AmiOFF-ROADRUNNER Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Salut la toata lumea de ACASA. Ma numesc Amiel Tuteanu, din Sighisoara ,actualmente stau pe linga Madrid. Vreau sa va felicit pentru clubul creat si sper ca in vara asta sa pot bate si eu coclaurile romanesti cu multe noroaie si putine restrictii :grin: L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Decembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2007 va mai trimit niste poze de prin Maroc Nu pot trimite imagini de peste 200 KB si nu am prog. de comprimare. L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Salut si bine ai venit! :W Pana una alta o sa te rog sa imi dai un numar de telefon de contact pentru ca vreau sa il dau fratelui meu care e in Madrid si sa se lipeasca de voi ca am bagat virusul si in el. :grin: Cat despre rute pe pe aici, avem cate vrei si o sa incercam sa te ajutam la concret. Va asteptam si la intalnirile noastre de aici. :c :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Decembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2007 Salut, Max & Co. Telefonul meu este : 0034/ 666 041 789. Ma poti suna la orice ora. Ieri am vorbit cu colegul meu de la clubul spaniol si o sa hotaram cit de curand o data concreta pt. o misiune de recunoastere pe meleagurile Ro. :h5 Multumesc tutulor ( cum zicea Raposatu) pt. amabilitatea voastra si sper sa ne vedem curand ( in vara asta ). L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate