Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme motor ? orice sugestie foarte apreciata

Vizitator cristian m

Postări Recomandate

Vizitator cristian m

buna ziua,

(pajero 3.2 d-id 2001)

in ultimul timp cand motorul e la temperatura normala (termostat deschis) mai ales in panta sau dupa rulaj cu viteze peste 80 km/ora apare un fenomen pe care nu reusesc sa-l dibui.

motorul parca ar merge in 3 si apar niste vibratii mai bine zis socuri iar in panta se tureaza singur dupa care de cele mai multe ori apare check engine si se opreste.

daca trag masina pe dreapta si astept cca 10min. isi revine si merge normal pana la urmatoarea gluma de acelasi fel.

asi fi recunoscator si receptiv la orice sfat.

multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme motor ? orice sugestie foarte apreciata

Sau si filtrul de motorina...poate si un injector

Daca se aprinde cecul poate reusesti si-i pui un calculator si vezi eroarea...e mai simplu caci chiar daca se stinge poate o memoreaza si vezi cauza

bafta

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Daca nu ma insel motorul asta are pompa de injectie de inalta presiune si s-ar putea cind se incalzeste sa nu mai ridice suficient in rampa de injectoare,si de aceea cind se raceste sa mearga normal.Incearca cea mai simpla metoda,cind face figuri toarna apa rece pe pompa.Se mai poate ca sonda de presiune de pa pompa sa fie una din cauze

Fara poezie,viata e pustiu !

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator cristian m

multumesc pentru sugestii - filtrul e schimbat - tur retur ok -am sa incerc o diagnoza - lunchul nu merge desi are soft pt. mitsu - am sa-i fac o spalare de injectie inainte de a desface injectoarele si mai vedem - sonda de presiune de pe pompa unde e?

Link spre comentariu

Cand o duci la tester incearca s-o duci cu becul check engine aprins, ca altfel nu se vede nimic, nu salveaza erorile. Mie asa mi-au zis de la Mitsubishi. Si eu cred ca din alimentare e problema.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare