sorin28m Postat Decembrie 2, 2007 Partajează Postat Decembrie 2, 2007 asa am restaurat primul M pe atunci nu prea stiam cu ce se mananca ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 demontat....suruburi ruginite.....dar suntem hotarati! in prima faza nu am vrut sa-l restaurez doar sa-l cosmetizez! dar cand ne-am apucat de demontat .pana sa ne dezmeticim, am desfacut-o bucatzi ! asta este !!! :D M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 am ajuns la "inima"!!! sa stiti ca nu este asa usor pe cum pare in poze !!!! cu toate astea , asta a fost in prima zi urmeaza "bibilitul" M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 acum incepe sa-mi placa se vad oarece rezultate motorul este curat,si straluceste noi zici ca suntem mineri,unsi si dupa urechi! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 frecam,vopsim,frecam,vopsim......si vorbim prostii din cauza ca am inhalat diluanturi si vopsele oricum ne simtim bine .... :bleah :shock: M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 si tot asa ......freaca , smirgluieste , degreseaza, trateaza,vopseste ....si tot asa se aud flexuri ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 :D M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 PAUZA si pregateala pentru introdus la pregatirea pentru vopsit M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2007 Bibileala lucru manual si multe tzigari! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 si mai multa bibileala in sfarsit am ajuns la vopsitorie...nu la vopsit...pana acolo mai este drum lung M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 smirgheluim,chituim,smirgheluim,chituim..... M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 dam un control.....este ok si .... VOPSSSIIIIMMMMM !!!! "faina colore" vorba unui vecin !!! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 :h5 M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 poze din timpul montarii nu am din pacate am montat-o singur si nu am avut timp de poze(asa credeam eu) fiindca ma grabeam sa o termin ca sa merg cu ea de 1 mai(a2a zi) bineinteles ca nu am terminat-o la timp! dar o sa mai fie unu mai-uri ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 super !!! :1 :B munca ..munca ...munca dar si satisfacti pe masura !! cand am drum prin Arad sper sa le vad live !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 frumos rau de tot Sorine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 felicitari! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Fain rau Sorine, lucru facut ca si pt tine... Zi-mi te rog si mie, ce reprezinta pesele din poza "024.jpg" ? nu m-am dumirit nicicum. Si inca ceva, electromotoru cu bobina, l-ai avut montat de serie, sau l-ai pus tu? A incaput de filtru de ulei? "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 merci ! in poza 24 sunt pipele de la fise(bujii) si tijele cu capacele de la pipe la modelul de armata (transmisiuni) asa sunt pipele ca sa nu produca bruiaje la statii electromotorul este cel care a fost pe masina intra fara probleme M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 a avut o leaca de noroc, ca nu era intr-o stare foarte proasta si era complet inca de la inceput si Mul a avut noroc ca a dat peste un om migalos care face cu rabdare si temei lucru de care se apuca e adevarat ca e cam rau si hain ca dupa concursul de la arad a vrut sa-l vanda (se pare ca e vindecat acum) masina arata intradevar bine forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 a avut o leaca de noroc, ca nu era intr-o stare foarte proasta si era complet inca de la inceput si Mul a avut noroc ca a dat peste un om migalos care face cu rabdare si temei lucru de care se apuca e adevarat ca e cam rau si hain ca dupa concursul de la arad a vrut sa-l vanda (se pare ca e vindecat acum) masina arata intradevar bine pai... ce legatura are concursu de la Arad ? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 pai asa stoc cum e a participat la open a indoit un prag si a trebuit sa opreasca caldura ca sa spart un furtun(asta da nasolie) in rest a facut fata numai ca oamenii, din lipsa de experienta, nu au rezistat pana la final oricum, un merituos loc 8 la open pt prima participare forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 chiar nu intzeleg soimulica ce ai vrut sa zici! de ce-s rau si hain? si cu concursul si vandutul iar nu intzeleg ! M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 foaaaarte tare! :h5 :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 esti rau si hain pt ca ai vrut sa-l vinzi dupa concurs pt un prag si 3 zgarieturi dar ne bucuram ca nu mai ai asemenea intentii lasa ca ai inteles tu forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate