ursuletz_82 Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Dupa o indelungata saptamana care se parea ca nu se mai termina am reusit in sfarsit sa il fac pe acest Patrol functional 100%.Pe scurt si punctat am sa relatez ajustarile si remedierile care le-am facut. -schimbat ulei plus filtre,distributia mai merge..nu mult dar sunt falit deocamdata -discuri fata/spate si placute -cardan fata plus cruce cardanica,el fiind second -cauciucuri care..va las sa apreciati pe voi sunt cam brutale pt strada,fac zgomot si crampoanele simt si mucurile de tigara umflate chiar si numai la 2 -halogenii 3x100W -indreptat aripa fata vopsit bara si aripa -aparatorile de noroi prinse in toate pct-le -am avut o problema cu rugina la usa spate,acolo unde e ornamentul gri. Cum va spuneam acum o spatamana,am sa postez si poze cu noul look de indata ce voi avea posibilitatea. In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Noul look...Y60 Sa-l alergi sanatos, Y60 arata intr-un mare fel :h5 “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iunie 6, 2010 Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Noul look...Y60 :br Sa ai noroc de ea si sanatate multa pentru al conduce :2dr:h5:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursuletz_82 Postat Iunie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: Noul look...Y60 :tk .Mai am cate ceva de facut la el,un stop crapat,niste ornamente interioare..per ansamblu e bine.Cauciucurile ma deranjeaza un pic. Pentru locurile in care utilizez aceasta masina sunt..prea brutale.In sensul ca merg mai mult oras,la sfarsit de saptamana un deal,un macadam,un munte. Nu sunt adeptul padurilor si al noroielor,ori aceste cauciucuri pt asta sunt.Le-as fi preferat pentru iarna insa acum la distribuitorul de cauciucuri cu care lucrez,la marimea asta doar asta am gasit. In cazul in care cineva are ceva mixte 31x10,5/15 chiar daca sunt putin uzate putem face un schimb.Prioritate are Winetou.... Pentru cei interesati sunt noi noute nakang889,montate abia ieri. In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: Noul look...Y60 -cauciucuri care..va las sa apreciati pe voi sunt cam brutale pt strada,fac zgomot si crampoanele simt si mucurile de tigara umflate chiar si numai la 2 De ce nu incerci sa le lasi la 1.8 atm? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate