YO2BTW Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 Este o masina extraordinara, imi place foarte mult. Nu fac extrem, doar offroad prin munti. Am masina din 2006 , nu are dotari speciale, dar ma gandesc sa o fac. Azi ( 1 iulie 2010 ) am aflat o noua veste trista, la masinile peste 2000cc se dubleaza impozitul, anul acesta este 3 000 lei, cu dublarea 6 000 lei, este ceva exagerat. La acest nivel renunt, ori o trec ca autoutilitara sau o inmatriculez in Ungaria sau Bulgaria... asa jecmaneala nu se mai poate... Voi cum ati rezolvat aceste probleme cu taxele ? Cu prietenie, Adrian YO2BTW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 problemele legate de taxe se rezolva foarte elegant...la vecini :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2BTW Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 problemele legate de taxe se rezolva foarte elegant...la vecini :grin: DA, ai o recomandare ? Cu prietenie, Adrian YO2BTW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2010 Partajează Postat Iulie 2, 2010 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 pai ....la vecinii bulgari....simplu si elegant.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 4, 2010 Partajează Postat Iulie 4, 2010 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 box;588342'] O sa merg totusi sa-l vad pe asta alb cu toate ca speram ca macar motorul sa fie bine' date=' ca restul se mai fac ... caroseria vine oricum taiata.[/quote'] Bati un drum degeaba. Sa nu l iei nici gratis, atat de praf e. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Iulie 7, 2010 Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 referitor la Cherokee-ul alb....subscriu cu Flow....am vazut masina in Bucuresti acu vreo 4-5 luni...mi-o lasase la 1200 E si nici asa nu am vrut sa o iau.... Principala chestie cand te apuci sa-ti faci o masina este sa ai o baza cat de cat buna (iti vorbesc din experienat de a avea cel putin 20 de masini de teren si minim 10 de off-road)....daca te apuci sa construiesti ceva pe un rahat de masina, modificarile "poate" vor tine dar baza te va lasa mereu cand ti-e lumea mai draga. Si tine cont ca daca masina pierde ulei si are jocuri pe peste tot la mersul in oras in conditiile unor solicitari mari in teren va rabufni pe toate partile.....GARANTAT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Iulie 7, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2010 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 Multumesc tuturor pentru sfaturi, intr-adevar de data asta desi teoretic ar fi fost un proiect bun si ieftin, practic ar fi fost ori foarte scump ori foarte prost ... asa ca deocamdata ma gandesc la alta baza de plecare. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2BTW Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 pai ....la vecinii bulgari....simplu si elegant.... Gata, rezolvat...am agregat inmatriculat in BG... :banana:tk:tk:tk Cu prietenie, Adrian YO2BTW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 (editat) Re: Pareri despre Cherokee 4.0 In ciclul cunoaste cineva acesta masina am si eu o intrebare despre acest Cherokee 4.0 automata - 2001. Am inteles ca este destul de cunoscut in lumea offroad. Poate ma ajuta care cu ceva istoric. Si inca ceva unde pot testa un Cherokee in Bucuresti - mecanic care sa se priceapa? Multumesc mult, Cu respect, Lucian Editat Mai 31, 2012 de luckgil Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 In locul tau, l-as contacta pe @Asap care vinde o masina identica : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?71631-Vand-jeep-cherokee-4-0-L-2001 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 Astral masina care zic eu are si gpl secvential, are acte pe Bulgaria(pe firma) nu pe Romania unde impozitul este 8000 RON plus ca are pe fata si un mic lift din arcuri si amortizoare nu cu inaltatoare. Iar pretul fata de aia de 6000Euro e mult mai mic. Vanzatorul mi-a zis ca masina este cunoscuta printre cei ale offroad de aia am zis ca poate cineva poate sa imi zica ceva. Dar oricum problema care ma doare este ca nu stiu in Bucuresti un mecanic/service care sa ii faca evaluare si care sa puna un tester pe ea ca are becul de check engine aprins. Propietarul zice ca din cauza ca merge pe gpl. Sincer am mai avut si eu masina cu GPL si nu se aprindea becul din cauza asta. Cu repect, Lucian Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 Masina a fost a lui Marius, a vandut o pt ca s i a luat Grand. Este o masina buna, sau cel putin era in momentul in care a plecat de la brasov cu cateva luni in urma. Martorul de la motor se aprinde in momentul in care mergi pe gaz (sonda lambda nu mai sesizeaza arderea amestecului aer benzina pt ca el devine aer-gaz), am avut n masini pe gaz la toate s a aprins martorul. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 Si cu gaz pe ea era de cand a plecat de la Brasov? Apropo cand a plecat de la Brasov? Si atunci ce probleme avea? Asta daca ma poti ajuta.. Multumesc mult, Lucian Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 Masina avea gaz pe ea dar nu stiu daca a plecat cu aceiasi instalatie sau s a demontat si montat alta intre timp, cca 7-8 luni, nu avea nici o problema (am facut 200 km cu ea si functiona in parametrii normali). Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Pareri despre Cherokee 4.0 Masina avea gaz pe ea dar nu stiu daca a plecat cu aceiasi instalatie sau s a demontat si montat alta intre timp, cca 7-8 luni, nu avea nici o problema (am facut 200 km cu ea si functiona in parametrii normali). daca vrei mai multe detalii despre cum era masina poti sa-l contactezi direct pe Marius Lupu: 0725-636763 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate