Vizitator expertxyz Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Sabin Istrate (expertxyz pe forum), din Bucuresti , 44 de ani, inginer geodez, casatorit, am doi copi, acum (pe viitor poate ceva mai bun) proprietar de Suzuki Vitara JLX, 1.6 benzina, pescar, vanator, mare pasionat si de drumetii (all road !!) Masina o am de cca daua saptamani .....si sunt hotarat sa ii aduc "ceva" inbunatatiri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Bine ai venit I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 bine ai venit in :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Salut! Bine ai venit. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Wellcome! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 bine ai venit !!! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Daca este vorba de pescuit , poate facem o tura. Bine ai venit in :c :shrk www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 welcome, fir intins si vinat in catare! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator expertxyz Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Daca este vorba de pescuit , poate facem o tura. Bine ai venit in :c :shrk Mergem ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 salut si bun venit !!! :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Bine ai venit! @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 salut si bun venit. daca ai intrebari , te putem ajuta :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate