cyu Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Buna ! umbla niste zvonuri prin cluj cum ca cineva in romania monteaza prize de putere si trolii mecanice pe nissan patrol m-ar interesa daca este adevarat shi care sunt costurile pt asa ceva. in caz ca nu am postat unde trebe im cer scuze shi am sa mut postul. merci `92 NISSAN PATROL 2.8TD `93 NISSAN PATROL 4.2D SGX `91 SUZUKI VITARA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: Troliu mecanic Buna ! umbla niste zvonuri prin cluj cum ca cineva in romania monteaza prize de putere si trolii mecanice pe nissan patrol m-ar interesa daca este adevarat shi care sunt costurile pt asa ceva. in caz ca nu am postat unde trebe im cer scuze shi am sa mut postul. merci Eu stiu asta : http://www.offroadmania.ro/?menu=atelier&id_atelier=6#anchor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cyu Postat Iunie 1, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: Troliu mecanic Eu stiu asta : http://www.offroadmania.ro/?menu=atelier&id_atelier=6#anchor merci de info dar nu prea seamana cutia aia de transfer modificata din poza cu una de nissan ma intereseaza treaba asta doar pt nissan 2.8TD shi 4.2D ceva mai concret daca se poate merci `92 NISSAN PATROL 2.8TD `93 NISSAN PATROL 4.2D SGX `91 SUZUKI VITARA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 1, 2010 Partajează Postat Iunie 1, 2010 Re: Troliu mecanic Vorbeste cu Zoli, ca te lamureste el. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Troliu mecanic Acum a facut o cutie de Patrol 2.8 pentru masina proprie. Deci suna-l si te lamureste. Ai date de contact pe siteul postat de ceilalti. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: Troliu mecanic Pentru Patrol se poate monta priza de putere pe modelele care au prevazuta pe cutia locas de montaj ( in stinga lui ca un geam de 120 mmx120 mm acoperit cu un capac) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Troliu mecanic Pe Hilux Mk 4 se poate cumva? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Troliu mecanic pe Y60 se poate monta troliu mecanic , numai pe cutia de viteze de 4200, pt ca ea are ceea ce trebuie pt antrenarea prizei de putere a troliului. e drept ca in catalogul de piese pt y60, figureaza si varianta cu troliu mecanic pe 2800Td, dar eu unul, nu am vazut niciodata o asemenea masina..... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Troliu mecanic M-am prins. Trebuie sa ma var sub masina iar. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: Troliu mecanic nu te baga ca e zapada si racesti masina ta nu a avut niciodata un reductor asa destept pt PTO pt masina ta e f ok un troliu electric ,mecanic au nevoie cei care se troliaza la greu in conditii ''industriale'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate