danyel Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 patrol y60 motor 2.8 1991. trebuie sa schimb rulmentii pe puntea fata si vreau sa-i cumpar pana la demontare. Ma poate ajuta cineva cu codul lor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 (editat) Re: cod rulmenti y60 Mestere, puntea fata este plina de rulmenti. Vezi de care ai nevoie. Pe http://www.volgam21.ro/4x4.htm am prezentat cum mi-am reconditionat puntea fata. Sper sa se vada pozele si sa te ajute. Aici pe forum, la sectiunea Manuale de service, gasesti si manual de y60 respectiv de y61. La capitolul punti ai tot ceea ce iti trebuie pt reparatie, mai putin codurile pe care le gasesti la orice service daca mergi la ei cu o schita, si seria masinii. Vezi ca nici un manual nu tine loc de indemanare si atentie, iar daca iti faci masina in service macar sa stii ce prostii fac meseriasii. Editat Iunie 2, 2010 de avolocaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: cod rulmenti y60 Intamplarea face sa am rulmentii in garaj.Este vb despre rulmentul mare si rulmentul mic.Cel mare:HR 33110 Ja1 ;cel mic Lm 501349 si sunt originali Japan NSK.Acuma ma duc sa caut sa vad ce gasesc si te tin la curent.Inafara de cei 2 rulmenti mai ai 2 rulmenti conici care vin la pivoti. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat Iunie 2, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: cod rulmenti y60 Asa afli mai multe.... Masina are un uruit tipic de rulmenti si ceva jocuri la ambele roti (nu de speriat, dar suficient cat sa-mi bat capu). Probabil ca nu o s stiu ce e faramat acolo acolo pana nu desfac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 2, 2010 Partajează Postat Iunie 2, 2010 Re: cod rulmenti y60 Unele jocuri de rulmenti se pot regla pina la jocul normal de functionare =la butucul de roata ; sau prin scoaterea calelor de distantare (daca uzura inca e in limite rezonabile , adica nu a avut apa , noroi , in loc de vaselina ) la pivotii de la sfera . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: cod rulmenti y60 ok stie cineva cotele de rulmenti de la pivotii de punte Patrol Y60? adic amerg sa cer la magazinul de rulmenti rulmenti SKF codxxxxxx sau rulmenti cu role xxx/xxx sau poate stiti direct de unde sa comand rulmentii respectivi originali, si chiar si semeringul sau garnitura care impiedica vaselin as aiasa si apa sa intre in pivot merci mult forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: cod rulmenti y60 Rulment pivot Y60: NINI – 40030 VB000 SKF – 501349 KOYO – 30304 AJR 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: cod rulmenti y60 Rulment pivot Y60: NINI – 40030 VB000 SKF – 501349 KOYO – 30304 AJR primul nu stiu al doilea este rulment de roata, exterior (insotit de 501310) ultimul este rulment pivot Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: cod rulmenti y60 Dreptate ai Giorgel. Cer scuze pentru dezinformare, dar am luat specificatiile de la frantuji. :sr http://www.patrol-gr.net/forums/viewtopic.php?t=29312&highlight=rulements+troll 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: cod rulmenti y60 buuuun continuare, de unde iau rulmenti koyo, sau aveti un cod de rulment SKF (ca e reprezentanta in arad) sau daca stie careva daca pivotii de la Y60 sunt identici cu cei de la Y61? oricum, merci pana aici , e deja o avansare buna :wink: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: cod rulmenti y60 pai codul e mai jos, scris de yo2bt 30304 - te duci la skf cu acest cod de fapt oriunde, cu acest cod vei primi acelasi rulment fara garnitura insa... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 21, 2010 Partajează Postat Septembrie 21, 2010 Re: cod rulmenti y60 merci, e ok, ca garnitura mai merge super baietii... astea sunt informatii care ar trebui contabilizate si asezate frumos....sa se vada forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 22, 2010 Partajează Postat Septembrie 22, 2010 Re: cod rulmenti y60 Pot sa iti confirm, codul e 30304. La orice magazin de rulmenti, nu numai la SKF. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bif75 Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: cod rulmenti y60 S-a mai intrebat mai sus, dar nu mi-e foarte clar: 30304 merge si la Y61 sau doar la Y60? Si mai e ceva: saibele distantiere pentru reglajul rulmentului pivot se pot gasi si in alta parte inafara de reprezentanta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: cod rulmenti y60 Sint comuni pentru ambele modele Y 60/61 . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: cod rulmenti y60 acum ca am vazut codurile,cine poate sa spuna de unde ii cumperi si la ce bani? Si cine nu a avut probleme cu ei de-a lungul timpului,ca mai nou pe cine intrebi,spune ca nu recomanda dupa cod ca cedeaza...numai originali,triplu la pret. deci?:old de unde si la citi bani in Bucuresti? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: cod rulmenti y60 Preturi al 30304 de 20 ron pana la 80 si se gasesc cam peste tot pentru ca este un rulmet uzual.Am montat la cineva rulmenti dinastia ieftini si dupa 2 ani si 18 ooo km nu au joc deloc. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: cod rulmenti y60 Da Ioane,ok dar firma?ce firma?uzuali stiu ca sunt,am gasit chiar si chinezesti la12 leibuc..:grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: cod rulmenti y60 eu am pus 30304A, - URB made in romania- pana in 10 RON/buc, anul trecut prin martie-aprilie. cam 9000 km de atunci, la ultima verificare nu aveau joc. scump chinezul....:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Re: cod rulmenti y60 Intr-o gasca de "viperi nissanisti" s-a schimbat ieri uleiul in puntea fata, omocinetica, semeringurile si rulmentii pivoti la un Y60 ...al unui alt viperel mai mic ...:ha: Totul a mers ca la carte ...dar am vazut ce se intampla daca rulmentii pivoti nu se schimba la timp ...se distrug umerii sau axul presorului pe care sta rulmentul pivot... Confirm inca o data "codul lui Giorgel". Daca e nevoie ...bineinteles ... Odata cu "servisarea" s-au curatat si vopsit toate piesele componente care au contact cu factorii externi ...aer, apa ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Re: cod rulmenti y60 Intr-o gasca de "viperi nissanisti" s-a schimbat ieri uleiul in puntea fata, omocinetica, semeringurile si rulmentii pivoti la un Y60 ...al unui alt viperel mai mic ...:ha: Totul a mers ca la carte ...dar am vazut ce se intampla daca rulmentii pivoti nu se schimba la timp ...se distrug umerii sau axul presorului pe care sta rulmentul pivot... Confirm inca o data "codul lui Giorgel". Daca e nevoie ...bineinteles ... Odata cu "servisarea" s-au curatat si vopsit toate piesele componente care au contact cu factorii externi ...aer, apa ... da da daa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate