rudolf Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Mi-am vandut vitara!! :grin: Si-mi doresc mult asta: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=lhdqrlnoaphd Stie cineva ceva despre omul si masinile astea? Eu nu am reusit sa dau de el la telefon. Vrabia... malai viseaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 (editat) Re: 4 runner Nici nu ai sa dai de el ... marea majoritate a anunturilor de la vanzatori privati (Privater Anbieter asta inseamna ... nu este nume) sant false ... masini bune (care de fapt nu exista sau sant doar niste poze) la preturi simbolice. Daca cumva raspunde cineva la vreun nr. de telefon sa nu faci greseala sa trimiti bani avans ... ca de fapt asta-i interesul lor ... daca trimiti bani avans sa-i pupi bine inainte ca nu-i mai vezi. Bafta !!! PS: Priveste data scrisa pe fiecare poza in dreapta jos ... una cu scris rosu, doua-trei cu scris alb si una fara data ... fundalul pozelor este diferit intre poze ... unu-i cu case, altul cu blocuri, etc. Editat Iunie 7, 2010 de RALLYMAN Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian Postat Iunie 7, 2010 Partajează Postat Iunie 7, 2010 Re: 4 runner Masinile sint din parcul auto al Misiunii UN in Kosovo.La incheierea normei de serviciu au fost vindute la licitatie. Cit au fost in serviciu au fost intretinute cf. graficului de intretinere pentru conditii severe ( interval de revizii la fiecare 5000 km.). Motoare 1KZ-T (125 cp.). Nu stiu care este regimul lor fiscal. Masinile sint fabricate in Japonia si au reprezentat cota de participare a Statului Japonez la UNMIK. In misiune au avut numere UN. Este posibil sa se plateasca vama pentru inmatriculare. Extrem de fiabile, chiar in conditiile unor abuzuri dramatice (ex.: condus in 4x4 pe teren ferm, asfalt cu viteze pina la 90 km/h), au o singura mare problema: tinuta de drum . Suspensia spate este pe arcuri elicoidale, consola spate foarte lunga si grea ( datorita atelajului de remorcare), fapt ce face ca in conditiile unor manevre de evitare sau chiar in curbe, pe suprafete alunecoase ( ex.: drum ud) sa "piarda" foarte usor spatele. Singurele anvelope care au imbunatatit considerabil tinuta de drum au fost Bridgestone Dueller Revo 694. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate