Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Restaurare M 461 nr 1

sorin28m

Postări Recomandate

demontat....suruburi ruginite.....dar suntem hotarati!

in prima faza nu am vrut sa-l restaurez doar sa-l cosmetizez!

dar cand ne-am apucat de demontat .pana sa ne dezmeticim, am desfacut-o bucatzi !

asta este !!! :D

M-uri , KTM-uri si altele GR-uri

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poze din timpul montarii nu am din pacate

am montat-o singur si nu am avut timp de poze(asa credeam eu) fiindca ma grabeam sa o termin ca sa merg cu ea de 1 mai(a2a zi)

bineinteles ca nu am terminat-o la timp!

dar o sa mai fie unu mai-uri !

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu

Fain rau Sorine, lucru facut ca si pt tine...

Zi-mi te rog si mie, ce reprezinta pesele din poza "024.jpg" ? nu m-am dumirit nicicum.

Si inca ceva, electromotoru cu bobina, l-ai avut montat de serie, sau l-ai pus tu? A incaput de filtru de ulei?

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

merci !

in poza 24 sunt pipele de la fise(bujii) si tijele cu capacele de la pipe

la modelul de armata (transmisiuni) asa sunt pipele ca sa nu produca bruiaje la statii

electromotorul este cel care a fost pe masina

intra fara probleme

It's Not a Passion.

It's An Obsession.

Link spre comentariu

a avut o leaca de noroc, ca nu era intr-o stare foarte proasta si era complet inca de la inceput

si Mul a avut noroc ca a dat peste un om migalos care face cu rabdare si temei lucru de care se apuca

e adevarat ca e cam rau si hain ca dupa concursul de la arad a vrut sa-l vanda (se pare ca e vindecat acum)

masina arata intradevar bine

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

a avut o leaca de noroc, ca nu era intr-o stare foarte proasta si era complet inca de la inceput

si Mul a avut noroc ca a dat peste un om migalos care face cu rabdare si temei lucru de care se apuca

e adevarat ca e cam rau si hain ca dupa concursul de la arad a vrut sa-l vanda (se pare ca e vindecat acum)

masina arata intradevar bine

pai... ce legatura are concursu de la Arad ?

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

pai asa stoc cum e a participat la open

a indoit un prag si a trebuit sa opreasca caldura ca sa spart un furtun(asta da nasolie) in rest a facut fata

numai ca oamenii, din lipsa de experienta, nu au rezistat pana la final

oricum, un merituos loc 8 la open pt prima participare

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

esti rau si hain pt ca ai vrut sa-l vinzi dupa concurs

pt un prag si 3 zgarieturi

dar ne bucuram ca nu mai ai asemenea intentii

lasa ca ai inteles tu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare