SemiSyntethic Da stiu 10-40 sau 5-40 ma hotarasc intre valvoline sau castrol apoi spal motorul si o sa vad daca mai consuma....:old JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Motor 2,5 tdi ce ulei sa folosesc??? Ce imi recomandati sa fac sa schimb aral-ul(precizez ca am facut numai 3000 de km de cand l-am pus) sau sa mai las 2-3 mii de km si apoi sa-l schimb??? Afecteaza cu ceva motorul?:dr3 Multumesc JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Motor 2,5 tdi ce ulei sa folosesc??? nu, nu il afecteaza. doar il mai curata putin :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Motor 2,5 tdi ce ulei sa folosesc??? nu, nu il afecteaza. doar il mai curata putin :) Deci nu e o problema daca il mai las vreo 3000 de km...binenteles cu completarile de rigoare:grin: Multumesc! JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusmee Postat Iunie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Motor 2,5 tdi ce ulei sa folosesc??? Mi-a mai dat cineva o idee in privinta uleiului respectiv selenia,eu la alfa romeo i-am dat doar selenia cum recomanda producatorul si nu am avut nici o problema...75000 de km circulati in tara din 2006 Acum m-am gandit sa ii dau si la jeep selenia,macar e ulei de calitate care nu e turcism ca multe pe la noi:wink: JEEP GRAND CHEROKEE ALFA ROMEO 2,4 JTD BY NOVITEC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Membedeep Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Motor 2,5 tdi ce ulei sa folosesc??? Salut, scuze ca intervin, dar aceeasi intrebare o am si eu pt Gradn Cherokee V8 de 5.2 Marca si indice de vascozitate daca se poate. Multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate