barbosu Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 http://www.fourwheeler.com/featuredvehi ... to_08.html http://www.fourwheeler.com/featuredvehi ... to_04.html nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Acest vehicul este preparat pentru extrem; nu are frane in roti, doar cele 2 de pe axele pinioanelor de atac, care, in cazul de fata, au rolul de "frana pe transmisie", adica un fel de retarder, pentru a evita blocarea rotilor, in special pe coborare. Pentru un vehicul "normal", care se deplaseaza si pe strada, in trafic, sistemul nu este indicat; cel mai indicat este montarea unui retarder, in cazul in care gasiti unul compatibil cu vehiculul pe care-l aveti, sau montarea unei "frane de motor" - pacbrake, pe evacuarea motorului - sistem mai accesibil decat retarderul. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 interesant !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 cu retarder la dimensiuni asa mici.....cam greu....dar treaba cu frana de motor pe galeria de evacuare...asta merge....cu comanda e mai greu ptr ca se face in general pe aer comprimat :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 pacbrake, stiti pe careva care aduce, monteaza ?,evident pentru sub 3,5 T Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 pack brake :roll: .......e vb de clapeta aia de inchide galeria de evacuare? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 http://www.pacbrake.com/files/images/hi ... cifics.gif Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 pack brake :roll: .......e vb de clapeta aia de inchide galeria de evacuare? Eu am scris "PACBRAKE"!!! Nu "PACK BRAKE"!!! Va rog, luati de bun ce am scris; inca mai stiu ce scriu!!! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 pac,bre pac ... eh stii cumva de vreun import, merge si la astmaticu meu de 2,8 td? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Incearca la ATP-Exodus...poate gasesti la ei :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 siigur ca da!!!!! hai , pe bune la un 2,8 prapadit are loc asaceva ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 @bronco: Sistemul nu are legatura cu capacitatea cilindrica a motorului. Sistemul "depinde" doar de diametrul galeriei de evacuare. De capacitatea cilindrica depinde doar forta de franare a sistemului; mai eficient la motoarele "mari". :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 pai da coane, exact asta e problema, vezi link-ul transmis mai sus. astia vb numai despre duramax-uri, cummings-uri , chestii de la 6 l in sus Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 asta inseamna ca la 2.8 cat ai tu....nu prea ar fi eficient...am spus ATP-Exodus....ca ei aduc asa ceva......cei de la BV mi-au adus ptr un Roman 6x6...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate