ionica77 Postat Aprilie 17, 2015 Partajează Postat Aprilie 17, 2015 Re: Aer conditionat vitara? Multam fain pentru sfat, treaba este ca am nevoie urgent de masina, nu am timp sa astept, deci ma intereseaza strict daca pot cumpara o masina care sa-mi convina, adica sa fie ok tehnic, iar apoi sa-i pot adauga instalatia de aer conditionat. Este mult mai mare probabilitatea sa gasesc una fara aer conditionat. am eu vitara 4 usi cu aer conditionat din 1995 recent adusa din Germania,mai multe relati la tel.0761162111 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandernicolae Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Re: Aer conditionat vitara? Salut Am o vitara 2.0 v6 din '95, si as vrea sa ii instalez AC. am citit ce topicuri am gasit pe forum... Pana la urma sa incerc sa gasesc de pe alta masina acelasi model? Mai exista varianta cu montarea la Craiova a unui AC de pe Matiz? Partea proasta este ca eu personal nu ma bag la asa ceva(la montaj), si nici nu cunosc pe cineva care sa faca... Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Februarie 29, 2016 Partajează Postat Februarie 29, 2016 Re: Aer conditionat vitara? Tipul de la Craiova nu mai e disponibil. E plecat in Italia unde se ocupa de instalatii frigorifice gen hale, abatoare. ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Octombrie 26, 2017 Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Re: Aer conditionat vitara? Tipul de la Craiova nu mai e disponibil. E plecat in Italia unde se ocupa de instalatii frigorifice gen hale, abatoare. salut. Intreb si ei eu dupa aproape 2 ani. Subiectul e mort inchis si ingropat? a mai aflat careva intre timp vre-un loc in care sa montez si eu o instalatie pe o vitara cabrio 1997 cu 16 valve? de matiz de bicicleta de ce-o fi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ronin13 Postat Mai 18, 2019 Partajează Postat Mai 18, 2019 Stiu ca pare o gluma, dar se gasesc "jucarii" d-astea cat de cat portabile, si cu agent de racire? https://anunturi-auto.4tuning.ro/aeroterma/aeroterma-auto-12v-2-in-1-racire-sau-incalzire-22063513.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianhaulica Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 (editat) In tarile cu apa calda... exista. AC universal, (ca alternativa pt masini vechi care nu aveau AC in nici o configuratie) https://www.ebay.com/bhp/under-dash-ac Dar nu ma astept sa fie ceva ieftin si simplu de instalat. Portabil?...nope. Si ar mai fi cele pt rulote, care se pun in tavan. Tot neportabile. Editat Mai 20, 2019 de cristianhaulica Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate