Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

moderez...deci exist

semaca

Postări Recomandate

Deschid acest topic la discutii diverse , ca sa nu mai fiu offtopic...

Nu voi fi scurt, nu ca de obicei...:grin:

INTRODUCERE:

Eu, unul, sunt un tip extrem de impaciuitor si tolerant...iau oamenii asa cum sunt , fara a incerca sa-i modific dupa mine; varietatea este importanta. Dar, asta nu inseamna ca nu pot emite o parere asupra unei persoane sau a opiniilor acesteia, asa cum am facut-o deunazi in topicul cu Muresul. Pentru prima data de cand scriu pe acest forum mi s-a sters postul...din cauza de offtopic.... Eu am interpretat ca din cauza ca am facut referiri la activitatea de moderator a lui Yonutz. Cred ca nu este corect, cred ca trebuie, noi, utilizatorii de rand, sa ne putem spune opiniile fata de moderatori sau alti colegi de forum fara teama de a fi stersi (cenzurati), atata timp cat se incadreaza in afirmatii de bun simt!

Deci, deschid acest topic, pentru ca fiecare sa poata sa-si spuna deschis parerea (nu strica si la gluma:wink:) despre moderatorii nostri, alesi dintre noi, pentru noi!

Incep eu : ce parere am despre...Yonutz: este un baiat fain, bine intentionat si sufletist; se implica total in miscarea offroad....poate prea total:grin: Comentarii fac doar referitor la posturile lui: sunt lungute, uneori greu de urmarit; nu poti sa scrii nimic despre ceva ca hop si el sa-si dea cu parerea (atentie, asta nu inseamna ca modereaza!!!). Cine intra pentru prima data pe forum il vede ca pe tatal nostru, un adevarat guru!!! Dar, amuzandu-ne, dupa niste definitii "oficiale" devenite clasice, s-ar cam incadra in categoria "tiriplici"...cum spuneam in prea degraba stersul mesaj de ieri ...activitatea lui in offroad seamana cu politica coiului: participa dar... nu se baga :ha:

In incheiere, pot spune ca lui yonutz ii place mult sa scrie pe forum si ca ar face la fel si daca n-ar mai fi moderator. Exista mai multe semnale ca acest lucru, ca o musculita care te tot bazaie... a inceput sa deranjeze mai multi membri ai forumului. Poate ca ar trebui sa se tina seama de acest aspect ...mai ales ca un climat sanatos si relaxat pe forum depinde covarsitor de atitudinea moderatorilor!

si, inca o precizare: rog a nu se lua deschiderea acestui topic ca ceva personal!!! se intentioneaza un loc unde sa ne spunem opiniile despre noi...in fond si moderatorii "ie" oameni!!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 291
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: moderez...deci exist

Un feed-back este intotdeauna binevenit !

Dar iti propun si eu ceva : pe acest topic sa fii tu insuti MODERATOR si sa "pazesti" topicul de....off-topic si alte rautacisme sau posibile devieri.....

E ok ?

Link spre comentariu

Semaca, am sters mesajul tau din topicul etapei de la Tg Mures pentru simplu motiv ca era offtopic.

Oricine poate sa isi spuna parerea despre moderatorii sau adminii acestui forum atat timp cat sunt obiective, nejignitoare si sa nu fie puse in cadrul altor subiecte.

Eu personal mi-am corectat de multe ori atitudinea in functie de feedback-urile primite (si bune si rele).

Yonutz este unul dintre cei care se implica real in sprijinul acestui forum.

Asa cum am patit si eu cat si altii, si el face cateodata greseli sau este interpretat gresit in activitatea lui. Nici eu nu sunt de acord totdeauna cu el si nici el totdeauna cu mine dar nu e obligatoriu ca sa fie asa. Nici prea multa armonie nu e buna. :grin:

Important e ca face ceva si mai bine sa faci ceva chiar daca mai gresesti decat sa nu faci nimic.

Inca ceva... portile forumului sunt deschise oricaror persoane care doresc sa ajute facand moderare. Moderare reala nu doar sa le placa ca sa aiba alta culoare fata de majoritatea userilor.

Later edit: Sa nu uitam ca si moderatorii si adminii sunt si ei oameni si pot sa aiba si pareri personale chiar daca unii nu sunt de acord cu ele.

Link spre comentariu

Discutia nu este despre persoane, ci despre actiunile lor pe forum. Atitudinea pe care o observ eu acum "din afara" este cea pe care o anticipasem mai demult, atunci cind am constatat ca "deranjez". Inainte banarea unui utilizator era ceva grav, se studia actiunea si prestatia lui pe forum, iar sanctiunea era o decizie colectiva si nu atunci cind i se parea unuia din moderatori sau daca userul x nu cumpara masina lui y. Interesul deosebit pentru cine ce vinde si mai ales cine si de la cine cumpara este iarasi un "curent" promovat pe forum, ca si ascunsul mizeriei sub pres, atunci cind oamenii trag un semnal de alarma fie el pertinent si civilizat. Nu am nimic personal cu nimeni, mi-am spus si eu punctul de vedere asa cum am facut-o de atatea ori. Va rog sa nu mai divagati cu discutii despre IMS-uri si alte prostii fostilor colegi moderatori, nu trageti discutia in directia unei caterinci ieftine. Consider ca forumul este condus in acest moment in mod total de Yonutz, mod radical si dupa bunul plac, croit dupa interesele evidente ale grupului sau de tovarasi. Din acest motiv am postat si eu o umila mea parere la acest subiect, repet, nu am nimic personal cu oamenii, ci cu faptele.

Link spre comentariu

Personal sunt mai mult decat de acord cu actiunea ''dictatoriala'' a unor moderatori (nu vreau sa par pupincurist) dar faptul ca nu accepta debandada si dezordinea este mai mult decat bine.Activez si pe alte forumuri unde moderatorii nu isi fac treaba lumea se injura si se balacareste aiurea pentru simplul fapt ca unul gandeste diferit fata de celalalt.Se mai intampla si pe aici spre exemplu la sectinuea ''SUV-uri'' vad ca nu are moderator probabil nu a vrut nimeni sa fie :)) si ca exemplu concret discutia despre Duster unde diverse persoane au facut offtopic la greu iar cum apare cineva care spune ceva de bine despre masina este calcat in picioare de catre posesorii de 4x4 adevarate..In rest toate bune si frumoase sa ne auzim cu bine.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Discutia nu este despre persoane, ci despre actiunile lor pe forum. Atitudinea pe care o observ eu acum "din afara" este cea pe care o anticipasem mai demult, atunci cind am constatat ca "deranjez". Inainte banarea unui utilizator era ceva grav, se studia actiunea si prestatia lui pe forum, iar sanctiunea era o decizie colectiva si nu atunci cind i se parea unuia din moderatori sau daca userul x nu cumpara masina lui y. Interesul deosebit pentru cine ce vinde si mai ales cine si de la cine cumpara este iarasi un "curent" promovat pe forum, ca si ascunsul mizeriei sub pres, atunci cind oamenii trag un semnal de alarma fie el pertinent si civilizat. Nu am nimic personal cu nimeni, mi-am spus si eu punctul de vedere asa cum am facut-o de atatea ori. Va rog sa nu mai divagati cu discutii despre IMS-uri si alte prostii fostilor colegi moderatori, nu trageti discutia in directia unei caterinci ieftine. Consider ca forumul este condus in acest moment in mod total de Yonutz, mod radical si dupa bunul plac, croit dupa interesele evidente ale grupului sau de tovarasi. Din acest motiv am postat si eu o umila mea parere la acest subiect, repet, nu am nimic personal cu oamenii, ci cu faptele.

Suzuker, da-mi voie sa iti spun direct ca aberezi total. Abia astepti cate o ocazie de genul asta ca sa iti poti spune, inca odata aberatiile.

Nu fa pe martirul aici. Nu esti unul dintre cei care , atunci cand ai fost moderator, ai pus umarul la dezvoltarea acestui forum. Ma refer la fapte reale.

Din nou aberezi cu ideea cum ca actionam partinitor legat de cei care platesc pentru anumite servicii oferite de acest forum. Ei platesc eu serviciu pe care forumul il ofera.

Interesul deosebit pentru cine ce vinde si mai ales cine si de la cine cumpara este iarasi un "curent" promovat pe forum

Bai sa imi bag...ce va roade pe unii chestia asta comerciala...

Interesul meu este ca cei care fac afaceri cu ajutorul forumului, sa contribuie si ei financiar asa cum e absolut normal. Forumul asta a inghitit si inghite bani si multa munca iar acestea nu vin din cer.

In acest sens nu fac discriminari si toti care fac afaceri pe forum, trec pe la caserie ca sa zic asa, astfel incat sa nu aud discutii de genul "bine ca userul X nu plateste"

Nu ma interseaza cine de la cine cupara si cine la cine vinde. Cel care vinde, sa isi faca datoria fata de forum.

Faptul ca exista bannerul GTC pe forum (de ex) nu inseamna ca eu fortez userii sa apeleze la GTC.

In ipocrizia ta spui ca discutiile nu sunt despre persoane dar il nominalizezi pe Yonutz.

Forumul este condus de mine si deciziile importante le iau eu. Sa iti fie clara treaba asta atat tie cat si altora care abereaza in felul asta.

Razvane...in afara de a arunca cu rahat, mai stii ceva?

Ai venit vreodata cu vreo solutie la problemele aparute pe forum?

Iti spun eu. NU?

Link spre comentariu

Max, in primul rand vad ca ti-ai pierdut ratiunea si ma jignesti, ceea ce nu era cazul. Nu trebuie sa te ataci asa de tare cind iti spun ca nu mai conduci forumul, poti recunoaste in mod public ca ai vandut o parte din el si poti sa spui mai exact si cat, se vand mari companii si turuie ziarele, nu vad care ar putea fi secretul in cazul tau. Ca nu am facut nimic, ia mai gandeste-te un pic cine s-a f.. in gura cu conducerea de pe vechiul forum 4x4mania ca multa lume sa emigreze aici. Desigur, nu am fost singurul, au mai fost si altii, toti de buna credinta si care la fel ca si mine nu mai sunt aici. De ce m-ai facut moderator, ai avut vreun motiv la momentul respectiv? Am mai facut niste rubrici tehnice si am mai ajutat pe unul, pe altul... fara sa iau bani, deci nu mai ma acuza ca ma intereseaza pe mine de banii vostri, nu am vandut nimic si nu mi-am dezvoltat combinatii pe forum, asa ca las-o mai moale cu acuzele si hai sa limitam discutia in ceea ce ma priveste, nu ma provoca sa vorbesc mai mult.

Link spre comentariu

Max, in primul rand vad ca ti-ai pierdut ratiunea si ma jignesti, ceea ce nu era cazul. Nu trebuie sa te ataci asa de tare cind iti spun ca nu mai conduci forumul, poti recunoaste in mod public ca ai vandut o parte din el si poti sa spui mai exact si cat, se vand mari companii si turuie ziarele, nu vad care ar putea fi secretul in cazul tau. Ca nu am facut nimic, ia mai gandeste-te un pic cine s-a f.. in gura cu conducerea de pe vechiul forum 4x4mania ca multa lume sa emigreze aici. Desigur, nu am fost singurul, au mai fost si altii, toti de buna credinta si care la fel ca si mine nu mai sunt aici. De ce m-ai facut moderator, ai avut vreun motiv la momentul respectiv? Am mai facut niste rubrici tehnice si am mai ajutat pe unul, pe altul... fara sa iau bani, deci nu mai ma acuza ca ma intereseaza pe mine de banii vostri, nu am vandut nimic si nu mi-am dezvoltat combinatii pe forum, asa ca las-o mai moale cu acuzele si hai sa limitam discutia in ceea ce ma priveste, nu ma provoca sa vorbesc mai mult.

Nu Razvan, tu ma jignesti cu apropourile tale directe sau voalate.

Nu trebuie sa te ataci asa de tare cind iti spun ca nu mai conduci forumul, poti recunoaste in mod public ca ai vandut o parte din el si poti sa spui mai exact si cat, se vand mari companii si turuie ziarele, nu vad care ar putea fi secretul in cazul tau.

Vad ca treci de la stadiul de ipocrit la un stadiu jenant de mincinos ordinar deliberat.

NU AM VANDUT FORUMUL NIMANUI. NICI MACAR 1% DIN EL.

Esti jenant si penibil iar in conditiile in care scoti asemenea rahaturi pe gura nici nu mai am ce discuta cu tine.

Respectul pe care il mai aveam pentru tine s-a transformat in sila.

Sa fi sanatos...

Link spre comentariu

interesant... Semaco ai deschis un topic de paruiala :ha:

acum ceva vreme nu intelegeam prea clar ce si cum cu acest forum, era bine sau prost administrat, se facea sau nu comert pe el, existau mai multe sau mai putine discutii.... m-am certat cu unii moderatori, DAR intr-un final am inteles niste lucruri esentiale pt. ca acest forum sa existe, sa atraga membrii si sa spijine miscarea de Off-Road la modul cel mai serios.

si anume:

- mentinerea forumului: implica o serie de costuri de oridinul sutelor euro / luna doar pt. gazduire avand in vedere traficul foarte mare care il genereaza... pt aceasta exista bannere si sectiuni platite, pt a se autosubventiona.

- administrarea lui: cei care isi aloca timp sa modereze si sa supervizeze acest forum o fac benevol si din pasiune pt OffRoad si s-a vazut asta cel mai bine in ultimile 6-9 luni cand cativa moderatori chiar si-au pus amprenta ( poate mai dur ) la curatirea si dezvoltarea lui in loc sa se ocupe poate de altceva care poate le aducea si un venit.

- beneficii aduse: aici sunt multe de discutat dar o sa punctez cateva care sunt de departe foarte importante:

- promovarea miscarii OffRoad si popularizarea ei, care a fost realizata inclusiv cu sprijinul "vanzatorilor" de pe acest forum, iar un exemplu recent este organizarea sectiunii de OffRoad la "MENFEST2010"

- a contribuit intr-o masura foarte mare la intrarea in legalitate a miscarii de OffRoad din Romania care are ca rezultat continuarea acestui Hobby si NU INTERZICEREA LUI !... cate federatii de automobilism din alte tari au ramura de OffRoad.... foarte putine... in multe tari din vestul europei OffRoad-ul este limitat doar la stadiul de TRIAL.

- ajutorarea prin organizarea unei serii intregi de ACTIUNI UMANITARE a sute de persoane / familii pe parcursul ultimilor ani ( umanitare de CRACIUN, PASTI, in zone IZOLATE, Interventii cu ocazia INZAPEZIRILOR in colaborare cu ISU....), de asemenea au fost membrii ai forumului care si-au rezolvat probleme serioase cu ajutorul forumului si al moderatorilor actuali.

- organizarea de actiuni de ECOLOGIZARE.

- promovarea competitiilor: a etapelor de campionat, a cupelor, prietenest...etc

- descoperirea si promovarea unor performeri

- si nu in ultimul rand promovarea unor mici afaceri

si ar mai fi multe de spus, forumul nu este doar pt gargara, certuri si offroad de tastatura.....

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Max, benficiezi din partea mea de acelasi respect pentru meritul de a fi facut comunitatea offroad de rahat, comunitate care si ea te respecta la fel de mult asa cum bine ai vazut la iesirile la care foarte rar ai fost, unde nu ai subiect de discutie decat poate cu copiii celor care au venit acolo sa se dea. Multumesc pentru atentie, la revedere.

Link spre comentariu

Ieri am scris ,dupa oferta-propunere pe tava a lui Yonutz de a renunta la moderare.....si reactia imediata a unora:

Ban? am popcorn am bere..... adik asteptam reactia care a aparut dupa 30 de minute.....discutiile au fost sterse.

Intr-o comunitate virtuala libera,oricine poate spune orice,dak argumenteaza solid ,atita vreme cit nu aduce injurii grosolane si pastreaza decenta fireasca.

Din pacate,aici nu o poti face liber,fara a avea frica ca iei ban sau sunt sterse posturile....si ramin 5000 de useri care nu merg la concursuri si care nu stiu cine esti,care cred ca asa se face .....x este jmecher si sterge tot ce nu-i convine.....

Nu se face...luati masuri,ok,opriti discutiile,ok,dar nu stergeti.....asumati-va faptele......numeroase voci din offroad spun ca nu forumul lui max este viata reala si concursuri.....

oficiali de la diverse concursuri deabia scot o vorba aici.....de ce oare?Forumul este considerat un talcioc ,condus de o mina de persoane.....rezonezi cu situatia...esti ok...nu ...BAN frate....nimeni nu spune nimik in contradictoriu.....si nu-i normal....nu-i firesc si nici constructiv.....vreti libertate si democratie.....lasatii sa-si spuna ideile...

PS: dak nu stergeti postarile sau topicul cu totul mai avem niste sanse sa avem o comunitate constructiva.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

se poate deschide o sectiune cu titlul: "HAI SA NE BALACARIM" ? ...:2dr

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Of, of (mai vait, nu este prescurtarea de la offtopic):grin:Mai oameni buni, viata reala este peste tot: aici, la concursuri, la prietenesti, la 2 noaptea cand ne sunam cu: " Dormeai? Da? A....am ramas in .ula mea in padure...poti sa ma ajuti?" De aceea aici, pe forum, in concursuri, oriunde de fapt, PUTEREA CORUPE!

Eu insa sunt perfect! Puteti contesta asta?:ha:

(Gagane tu sa taci!)

Suzukere, dintre toti copii de care pomeneai ca vorbesc cu Max, eu sunt cel mai teribil! Eu vorbesc cu el si nu despre offroad. Ne hahaim despre femei (mai mult eu pentru ca el a fost cu incantatoarea sotie), barfe etc. iar la masa aia erau multi "copii". Nu poate Max sa strice offroadul. Am sa va reamintesc un citit misto: " O mare civilizatie nu poate fi distrusa dinafara decat daca mai inainte s-a distrus singura, din interior".

Va pup!

PERFECTUL!

P.S. Cred ca realizati ca sunt modest, nu? Pentru ca exista si "mai mult ca Perfectul"!

Link spre comentariu

Semaca, schimba furnizorul de "iarba" ... si eventual paltonul ... e vara in plm si desi e crapat in spate tot te incingi in el!

Suzuker ... nu inteleg de ce zici la revedere ...oricum revii ... ai mai zis de doua ori la revedere ...sau deja ai uitat? Nu are rost sa fi ipocrit ...si nici sa jignesti! Da-o taica pe fata ... nu-ti rupe nimeni o mana!

RZV-ule ... dute si lasa-ti rand dupa Semaca ... Aici se discuta despre offroad ... cu berea si popcornul ...apasa canalul doi ptr partea ailalta ...

Dupa un pelerinaj de 850 de km ... tot in folosul comunitatii ptr care spuneti ca oricum nu fac nimic ... dupa indelungi meditatii in delta intunecata si inundata a Dunarii m-am hotarat: cum nici unul nu a avut ouale suficient de mari sa-i ceara lui Max sa ma demita ... NU RENUNT, ca nu meritati SA RENUNT!

Oferta se modifica insa corespunzator ...

Oricare dintre voi e dispus sa-mi ia locul si sa munceasca aici pe forum ... in locul meu sau in locul altui prost care da acum cu sapa, care va va inghite voua ifosele de mari ofroaderi ...sa iasa in fata! Sa-l vedem ...

CONCLUZIA - sunt chestii pe care alaturi de prietenii mei si de altii cu care ne-am sustinut reciproc le-am facut si ne-au reusit! AIA VA ROADE! Stiu ... Si asta e doar inceputul ...pregatiti-va ptr un crapat de pipota decisiv ...curand! Nu va place filmul, SCHIMBATI PROGRAMUL! Aia inseamna democratie ...aici! Cand va bateti joc de altul care incearca sa construiasca din nimic ceva ... sa nu va asteptati la alta reactie din partea mea!

SFAT - atacul in haita ... il detest! Nu-i problema, am destule "boabe" ptr toti... Aveti ceva de zis, reprosuri, mosmoande, antraxuri, holere, etc ...fiti barbati si cu prima ocazie spuneti-mi-o face-to-face ...Nu stiu cum se face dar cand ne-am vazut fata in fata nu prea caraiti ... aici pe forum insa dati din tastatura la greu ...Cine-i offroader de tastatura? Eu sau voi? ... :ha:

Si da, zvonul ala e adevarat ... :ha: N-a fost fata mare ...:y nu va mai povestesc care-i treaba cu asta ca iar acuzati ca am posturi luuungi! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ieri am scris ,dupa oferta-propunere pe tava a lui Yonutz de a renunta la moderare.....si reactia imediata a unora:

Ban? am popcorn am bere..... adik asteptam reactia care a aparut dupa 30 de minute.....discutiile au fost sterse.

Intr-o comunitate virtuala libera,oricine poate spune orice,dak argumenteaza solid ,atita vreme cit nu aduce injurii grosolane si pastreaza decenta fireasca.

Din pacate,aici nu o poti face liber,fara a avea frica ca iei ban sau sunt sterse posturile....si ramin 5000 de useri care nu merg la concursuri si care nu stiu cine esti,care cred ca asa se face .....x este jmecher si sterge tot ce nu-i convine.....

Nu se face...luati masuri,ok,opriti discutiile,ok,dar nu stergeti.....asumati-va faptele......numeroase voci din offroad spun ca nu forumul lui max este viata reala si concursuri.....

oficiali de la diverse concursuri deabia scot o vorba aici.....de ce oare?Forumul este considerat un talcioc ,condus de o mina de persoane.....rezonezi cu situatia...esti ok...nu ...BAN frate....nimeni nu spune nimik in contradictoriu.....si nu-i normal....nu-i firesc si nici constructiv.....vreti libertate si democratie.....lasatii sa-si spuna ideile...

PS: dak nu stergeti postarile sau topicul cu totul mai avem niste sanse sa avem o comunitate constructiva.....

@RZV

1. Sunt sterse mesajele care contin injurii, atacuri la persoana, offtopicuri

2. numeroase voci din offroad spun ca nu forumul lui max este viata reala si concursuri

Asa e. Nu am spus niciodata ca forumul inseamna viata reala si concursurile. Forumul doar le prezinta

3. Forumul este considerat un talcioc. Asa e. Asa spun mai multi. Cu toate astea, tot cei care spun asta, au nevoie de el. Cumpara din acest talcioc, vand in acest talcioc si fac schimburi in acest talcioc. Chiar si tu ai solicitat statul de vanzator autorizat si ai vandut produse in acest talcioc. Care e problema cu asta?

Desi e multa bataie de cap cu sectiunile de vanzari, sunt nevoit ca sa constat ca acestea sunt necesare. Multa lumea are nevoie de ele. Pt asta ne chinuim, prin munca de moderare si prin regulile pe care le impunem, ca anunturile sa fie cat mai la obiect, sa fie corecte, complete iar prin asta sa fie cat mai utile. Sterg mesaje de genul "Vand oua de strut" sau altele care nu absolut nici o legatura cu domeniul forumului. Stergem o gramada de anunturi de vanzari care nu corespund regulilor impuse. @Astral munceste toata ziua la asta. Bineinteles ca unii se revolta pt asta si ne transmit ca forumul e de cacat pt ca nu il lasam ca sa isi vanda pianul. Ne-am obisnuit cu asta.

E chiar atat de injositor ca sa vinzi sau ca sa cumperi ceva de aici?

Toate lumea cumpara doar din reprezentate?

Pe alte forumuri nu sunt sectiuni de mica publicitate?

4. Libertate si democaratie nu inseamna ca cineva sa vina si sa isi bata joc de munca noastra. Ca de obicei, romanii inteleg gresit libertatea si democratia.

5. Lasati oamenii sa isi spuna ideile...

Toti pot sa isi spuna ideile dar nu va inventezi cacturi de genul ca am vandut forumul altcuiva si altele de genul asta. Daca Suzuker vine cu tampenia asta, sa spuna si cui i-am vandut forumul, cu cat, sa spuna si de ce mai sunt eu administrator si de ce iau hotararile legate de forum, de ce incasez eu banii de pe reclame etc...

Va credeti mari investigatori, faceti legaturi, ce sa zic...mari detectivi.

Pt ca Yonutz are un ton dur, isi permite unele chestii? De ce nu? E supermoderator, si are dreptul asta. Cand o mai ia razna il trag de maneca. Ma bucur ca e mai rau decat mine pt ca numai asa se pot tine in frau multe situatii.

Pt asta, Suzuker a facut imediat legatura ca i-as fi vandut probabil lui Yonutz o parte din forum. Yonutz m-a ajutat cand am avut nevoie dar nu a vrut absolut niciodata pretentia la nimic. Lucru pe care , indiferent de stilul lui, il apreciez si il voi aprecia intotdeauna. Altii, pentru faptul ca au scris cateva mesaje, deja aveau pretentii de mari autori.

Link spre comentariu

yonutz...nu intentionez nicio clipa sa ma angajez in diatribe cu tine...stiu clar ca n-am nicio sansa!!! crede-ma ca nu am nicio problema sa vorbesc cu tine fata in fata ca sa-ti spun ce gandesc iar, cand am apreciat ce ai facut, stii bine ca am fost langa tine. Am luat in discutie DOAR cum te desfasori de ceva timp pe forum; si atat. Si... nu e vorba de haita daca mai multi membrii vechi ai forumului gandesc asa!!! Poate ca , totusi, la tine e o mica problema??? N-om fi toti nebuni, cu iarba, cu palton pe noi...

Ahhh, si n-am inteles....cum adica "sa construiesti din nimic ceva"????? sa intelegem ca pina la tine nu se egzista offroad??? iar asta cu nerenuntatul este fabuloasa...ca la noi in politica damboviteana...(sa stii ca nu ti-a cerut nimeni sa renunti...poate doar sa te ...moderezi:grin::grin::grin:)

PS: worldscape, micutzule...am citit de doua ori postul tau...ce limba poti sa ai dom'le...ce limba...incepe sa-mi para rau ca te-am tinut departe:ha::ha::ha:

acus, acus edit: max, faptul ca si NOI atragem atentia ca yonutz o mai ia pe aratura nu este neaparat un lucru rau!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Max, am o mare rugaminte,

Fara dorinta mea am devenit supermoderator,in aceleasi conditii doresc sa fiu degradat.

Forumul a devenit unul de homosexuali. Nu f_tem unii pe altii, si ptr. ce ? Unii folosesc entran si altii nu ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

bah fratilor...nu mai am legatura cu offroadul de ceva timp, dar nu pot sa nu mai intru pe aici din cand in cand si sa citesc cu nesat, ore intregi, ce se mai petrece, cine s-a mai dat, cine si-a luat cazan, cine si l-a upgradat etc.

Ce-aveti?

@semaca: ii dau dreptate lui Ionutz. schimba iarba. aia verde de bozioru e belea. (o sa ma sune pustanii acum sa-mi ceara iarba de aia noua, de bozioru)

@yonutz: critica e constructiva. NU o lua atat de personal.

@suzuker: apa trece, pietrele raman. mai bine ma suni la urmatoarea iesire, cand nu ai copilot. Promit sa fiu treaz in traseu.

@ max: sa nu uiti ca multa lume te respecta pt ceea ce ai facut cu acest forum. supararile si vorbele grele aruncate la nervi nu rezolva nimic. mai ales virtual.

@petre: esti un simpatic, si dupa cum vezi sunt alaturi de tine in demersul pacifist. stiu ca nu-ti pasa.

In concluzie, e vineri seara si pauza competitionala. si nici o iesire, se pare pe coclauri. ne plictisim. Haideti mai bine la mine, la un wiski!

Link spre comentariu

:hw

Forumul a devenit unul de homosexuali. Nu f_tem unii pe altii, si ptr. ce ? Unii folosesc entran si altii nu ?

Eh hai nici chiar asa :wink: calm beti o bere rece ca a bagat Amstel la cora si calmati-va ca mai citim si noi astia mici.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Max, am o mare rugaminte,

Fara dorinta mea am devenit supermoderator,in aceleasi conditii doresc sa fiu degradat.

Statutul tau de supermoderator a fost activat din alte considerente decat cele care tin de moderare. Stii vorba aceea din sceneta lui Toma Caragiu si Mircea Diaconu...."N-am gasit alta rima".

Hai ca schimb culoarea imediat. :wink:

Cam asa e cu homosexualii... :grin:

Hai ca incerc altceva:

Angajam MODERATOARE si SUPERMODERATOARE!

Cerinte: sa fie rele ... da' bune :grin:

Salarizarea se face in natura adica carne multa in galantare. :ha:

Link spre comentariu

.

@ max: ... supararile si vorbele grele aruncate la nervi nu rezolva nimic. mai ales virtual.

Asta e clar dar sunt si eu om si reactionez ca toti oamenii. Nu pot sa ma abtin cand aud tot felul de inventii.

Spun si eu mult si dupa acee imi pare rau ca s-a mai intamplat dar trebuie sa ma descarc cumva.

Link spre comentariu

Nikule ...acu stateam si ma gandeam ...daca as avea o supermoderatoare ...d'aia cu tatele mari (naturale ca sunt alergic la silicoane! :ha:)si buze subtiri ...as face treaba ...si uite asa s-ar rezolva si problema reclamatiilor! :ha:

Normal ca accept critica atata timp cat e constructiva ...Cand se vine cu aberatii sau cu frustrari ... "mi se scoala" instant exact ca la un negru (37 cm)! :ha:

Max

Deci propun sa-mi schimbi denumirea in "SUPERHOMOSEXUAL"! Si daca se poate si culoarea ... NEGRU! Sa simta contravenientii ca adevarat a inviat sa nu-si mai doreasca si a doua oara! :pt

Cu carnea e de discutat cine cu cine imparte... pe criza asta ... (vb. unui coleg, se stie el!)

@Petre ...

Da, corect PUTEREA corupe! Depinde cine pune botul ... la oferta "PUTERII"!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare