Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Troliu mecanic

cyu

Postări Recomandate

Buna ! umbla niste zvonuri prin cluj cum ca cineva in romania monteaza prize de putere si trolii mecanice pe nissan patrol m-ar interesa daca este adevarat shi care sunt costurile pt asa ceva. in caz ca nu am postat unde trebe im cer scuze shi am sa mut postul. merci

`92 NISSAN PATROL 2.8TD

`93 NISSAN PATROL 4.2D SGX

`91 SUZUKI VITARA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Troliu mecanic

Buna ! umbla niste zvonuri prin cluj cum ca cineva in romania monteaza prize de putere si trolii mecanice pe nissan patrol m-ar interesa daca este adevarat shi care sunt costurile pt asa ceva. in caz ca nu am postat unde trebe im cer scuze shi am sa mut postul. merci

Eu stiu asta : http://www.offroadmania.ro/?menu=atelier&id_atelier=6#anchor

Link spre comentariu

merci de info dar nu prea seamana cutia aia de transfer modificata din poza cu una de nissan ma intereseaza treaba asta doar pt nissan 2.8TD shi 4.2D ceva mai concret daca se poate merci

`92 NISSAN PATROL 2.8TD

`93 NISSAN PATROL 4.2D SGX

`91 SUZUKI VITARA

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

pe Y60 se poate monta troliu mecanic , numai pe cutia de viteze de 4200, pt ca ea are ceea ce trebuie pt antrenarea prizei de putere a troliului.

e drept ca in catalogul de piese pt y60, figureaza si varianta cu troliu mecanic pe 2800Td, dar eu unul, nu am vazut niciodata o asemenea masina.....

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

nu te baga ca e zapada si racesti

masina ta nu a avut niciodata un reductor asa destept pt PTO

pt masina ta e f ok un troliu electric ,mecanic au nevoie cei care se troliaza la greu in conditii ''industriale''

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare