Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

moderez...deci exist

semaca

Postări Recomandate

Re: moderez...deci exist

Haideti mai bine la mine, la un wiski!

Vin, dar unde? Ca-n pana mea nu ai adresa pe forum! A...si nu mai promite ca vei fi treaz ca si copilot! Jura-te ca-ti amintesti cand ai fost ULTIMA OARA TREAZ in pozitia aia!:ha:

Later edit: hai sa va zic eu de Ionut, ca nu ma pot abtine! Ionut este aici exact cum e in viata de zi cu zi. Un tip coleric, frontal, usor timid cand este intr-o companie pe care n-o cunoaste, dar nu e rau voitor.

E drept ca abuzeaza, dar oare nu asta facem toti. Eu mi-am luat ban dela Max. Asa si? Ionut mi-a sters posturi. Imi venea sa-mi bag..nu zic ce si nici unde, dar am trecut cu vederea ca e baiat bun.

Nimeni nu este perfect (cu exceptia mea, desigur)

Oricum, Semaca si-a spus pasul si este...cumva un tip caruia nu prea ai ce sa-o reprosezi, deci...

Personal scriu aici pt ca nu am in alta parte unde, iar cuvintele sunt viata mea. Nu vreau sa va cunosc prea mult, pt ca ori facem sex ori ne da cu virgula la caractere. Asa ca lucrurile merg aici foarte bine. Au existat mereu topicuri ca astea. Si vor mai exista. Ele sunt urma ca EXISTAM si ne MANIFESTAM. hetero sau homo!:ha:

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 291
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vin, dar unde? Ca-n pana mea nu ai adresa pe forum! A...si nu mai promite ca vei fi treaz ca si copilot! Jura-te ca-ti amintesti cand ai fost ULTIMA OARA TREAZ in pozitia aia!:ha:

man, nush cine a fost treaz ultima data, dak nu-ti amintesti unde m-ai lasat atunci...agipul d pe iuliu maniu. Daca te grabesti, tocmai am desfacut sticla de "varu jack"OLD nr 7. IA TU COLA :d 0723831964.

@TO ALL care barcaiti in fata calculatorului :ce ar merge un gratar, maine dimineata, pe muntii baiului (stiu io traseul:D).

Link spre comentariu

ahaa...yonutze...se poate si posturi mai scurte:ha::ha::ha:

si, sa ne apucam de alt moderator....Astraleeeeeee!!!!:ha::ha::ha:

nikusoare...vad ca respiri mah!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

n-am nimic CU CUrentul gay si nici nu ma dau la fund dupa chestii din-astea, dar cand vad ca ne dam pe c** la discutii diverse in loc sa povestiti cum era in fundul padurii, in adancul muntilor si in POPasul de bere, ca sa am dc sa ma excitez pe tastatura privindu-va maretele cazane refulandu-si lichidele pe CURburile muntilor, ma apuca nostalgia vremurilor cu andy 68 pe cararile curmaturilor din muntii buzaului.

e clar. ne-am imbatat:2dr. max, sa stergi maine thread-ul, pls.

Link spre comentariu

Anunt serios:

Vrea cineva ca sa fie supermoderator?

Singura conditie: Sa nu fie gay ca s-ar putea sa ii placa. :grin:

Pe bune. Se baga cineva? Semaca? Petre? Altcineva?

Link spre comentariu

Anunt serios:

Vrea cineva ca sa fie supermoderator?

Singura conditie: Sa nu fie gay ca s-ar putea sa ii placa. :grin:

Pe bune. Se baga cineva? Semaca? Petre? Altcineva?

ma bag eu in locul Pitonului ... :ha::ha::ha: da doar cu juma de norma ca nu vreau sa ma mai iau in gura pe aici ca am treaba pe acasa, pot doar sa tai si sa spanzur... unde ma dovedesc altii ma urc in Jeep si dispar in ceata.... merge? :2dr

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Semaco nu te lua de Astral ca aplic planul B!

Max ...

iti racesti gura degeaba ... astia nu au decat mana de luat! De dat nu dau niciodata nimic! Eventuale reprosuri!

Reformuleaza:se pregateste una sticla de palinca de BM (aci fac o paranteza, asa am ajuns eu supermoderator ...pa o sticla de palinca... adica pe spaga inversa!) ...DECI O VREA CINEVA? Sau mi-o trimite tot mie? ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Parerea mea este in felul urmator: Nu poti sa cunosti un om decat daca il asculti ce zice. Daca de exemplu cineva se cearta cu Yonutz, si un moderator sterge posturile, pe mine ca user ma priveaza de o informatie, care m-ar ajuta sa interpretez mai bine celelalte posturi ale respectivilor. Asa, eu ca user cand ma pun dupa doua, trei zile la calculator nu vad decat ca Yonutz sau Astral au sters niste posturi. De ce au fost sterse, sau ce contineau, nu o sa stiu niciodata. Si cam vreau sa stiu, ca de aia intru pe forum. Pe de alta parte am observat si eu ca in ultima vreme se cam sterg posturi intr-o veselie. Nestiind ce au scris respectiviisi de ce au fost sterse posturile ma simt nevoit sa cred ca a aparut cenzura.

Eu propun ca posturile sa nu se stearga ci sa fie mutate intr-o sectiune unde sa ramana vizibile. Asa ramane si topicul curat, si pot sa vad si eu care au fost calomniile si sa trag singur concluziile.

Ca vedeti asta nu imi place mie: sa traga altul concluziile pentru mine, Vreau si eu sa fiu sigur ca intr-adevar postul a fost offtopic sau injurios, nu ma multumesc cu parerea altuia.

De asemenea cred ca e pacat ca printr-o atitudine prea dura forumul sa piarda oameni valorosi. De cand sunt pe forum foarte multi useri au migrat pe alte forumuri, sau nu au mai intrat deloc.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

N-ajunge unu?:grin:

Laure tu n-ai voie:D

n-am voie ... uhh ce trist sunt, nu o sa dorm toata noaptea :x

speram si eu sa ajungeti la mana mea.... se mai schimba atmosfera... si voi care ziceti ca Yonutz e rau si dur :ha:

Link spre comentariu

Laure...daca te pun pe tine astia vin pana la Baia Mare si imi iau gatul instant.

:shrk

:ha::ha:

a-si muri sa vad ce iese :ha: ... ca de dresat ma dresez pe mine zilnic :ha:

oricum in cel mai rau caz il transform intr-un EBAY si il cotam pe bursa ... :2dr

Link spre comentariu

@Lecus

Se sterge offtopicul (in general la vanzari) si ATACUL la persoana! Venim aici pe forum sa ne destindem nu sa ne inveninam! :wink: In ultimul timp e normal ca acei care muncesc sa-si ia bananele ... Muncesti si mai si gresesti ...Nu muncesti ...n-ai cum sa gresesti! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@Max: fa si tu o licitatie pt 1 luna.... cine da mai mult poate sa incerce de proba prima data dupa care poate sa ramana daca se comporta exemplar si nu isi ia injuraturi de la membrii.... iar banii stransi ii pregatesti pt urmatoarea umanitara....

sa vezi cati o sa se inghesuie :ha:

Link spre comentariu

Daca de exemplu cineva se cearta cu Yonutz, si un moderator sterge posturile, pe mine ca user ma priveaza de o informatie, ...

@Lecus, tu intri pe un forum de offroad doar ca sa vezi cine se cearta cu Yonutz?

De ce sunt atat de interesante scandalurile pt unii in timp ce sectiunile tehnice stau goale?

Refuz sa cred ca nu exista informatii reale si utile pe acest forum.

Zici ca exista cenzura pe forum?

Poti sa citesti acest topic? Da. Unde e cenzura?

Link spre comentariu

world scape (orice ar insemna, god bless us)@ max are dreptate!

PS: vad ca a intrat NIKE. da frate, deci, traiesc. mergem la o bere pe drumul granicerilor?

maine cred ca o sa fiu cu Nike la hala...de ce nu asa una scurta.... sa vad si ce o zice nevasta.

Link spre comentariu

@ Lecus

posturile chiar daca sint sterse ele nu sint sterse de tot si pot fi reabilitate la dorinta celui care a scris

Nu am vazut inca asa ceva pe forum.

Max: ideea este ca vreau sa stiu daca cineva e aberant, in ideea ca atunci cand cer un sfat (tehnic) sa stiu daca sa am incredere in sfatul respectiv sau nu.

Faptul ca in sectiunile tehnice nu se prea scrie imi da si mie de gandit, daca intelegi ce vreau sa spun.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

@Lecus, tu intri pe un forum de offroad doar ca sa vezi cine se cearta cu Yonutz?

De ce sunt atat de interesante scandalurile pt unii in timp ce sectiunile tehnice stau goale?

Refuz sa cred ca nu exista informatii reale si utile pe acest forum.

Zici ca exista cenzura pe forum?

Poti sa citesti acest topic? Da. Unde e cenzura?

@Max... iti amintesti ca pe vremea lu' raposatu cand mai stateam pe la vreo coada era o gasca de babe care barfeau pe toata lumea .... asta e "informatia vitala" dorita de unii....

Link spre comentariu

:ha::ha::ha::ha: de ce exista atata rautate .......ce aveti de inpartit :2dr.......nu sariti in haita :ha:ca avem si noi haita noastra :grin::grin:.....:rsp:rsp e tratamentul :ypu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Mama dar ce de lume urmareste acest subiect:2dr

Caphonne, ‎blueheart, ‎camargue, ‎costa, ‎dan03, ‎FELDGRAU BRONC, ‎fyn11, ‎giorgel, ‎GPScu, ‎Johanna_vonR, ‎Lecus, ‎Levo, ‎Max, ‎Miron Sorin, ‎nike&patrol, ‎niku iorga, ‎pitonul, ‎razvanutza, ‎semaca, ‎Suparici, ‎Yonutz

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

:ha::ha::ha::ha: de ce exista atata rautate .......ce aveti de inpartit :2dr.......nu sariti in haita :ha:ca avem si noi haita noastra :grin::grin:.....:rsp:rsp e tratamentul :ypu

GPS-cule du-te sa vezi ce punti portal tre sa pui pe masina aia ca sa o vinzi.... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53757 si nu mai agita si tu apele pe aici, caci chestiunea e serioasa :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

parerea mea: lecus a grait foarte bine!

alta parere a mea: worldscape pentru noi este dan carp doi!!!:ha:( iarta-ma dane...daca ma auzi...am exagerat)

worldscape...daca-ti promit ca te fac moderator...imi faci si mie o prezentare frumoasa...asa, ca lui yonutz???

si cu asta am plecat...ne vedem maine la acelasi topic!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare