Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Va doriti asa ceva in materie de frane?

barbosu

Postări Recomandate

Acest vehicul este preparat pentru extrem; nu are frane in roti, doar cele 2 de pe axele pinioanelor de atac, care, in cazul de fata, au rolul de "frana pe transmisie", adica un fel de retarder, pentru a evita blocarea rotilor, in special pe coborare.

Pentru un vehicul "normal", care se deplaseaza si pe strada, in trafic, sistemul nu este indicat; cel mai indicat este montarea unui retarder, in cazul in care gasiti unul compatibil cu vehiculul pe care-l aveti, sau montarea unei "frane de motor" - pacbrake, pe evacuarea motorului - sistem mai accesibil decat retarderul.

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pack brake :roll: .......e vb de clapeta aia de inchide galeria de evacuare?

Eu am scris "PACBRAKE"!!! Nu "PACK BRAKE"!!! Va rog, luati de bun ce am scris; inca mai stiu ce scriu!!!

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

@bronco: Sistemul nu are legatura cu capacitatea cilindrica a motorului. Sistemul "depinde" doar de diametrul galeriei de evacuare. De capacitatea cilindrica depinde doar forta de franare a sistemului; mai eficient la motoarele "mari".

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare