reluflorea Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 ciao,imi poate spune cineva daca exista hi lux surf cu motor 2LT si cutie automata? multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 11, 2010 Partajează Postat Iunie 11, 2010 Re: 4 runner cu 2LT si cutie automata? intra pe ebay.co.uk.....si vei gasi destule :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reluflorea Postat Iunie 11, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2010 Re: 4 runner cu 2LT si cutie automata? intra pe ebay.co.uk.....si vei gasi destule :grin: multumesc am intrat si sunt numai 2 LT-E Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: 4 runner cu 2LT si cutie automata? acum ce sa zic si eu.......trebuie doar sa cauti...si sa ai rabdare....ca sigur gasesti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: 4 runner cu 2LT si cutie automata? Pe piata europeana nu au existat Hilux Surf cu motor 2LT si cutie automata. Cele cu motor 2LT-E si cutie automata sunt modele de Japonia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reluflorea Postat Iunie 12, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: 4 runner cu 2LT si cutie automata? Pe piata europeana nu au existat Hilux Surf cu motor 2LT si cutie automata. Cele cu motor 2LT-E si cutie automata sunt modele de Japonia. Multumesc,ca sa fiu mai exact eu voi schimba 2LT-E cu un 2LT;problema este ca volanta pentru cutie automata se prinde pe vibrochenul LT-E -ului in 8 suruburi, iar vibrochenul de LT iese in 6 suruburi numarul de dinti fiind la fel pe coroana si sunt hotarat sa nu renunt la cutia automata....:hl:2dr; daca as gasi o placa cu 6 gauri ar fi perfect.....:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iunie 12, 2010 Partajează Postat Iunie 12, 2010 Re: 4 runner cu 2LT si cutie automata? Din pacate nu cred ca vei gasi volanta pentru cutia automata si motorul 2L-T cu 6 suruburi, pentru ca nu a existat masina cu 2L-T si cutie automata, sau cel putin nu din cate stiu eu. Doar sa se potriveasca de la alt motor. Am una de la motorul de 3000 dar parca tot cu 8 suruburi este. O sa ma uit maine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate