pinti Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Dupa lungi cautari am gasit un Nissan Patrol pe gustul meu: motor ce merge struna sasiu aproape perfect suspensie OME +5 montata de mai putin de 7 luni body lift de 2,5 cm caroserie foarte putin indoita snorkel caroserie taiata sub stopuri, aripi decupate si intarite Urmeaza sa montez pe ea : baterie Optima Yellow Top troliu Warn M 8000 gume Silverstone 35/11,5/r15 statie midland si antena de 2 m compresor T-max in compartimentul motor scaune sport si centuri in 3 sau 4 puncte volan sport proiectoare fata Wessen 25 cm fata proiector mers inapoi si mai vad eu ce :grin: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Patrolache Y60 Sa-ti aduca multe satisfactii si sa te poarte pe unde doresti! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Patrolache Y60 Sa fie intr-un ceas bun, Lucian si sa o stapanesti sanatos! Ai facut o investitie foarte buna. Vei vedea ce poate face un Y60. :bravo 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Patrolache Y60 Faina masina! Sa te plimbe sanatos! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Patrolache Y60 In sfarsit.....:wink: sa-l stapanesti sanatos! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Patrolache Y60 sa te duca sanatos pe unde iti doresti :h5 personal nu as monta compresorul in compartimentul motor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Patrolache Y60 Sa-l stapanesti sanatos Pinti ...si sa te duca pe unde nici cu gandul nu gandesti! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Patrolache Y60 Felicitari domnu! Sa te poarte sanatos! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Patrolache Y60 Multa sanatate si multi kilometri impreuna :h5 :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 Re: Patrolache Y60 multumesc. de ce nu este bine sa montez compresorul in compartimentul motor? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 simplu pe cel de la Toyota l-am mutat in interior ptr ca era aproape de turbina....si se incalzea destul de tare....dar cea mai mare problema era ca tot timpul era plin de noroi......si nu prea ai facea bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 si eu m-am gandit ca se va umple cu noroi dar daca as face un fel de aparatoare ,vreau sa il pun in locul unuia din vasele cu solutie de stergatoare ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 sa-l stapanesti sanatos !!!...cand vin prin zona sper sa-l vad live in actiune !:h5 p.s.tre sa dai de:2dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 si eu m-am gandit ca se va umple cu noroi dar daca as face un fel de aparatoare ,vreau sa il pun in locul unuia din vasele cu solutie de stergatoare marius are dreptate, in plus, sa te gandesti de 2 ori, pt ca vasul pentru faruri este foarte bine pozitionat pentru sirocou chiar daca acum nu iti trebuie, daca in viitor o sa pui, acel loc e ideal, si daca e deja ocupat..faci munca de 2 ori in rest, multe satisfactii cu noua masinuta ps 35 e cam mult pentru un 2,8, eu spun sa te gandesti de 2 ori forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 35 -urile vrea sa le pun de la silverstone cu 11,5 care au o marime efectiva undeva la 34/10,5. ma gandesc daca 33/10.5/15 mergeau super pe toyota nu cred ca la cum trage nissan-ul asta nu o sa am probleme merci de sfaturi soimu' astept sugestii din experienta pentru un loc mai bun pentru compresor PS dau de beut din productia proprie:grin: ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 Pune 35/10.5/ ...E mult mai bine ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 Felicitari Pinti! Tu stii sa faci frumoase masinile si sper ca acum ti-ai gasit adevarata dragoste :) Daca nu, norocul aluia care cumpara de la tine, ca mare lucru nu mai are ce face dupa tine. Sa aveti iesiri faine impreuna! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 merci domnu zoli ,sper sa ne vedem cat mai curand pe undeva pe dealuri:tk Ionut pe 16 sunt alea? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 Pinti....eu compresorul l-am mutat in portbagaj....montat itr-o cutie rezistenta la socuri.....mecanice....pricinuite de diversele obiecte care sunt de obicei intr-un portbagaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 este o varianta deaorece am deja o cutie de latimea portbagajului in care ar avea loc. ai adus direct tensiune de la baterie? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 masina a primit bateria Optima Yellow ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 dupa ce am montat bateria nu mai merg stergatoarele ce mama saraciei puteam sa fac?:hl:hl:hl ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 Cauze posibile: 1. mecanism gripat 2. contact imperfect 3. motoras ars “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 14, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2010 Re: Patrolache Y60 cel mai rau ca de obicei :dr3 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Patrolache Y60 Felicitari pentru masina! S-o stapanesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate