Maresalul Postat Iunie 14, 2010 Partajează Postat Iunie 14, 2010 salutare! La Niva 1,7 injectie se poate regla relantiul de la vreun surub, intinzator, ceva etc. sau e o chestie mai complicata si trebuie sa fii ajutat de calculator?! Merci http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iunie 15, 2010 Partajează Postat Iunie 15, 2010 Re: Reglare relantiu 1,7i mai intai intinzi cablul de acceleratie daca e slabit ! si dupa , ai un surub la pargia cablului ,incearca mai intai varianta asta VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Iunie 17, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Reglare relantiu 1,7i Am rezolvat problema. In dreptul ansamblului final de la cablu de acceleratie se afla un surub care se poate infileta mai mult(impinge in "talpa" acestui ansamblu) sau desfileta. In cazul meu nu a fost posibil sa invart de surubul respectiv(cred ca nu a fost miscat de cand a iesit Niva pe poarta fabricii :2dr) si astfel am mai starns din cablul de la acceleratie. Din pacate nu am facut poze cu "operatiunea". Cred ca se poate inchide. Merci! http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 Re: Reglare relantiu 1,7i Am rezolvat problema. In dreptul ansamblului final de la cablu de acceleratie se afla un surub care se poate infileta mai mult(impinge in "talpa" acestui ansamblu) sau desfileta. In cazul meu nu a fost posibil sa invart de surubul respectiv(cred ca nu a fost miscat de cand a iesit Niva pe poarta fabricii :2dr) si astfel am mai starns din cablul de la acceleratie. Din pacate nu am facut poze cu "operatiunea". Cred ca se poate inchide. Merci! nu ai putut invarti de acel surub pt ca nu l-ai cercetat bine! daca nu s-a umblat in prealabil la sistem , e imposibil sa nu fie asigurat antidesfacere : ori contrapiulita ,ori o shaiba deformabila ...etc hai la o bere ! tu !.... :x eu la un suc :hw VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate