nae rx 4 Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: Instalatie A/C pt disco 2 bine spus ....compresorul ''si a dat drumul''......spre marele noroc al proprietarului deci atentie la ce componente si asta nu numai in cazul unui aer conditionat ...eu atunci cand cumpar componente ''second'' prefer sa le vad functionand si sa le demontez dupa o ''proba''.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: Instalatie A/C pt disco 2 !!! comprsorul de V8 se potriveste pe TD5 dar conductele care ies din compresor NU ...lovesc in diferite accesorii de pe motor- furtune si alte balarii- si sa le modifici traseul nu prea merge s ar putea sa le ''indoi'' definitiv si sa ajunga numai bune de reciclat .....restul de conducte (alea de se plimba pe caroserie) sunt identice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgeprava Postat Iunie 15, 2011 Partajează Postat Iunie 15, 2011 Re: Instalatie A/C pt disco 2 bine spus ....compresorul ''si a dat drumul''......spre marele noroc al proprietarului deci atentie la ce componente si asta nu numai in cazul unui aer conditionat ...eu atunci cand cumpar componente ''second'' prefer sa le vad functionand si sa le demontez dupa o ''proba''.... Se pare ca trebuie sa explic mai detaliat de ce un compresor e MUSAI sa aiba capacele puse. Un compresor perfect functional (chiar unul nou) e bun de dus la fiare vechi daca e transportat sau depozitat (perioade minime) fara capacele de etansare sau macar cu conductele puse si astupate. Cauza? compresoarele contin ulei tip PAG (diferite vascozitati) care este extrem de higroscopic. Dupa 10 minute poti sa ai surpriza sa gasesti componentele ferice interne ruginite, irecuperabile. Inca ceva...voi v-ati schimba filtrul de ulei de la motor cu un filtru de ulei SH care a stat pe alta masina 5 sau 10 ani? Cam asta se intampla si cand montati filtrul dehidratator (bultelia) SH pe masina voastra. Un filtru dehidratator nou, chiar desfacut de capace 3 minute e bun de aruncat la gunoi (silicagelul intern se satureaza imediat cu vapori de apa...etc) You don't even think to call me "Godfather" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: Instalatie A/C pt disco 2 ai perfecta dreptate.:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Iunie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2011 Re: Instalatie A/C pt disco 2 mai e putin..mi-au venit cele 2 tevi care imi lipesau si am dat comanda si de filtru deshidrator... Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate