Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am inceput reparatia la m !

alk

Postări Recomandate

M-am apucat impreuna cu un amic sa punem la punct M-ul. Este greu ca nu suntemn niciunul meseriasi,dar in cele din urma sunt convins ca vom reusii. Astazi am reusit sa montam pompa de apa,pompele de ambreiaj,maine va fi schimbat ambreiajul complet.Rind pe rind va voi tine la curent cu etapele ce vor urma,punti,arcuri,instalatie electrica,lumini,etc. Atasez citeva poze cu ziua de azi.
....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Am inceput reparatia la m !

grija cu ambreiajul

sa nu cada motorul pe voi:y

acolo trebuie un pic de calificare si niste scule mai deosebite

in rest...BAFTA si te astept pe la mine:x

Link spre comentariu

bafta multa sa ai!stiu cum e cand nu esti chiar as in ale mecanicii dar cu rabdare si bunavointa altora cateodata se poate face treaba!!!

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu

Piesele alea noi arata bine, dar sunt problematice din urmatoarele puncte de vedere.

- Probabil au costat mult

- Sunt proaste

- Sunt chinezesti.

Desfa un capat de bara sa vezi daca e pe plastic sau pe bronz... Daca e plastic, poti nici sa nu-l mai pui.

Discul de ambreiaj nu stiu cat o sa tina, probabil e "ASAM Iasi" via China. Valabil si pentru placa...

Morala este nu merita sa iei piese noi pt ARO, mai degraba eu prefer unele vechi, originale, dar care sunt chiar bune.

Asteptam evolutia ulterioara. :grin:

Link spre comentariu

Piesele alea noi arata bine, dar sunt problematice din urmatoarele puncte de vedere.

- Probabil au costat mult

- Sunt proaste

- Sunt chinezesti.

Desfa un capat de bara sa vezi daca e pe plastic sau pe bronz... Daca e plastic, poti nici sa nu-l mai pui.

Discul de ambreiaj nu stiu cat o sa tina, probabil e "ASAM Iasi" via China. Valabil si pentru placa...

Morala este nu merita sa iei piese noi pt ARO, mai degraba eu prefer unele vechi, originale, dar care sunt chiar bune.

Asteptam evolutia ulterioara. :grin:

Provenienta pieselor nu o cunosc,insa am facut o poza cu capul de bara.:x

Link spre comentariu

sigur e asam via china, stiu de unde le-a luat, dar preturile sunt foarte mici, si cum nu se gasesc altele, macar sa fie usor de schimbat

optiunu nu prea sunt, asa ca, fa sa fie functionala si vezi pe urma cat tine

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Pare a fi ASAM de Iasi via China.

Ma refeream sa-i dai jos "fundul" are o siguranta acolo, cu un capac.

...nu am cleste si nu prea merge dar poate ca diseara va venii cineva sa-l desfaca.

Link spre comentariu

pentru ce sa le desfaci?

lasa ca sunt bune, si la alte masini de teren sunt cu bucse de teflon, poate nu tin ca alea de bronz, dar la pretul lor, iti poti permite sa le schimbi la 6 luni sau la un an

asta e, prost dar ieftin, si nu iti fa probleme, ca nu sar afara, cel mult pot sa isi faca joc mai repede decat altele

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

.....deja am intimpinat probleme mai mari,ambreiajul este pentru alta cutie,asa ca se mai amina montarea.

Editat de alk
Link spre comentariu

.....deja am intimpinat probleme mai mari,ambreiajul este pentru alta cutie,asa ca se mai amina montarea.

cum adica pentru alta cutie?????

Link spre comentariu

cum adica pentru alta cutie?????

mabreiajul din poze este acela vechi,iar ce-l nou pe care-l am eu este mult mai gros ,in loc de stea are trei pirghi si cred ca este si mai mic in diametru.Rulmentul de la placa de presiune am inteles ca este diferit.

Link spre comentariu

... astazi se va monta cutia de viteze cu noul chit de ambreiaj,semeringurile din puntea fata,curea noua transmisie pompa apa si furtunele de la radiator(tot noi). Ah si capetii de bara!

Link spre comentariu

... astazi se va monta cutia de viteze cu noul chit de ambreiaj,semeringurile din puntea fata,curea noua transmisie pompa apa si furtunele de la radiator(tot noi). Ah si capetii de bara!

Eu am pus un cilindru de ambreaj de mercedes cobra nu este scump nu-i greu de adaptat si nu are moarte,cel de aro insa este cam prost

Aro M461 usor modificat
Link spre comentariu

Eu am pus un cilindru de ambreaj de mercedes cobra nu este scump nu-i greu de adaptat si nu are moarte,cel de aro insa este cam prost

Merci colega,am bagat la cap ideea.:tk:2dr

Link spre comentariu

asa cum am promis am facut investigatiile de rigoare si mai ales cateva poze ,cu oarece masuratori

problema este ca nu reusesc deloc sa le incarc :hl

baciudibaciu
Link spre comentariu

asa cum am promis am facut investigatiile de rigoare si mai ales cateva poze ,cu oarece masuratori

problema este ca nu reusesc deloc sa le incarc :hl

multumesc frumos nea'Nicolae,in cele din urma astazi am reusit sa montez noul ambreiaj,dar tot aceeasi poveste.Pedalez de citeva ori pina sa intre in viteza 1.Restul merg destul de bine,dar plecarile de pe loc ma omoara.nu stiu ce sa-i mai fac. :y

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Cu ambreiajul deja m-am obisnit,astazi am reusit sa schimb ambele coroane,pinioane de atac,rulmenti,semeringuri la grupuri si punti,toate noi,mai putin rulmentii care aratau mai bine decit aceia noi. Din pacate planetarele sunt varza si am renuntat sa le mai pun sus,asa ca am coborit la ''4x2 permanent''.Partea cea mai urita din film este ca nici acuma nu stiu ce fel de planetare am nevoie,fiecare imi raspunde variabil intre tv,aro,ims,asa ca habar n-am ce trebuie sa achizitionez.Maine am de gind sa trec la cosmetica exterioara si interioara,astazi l-am spalat boboc.....chiar imi place cum arata curatel!

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Ma apropii de starea finala in care mi-am propus sa ajung cu ''Isuzerounu'',n-a fost deloc usor pina acuma sa-l pun cit de cit pe picioarele lui, am ramas si dator cu ceva bani dar in cele din urma voi reusii.Pun ceva poze facute chiar astazi dupa ce am ajuns acasa.

1053196852_DSC04248800x600.jpg.124daf7450030958e4552abb3c461a90.jpg

290933391_DSC04253800x600.jpg.044170e14a6ec7c478ecabd675574a12.jpg

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Duminica trecuta am iesit cu inca 4 colegi pe coclaurile din Timis,unde '' YSU-01'' si-a primit mult asteptatul botez.Dupa scurt timp am ramas fara cureaua de transmisie de la alternator si pompa de apa asa ca avind termocupla de rezerva am continuat insa din pacate mi-a fost teama sa-i incerc adevarata capacitate. Asadar tot traseul a fost parcurs cu aproximativ 60-75% din cit poate YSU. In principiu sunt multumit de performantele obtinute,data viitoare sper ca am sa-l incerc pina la maxim,sunt curios care este limita[/url] maxima. :y

http://img189.imageshack.us/img189/4148/dsc5693800x600.th.jpg

Editat de alk
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare