sorin28m Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 nu de aia am vrut sa-l vand! oricum daca vand unul ma apuc de altul si asa salvez mai multe M-uri sti prea bine ca as vrea sa ma apuc si de ala alb dar.....nu-s bani apropos daca cineva isi doreste un m civil restaurat poate facem o combinatie eu il restaurez , cine-l vrea plateste materialele plus 1500 e masina lucrarea nu o plateste! :h5 M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin28m Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 puteti sa-l salvati ! sau sa-l cumparati ! are motor diesel de campu lung M-uri , KTM-uri si altele GR-uri It's Not a Passion. It's An Obsession. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SWW Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Felicitari pentru lukrare ! Simt de raspundere, migala si daruire. Trag con cluzia ca tii mult la M-uri. Cat a durat lukrarea de la primul surub demontat pana la ultimul pus la loc ? :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sakur_2007 Postat Mai 23, 2008 Partajează Postat Mai 23, 2008 Re: Restaurare M 461 nr 1 Felicitari a iesit neasteptat de bine Se vede ca s-a muncit dar a meritat Incaodata felicitari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: esti rau si hain pt ca ai vrut sa-l vinzi dupa concurs pt un prag si 3 zgarieturi dar ne bucuram ca nu mai ai asemenea intentii lasa ca ai inteles tu Soimule dar tu ce loc ai luat la primul concurs si ce ai zgariat la masina? Si, cu ce masina ai fost? Sorin, foarte faina lucrarea. Si eu sunt in aceleashi lucrari acum. Numai ca eu stau calare pe un Pajero din `83. Sa ne auzim de bine. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MATEI Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Re: Restaurare M 461 nr 1 puteti sa-l salvati ! sau sa-l cumparati ! are motor diesel de campu lung scriemi mesaj privat pretul daca mai este de vanzare.multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Restaurare M 461 nr 1 M ul alb nu mai este complet, lipsesc multe componente si nici actele nu le mai are deloc, asa ca, nu cred ca se mai poate vinde decat eventual la kilogram actualul proprietar 0744604092 felix forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate