Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

troliu mecanic pe M

soimu

Postări Recomandate

e adevara ca e prea solid, dar uite ca se poate
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inca
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

bucur spunea ca anii trecuti se agatau si coechipierii de el si se troliau impreuna pana sus...cam oriunde pt ca se pare ca are 100 m de cablu de lift (ca era mai eftin) :grin: :grin:

deci....trage la limita de rupere a cablului si din cuta de viteze a masinii cu cei nustiucati cai ai motorului TDX modificat ...

cam cat vrea el zic eu

Link spre comentariu

Hahaaa, si eu am o iesire deasta aux din cutie(la M) , da unde dracu gasesc un troliu mai usor?

Pe fata, am deja Warn, da pe spate i-ar prinde ff bine un mecanic..

Cu iesirea auxiliara... din pacate iese din cutia de viteze, ca daca iesea din reductor, jur ca-i puneam a3-a punte... si-l faceam 6x6.. :beat

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare