pinti Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Patrolache Y60 ciudat este ca nu merg nici sprituitoarele:tk ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Patrolache Y60 Sa nu fie din maneta. Comenzile pt. stergatoare si sprituitoare sunt amele pe ea. Vezi daca nu a iesit mufa. Trebuie doar sa scoti capacul de sub volan si ai acces la mufa. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 19, 2010 Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Patrolache Y60 da siguranta aia arsa ai schimbat-o? 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: Patrolache Y60 Adi am schimbat si sigurata si nimic ,merg sa verific mufa ca am schimbat volanul. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 8, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2010 Re: Patrolache Y60 Am rezolvat-o cu stergatorul,maine merge la sudat si terosonat ,ceara in sasiu si speram montarea troliului .Poze cand e gata. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Patrolache Y60 Pentru ca am exagerat cu concediile de abea acum am apucat sa iau masina sa fac prima plimbare cu toate pe ea.Astept critici. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Patrolache Y60 continuare ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Patrolache Y60 asta urma sa mai fie fixata dar nu am avut vopsea ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Patrolache Y60 Frumos a iesit :br pina la urma ce cauciucuri ai pus 35 cu 11,5 ,ca nu par foarte late. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Patrolache Y60 Sunt 35/11,5/15 dar nu am decat 4 asa ca vreau inca unul.Daca cineva vinde sau stiti pe cineva care vinde,dau o cola la 2 L de pruna + cash. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiubimboi Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: Patrolache Y60 primul meu post..........felicitari, arata grozav!!! sa-l noroiesti cu placere ! P.S. stii cine sunt? indiciu: imi place foarte mult culoarea rotilor:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: Patrolache Y60 primul meu post..........felicitari, arata grozav!!! sa-l noroiesti cu placere ! P.S. stii cine sunt? indiciu: imi place foarte mult culoarea rotilor:banana Primul tau post trebuia sa fie pe link-ul de mai jos si in felul asta am fi aflat toti cine esti..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: Patrolache Y60 Astept critici. 1.overfendere 2.sarma anti crengi de copac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: Patrolache Y60 2.overfendere ma gandesc serios sa pun pentru ca azi am reusit foarte usor sa o umplu pe laterale cu noroi nu mai gasesc postul lui "manolo" 1.nu am cum pentru ca vreau sa ii pun cosorocul ala ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 11, 2010 Partajează Postat Septembrie 11, 2010 (editat) Re: Patrolache Y60 1.nu am cum pentru ca vreau sa ii pun cosorocul ala 1.roofrack 2.daca nu-i pui sarme o sa zboare cozorocu 3.[ATTACH]90100[/ATTACH] 4.presuri de noroi (late dar scurte) Editat Septembrie 11, 2010 de Sefulik Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2010 Re: Patrolache Y60 acolo am pus acum cutia cu relee si in cealalta parte am compresorul ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 (editat) Re: Patrolache Y60 2.overfendere ma gandesc serios sa pun pentru ca azi am reusit foarte usor sa o umplu pe laterale cu noroi nu mai gasesc postul lui "manolo" 1.nu am cum pentru ca vreau sa ii pun cosorocul ala Tel. Manolo :grin: - 0722.659.938/0724.647.739/0767.067.989 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=48396 Manolo, ai de dat o bere! :x:ha: pinti :grin: tu ai de dat doua sticle de palinca :ha: una ca ti-am dat numerele, iar a doua ca m-ai cam dus cu vorba cu Patrolu`Y60 (sti tu la ce ma refer :grin:)..., da` nu-i bai..., s-a dat! :wink: :2dr:ha: Editat Septembrie 12, 2010 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Patrolache Y60 Am vazut la foarte multe masini,fete de usi din tabla striata de aluminiu. Nu zangane in mers sau la vibratii accentuate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Patrolache Y60 exista un secret sa nu zdrangane,de fapt 2 : 1.se prind cu pocnituri 2.se pune polistiren extrudat(la placa gri,verde,etc) de parchet de 3mm in spate. tracto ai dreptate cand ne vedem prima data dau 2 L ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Patrolache Y60 Am uitat sa spun ca am acoperit cu tabla toate gaurile din sasiu mai putin cele din parte inferioara dupa aceea am pulverizat sasiul cu ceara in interior si la exterior s-a tratat cu metal fix si teroson vreo 15 L.S-a terosonat toata partea de sub masina iar restul pe dedesupt(grupuri,tendoane) a fost vopsit in 4 straturi. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Patrolache Y60 ...tracto ai dreptate cand ne vedem prima data dau 2 L Sa ne vedem cu bine! :2dr (ala din dreapta esti tu..., :grin: stiu, stiu, depinde din ce parte privesti :ha:) Sa-l stapanesti cu placere pe Patrolache! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Octombrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2010 Re: Patrolache Y60 I-am mai montat 2 ocheti in fata ca sa pun carligul de la troliu si am fost la un test de flex,urmeaza 2 scaune de piele in locul celor originale si o ranforsare a tendoanelor inferioare spate http://img337.imageshack.us/img337/8159/fotografie0012b.jpg Uploaded with ImageShack.us ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Patrolache Y60 Felicitari! Foarte fain arata!! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Patrolache Y60 ciudat este ca nu merg nici sprituitoarele:tk salut la un moment dat nici mie nu mai imi mergea una vezi ca pe fiecare circuit au o valva de sens(sa nu fi umblat cel dinainte la ea)si sa o fi montat gresit verifica :are sageata cu sensul de trecere sa ai parte de utilaj fara evenimente sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 11, 2010 Partajează Postat Octombrie 11, 2010 Re: Patrolache Y60 Ti-ai pastrat numarul de pe 70 ? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=47462 http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=54795&d=1258048489 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate