Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

moderez...deci exist

semaca

Postări Recomandate

Re: moderez...deci exist

Pa la inceputul topicului ai zids catzi dai demisia daca tzi-o cere cineva sau daca-i spune cineva lui MAX treaba asta. Vad ca sunt deja mai multzi useri care tzi-au zis deja ca e cazul so lashi moale shi sa te retragi, dar nu vrei sa pricepi. LASA-NE shi dute!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 291
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

manelele sunt bune ,pentru cei ce le gusta,gratarul este si mai bun,off roadul este o placere, un hobby,nu ne forteaza nimeni sa-l facem,grupuri sau haite :wink:,cum zicea cineva,bisericute si astea sunt binevenite dau farmec vietii,ca la scoala,dar FORUMUL are nevoie de cativa pentru o buna functionare ,

MAX a cerut disponibilitatea pentru noi posturi de moderatori,de ce nu apar oameni cu mai multa vechime care stiu cum merg treburile si se bate apa in piua pe ce face unul si altul din cei actuali?:2dr

PTR ca nu sunt altii care sa-si ofere timpul si disponibilitatea de face asa ceva ,fara suparare ptr cei deja numiti:grin: sa traiesti nene bullbar:ha:

Este mai simplu sa dai cu piatra in balta si sa stropesti decat sa faci canal sa se scurga

Zic si eu ca simplu tiriplici:h5

Link spre comentariu

Pai nu pricepi ma Navara ...io v-as lasa, dar cine sa-mi ia locul? ... :ha: Ca nu e doritori! E a dracu asa o criza ... :ha:

Pe de alta parte care sunt aia multi? 3-4 insi din cei 2000 de useri activi? Multi ma critica dar nu isi doresc sa renunt ...Sau poate nu mai stiu sa citesc ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

O propunere ptr care nu astept aplauze ... doktor4carz! Atunci pot sa zic ca pot sa-mi iau binemeritata vacanta care mi-o doriti cu totii (multumesc) ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Parerea mea : amestecarea responsabilitatilor de moderator cu statutul de Vanzator Autorizat poate crea o gramada de discutii aprinse si controverse, deloc benefice forumului......Imi suna a "concurenta neloiala", chiar daca respectivul VA va fi moderator doar la o sectiune ce n-are legatura cu Mica publicitate.

Link spre comentariu

Max cu tot respectul pentru tine - daca se ajunge la epurare politieneasca a moderatorilor cum se sugereaza mai sus, eu voi fi primul care imi depun demisia.

@Vitalies, topicul acesta nu are absolut nici o legatura cu vreo "epurare a moderatorilor". Habar n-am cine a sugerat asa ceva si nici nu am rabdare ca sa caut. Ai incredere in ce spun eu.

E despre cu totul si cu totul altceva.

Link spre comentariu

Inca acest topic nu e la gata?...eu personal am inteles ideea lu' Semaca...

Dar:acest post a devenit un fel de anti yonut...vreti parere mediana?...:si daca nu io tot v-o zic:

-ia mai mucles cei care vin aici si daca nu vand ceva fac pe durii,

-ma deranjeaza ca user sa vad 1000+ de posturi aiurea la vanzari cu up dat sa fie...

-am venit si sunt aici sa invat despre offroad cu bune si rele,+ si - ...dar sa invat ceva...

- sunt aici ca sa invat pe altii (daca pot) din experienta si nu din taste si la fel sa invat (nu din taste)tot ce se poate despre offroad...

-da...nu ma dau in CN...nici la prietenesti nu merg ca nu am bani....asta inseamna ca nu imi place offroadul????...il fac atat cat imi permit,dar il fac...e un mod de viata sau un mod de a ne lauda cu ce masina avem?...

Legat de moderare...Yonut si Astral fac o treaba excelenta aici pe forum, mai uita sa taie niste chestii...dar ei sunt 2 oameni care tin piept la ''tz'' altii...asa ca inainte sa taiati in carne vie intrebativa ce fac acesti oamni pentru noi...sa arunci cu pietre e usor,ia incercati voi ...oricine altu sa moderati acest forum...si mai vorbim.

Legat de ''balci'', ''targ'' etc...in prisma oamenilor de aici va plangeti?...in loc sa fiti bucurosi ca Max va perimite sa vindeti si sa cumparati?...toti avem nevoie de piese ,de masini..etc ...dar in loc sa pastram un topic curat noi ''ne radem''...ca e mai usor asa...

Sa revin...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=42937 asa ar trebui sa arate orice topic pe acest forum...curat,cu info strict la obiect.

(P.S. - http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=42937 e primul in lista mea...exemple bune mai sunt)

Ar mai fi la negative...TG mures...unde as fi vrut sa vad poze si filme si nu balacareli (merci petre pt. relatarile tale)...

...si multe alte subiecte care ar putea ajunge in discutie.

Inca sper ca pe acest forum -acest topic sa fie ultimul de acest gen,caci pe mine ca user al acestui forum NU MA INTERESEAZA ASEMEANEA BALACARELI...si da domnilor TAIATI IN CARNE VIE daca asta e ''ultimate solition'' dar faceti-o cu raspundere;indeferent ca va numiti Yonutz,Astral,Zippo sau a new entry...

P.S.Vreti un exemplu?...bogdan4x4...stia sa impace si capra si varza ...elegant

P.P.S. eu personal am trecut prin cateva administrari ale acestui CLUB4x4,club sau forum sau cum veti vrea sa ii spuneti care incepand cu 2008 mi-a definit un nou stil de viata...batetiva joc...ca e usor...dar ganditiva cate asemenea persoane asemenea mie au de tras (sa nu zic suferit) din cauza de orgolii ale altora (a se citi discutii aiurea) in loc sa traga foloase si de a impartasi cunostinte celor nou veniti...

A...inca ceva: inbarcarea si la noroaie cu voi...ce draq aveti?...inca tin minte cand se iesea la orice preteneasca fara mandrii si cu prietenia in fatza...pe atunci eram novice ...da nu va uit ma ,ca tocmai acele prietenesti ,amicale,betzivale,carnavale m-au facut sa va iubesc ma ciocoflendarilor...

Link spre comentariu

Eu sunt dispus sa moderez anumita sectiune in ajutorul forumului , spuneti care doar.

Cu respect.

Ceeee ?? Cat tupeu !!

Asa cum spunea si un moderator respectabil, cu remarcabile aptitudini gazetaresti si pamfletare, una dintre calitatile unui moderator, supermoderator, etc, este ca acesta sa stie si sa scrie cat mai corect limba romana.

Asa ca tu, 'prietene' Silence DJ , dupa ce ai fost 'capabil' sa-ti intitulezi un topic cu : " E la moda, asa CA CAut si eu de munca " , cum iti permiti, cum de ai tupeul sa te propui ca moderator ??? RUSINE !

Fac apel la intelepciunea administratorului, a celorlalti moderatori, supermoderatori sa nu permita asa ceva; VA IMPLOR , nu lasati incompetenta 'sa moder(l)eze'; macar pe forum nu, caci tara deja au pus-o 'pe butuci' asemenea oameni. (de ex. 'un cotoi' in Parlament: "daCA CAde motiunea").

ps: probleme in scrierea limbii romane prezinta si alt coleg autopropus, worldscape. (de ex. 'ati fost la mare' nu se scrie NICIODATA 'a-ti fost la mare', sau 'imi pare bine' nu se scrie NICIODATA 'i-mi pare bine').

Am incredere ca am fost bine si corect inteles si va multumesc pt intelegere.

S-auzim de bine.

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Ma scuzi domnule profesor de litere ca nu sunt perfect , tu ai fost dispus sa faci ceva pentru a ajuta cu ceva acest forum? NU ! Rusine!

Never stop exploring
Link spre comentariu

Ceeee ?? Cat tupeu !!

Asa cum spunea si un moderator respectabil, cu remarcabile aptitudini gazetaresti si pamfletare, una dintre calitatile unui moderator, supermoderator, etc, este ca acesta sa stie si sa scrie cat mai corect limba romana.

Asa ca tu, 'prietene' Silence DJ , dupa ce ai fost 'capabil' sa-ti intitulezi un topic cu : " E la moda, asa CA CAut si eu de munca " , cum iti permiti, cum de ai tupeul sa te propui ca moderator ??? RUSINE !

Fac apel la intelepciunea administratorului, a celorlalti moderatori, supermoderatori sa nu permita asa ceva; VA IMPLOR , nu lasati incompetenta 'sa moder(l)eze'; macar pe forum nu, caci tara deja au pus-o 'pe butuci' asemenea oameni. (de ex. 'un cotoi' in Parlament: "daCA CAde motiunea").

ps: probleme in scrierea limbii romane prezinta si alt coleg autopropus, worldscape. (de ex. 'ati fost la mare' nu se scrie NICIODATA 'a-ti fost la mare', sau 'imi pare bine' nu se scrie NICIODATA 'i-mi pare bine').

Am incredere ca am fost bine si corect inteles si va multumesc pt intelegere.

S-auzim de bine.

Dragule...nu te contrazic...la toti ne scapa o greseala de ortografie...dar nu cred ca asta sta la baza unui bun moderator,mai ales ca e forum tehnic nu de limba romana...din pacate eu sunt prea egoist ca sa cer moderarea unei rubrici in cadrul acest forum si as deveni partial...un moderator trebuie musai sa mai fie si ''nesimntit''...''dur''...si mai ales la un moment dat sa stie sa plateasca cu aceiasi moneda...si nu ...NU BAN-ul e solutia unui forum curat....ci selectia...nu sunt eu exemplu de ordine...poate nimeni de aici...dar revin,nu ortografia te face un bun moderator...

P.S. nu inteleg ierarhia asta ...moderator - supermoderator ...dar daca un user precum magnum si altii cu ''puteri'' de moderator ma apostrofeaza eu personal nu ma simt jignit...chiar daca uita o cratima

Link spre comentariu

Eu sunt dispus sa moderez anumita sectiune in ajutorul forumului , spuneti care doar.

Cu respect.

- mai citeste odata topicul de la inceput, NU SE CAUTA moderator, ci se cauta SUPER-MODERATOR.... un fel de "Judge al Curtii de Apel la care sa vina Moderatorii sa cera ajutor cand nu se inteleg cu multimea", si care sa echilibreze balanta cu actualii SuperModeratori, de care zic unii ca sar calu....

Parerea mea : amestecarea responsabilitatilor de moderator cu statutul de Vanzator Autorizat poate crea o gramada de discutii aprinse si controverse, deloc benefice forumului......Imi suna a "concurenta neloiala", chiar daca respectivul VA va fi moderator doar la o sectiune ce n-are legatura cu Mica publicitate.

- mai citeste odata topicul de la inceput, NU SE CAUTA moderator, ci se cauta SUPER-MODERATOR.... si actualii SuperModeratori au statutul de vanzatori autorizati daca la asta te referi si nu a existat nici o concurenta neloiala, basca unul dintre ei are si banner pe forum.... si? ai vazut ceva nelalocul lui ?

Iar ca tot vb de Sectiunea de vanzari, chiar i-am propus lui Max niste solutii ca sa usureze mult povestea cu aceste sectiuni si treaba Moderatorilor care se ocupa de ele: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53770 si sti si tu ca sunt multe de discutat dar poate ca nu e momentul aici pt chestiuni tehnice, iar pana la urma si in acest moment eu nu am decat calitatea de client platitor care isi da cu parerea.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

@Laur , nu vreau sa fiu supermoderator , doar moderator al unei anumite sectiuni daca e nevoie , ce nu ati inteles?

P.S. pt colegul , dragul nostru coleg George , iti ofer un pont , un loc unde sa poti modera si tu ceva http://forum.portal.edu.ro/index.php?showforum=91

Bafta, esti slab mai baiatule.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Ce draq ...e 10.56...si tot nika nati inteles?...mai lasati naibii moderarea si supermoderarea si ma postati acolo unde e nevoie...la Tehnic mai baieti..la iesiri..la planetare rupte...la competitii...la modificari...

Ia numa' incercati sa postati fiecare unde trebuie si conform regulamentului sa vedeti cate topicuri ies din discutie...vreti?...macar 7 zile incercati.

Link spre comentariu

... si tu de ce postezi aici ? :ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

... si tu de ce postezi aici ? :ha:

ma luat valu'...da ui din cauza asta (topicuri aiurea )forumul a pierdut oameni de valoare...din pacate,...eu sper sa nui pierdem chiar pe toti...

edit:acu' nu zic ca gata ...punct...mai avem oameni de valoare aici dar incet incet se cam retrag...satui de polemici si discutii inutile...oameni de la care eu personal am invatat enorm datorata acestui forum,oameni care daca fac ceva toti vin cu critici , sfaturi si pareri ...si daca un moderator sterge offtopicu e bai...si unu mare inca...dovada e topicu asta...din pacate.

Editat de gnok
Link spre comentariu

A...si mai am o intrebare pt voi toti: cum dracu se face ca nu mai povesteste nimeni ce se intampla in teren, nici in campionat nici la prietenesti?Eu povestesc si primesc PM sa nu mai fac asta ca "nu e bine si nu intereseaza pe nimeni". Ceilalti....voi...de ce nu o faceti? Povestiti pe unde va duceti, ce faceti si cum va aranjati harburile.

Cred ca nu se povesteste ca nu prea intereseaza pe nimeni. Mai ales cand vezi ca nu te citeste nimeni, e normal sa nu mai scrii. In topicul cu marocul pe ultimele pagini am sris doar Radui si cu mine, parca ne povesteam intre noi cum a fost:grin:

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

Cred ca nu se povesteste ca nu prea intereseaza pe nimeni. Mai ales cand vezi ca nu te citeste nimeni, e normal sa nu mai scrii. In topicul cu marocul pe ultimele pagini am sris doar Radui si cu mine, parca ne povesteam intre noi cum a fost:grin:

Ia vezi la vizualizari...:wink:...vrei comentarii aiurea?...nu cred

Cati dintre noi nu doresc o expeditie...si cati o fac...ce ar trebui sa zic?...felicitari si sa vin cu sfaturi?...eu care in afara de turul romaniei nu am facut nici o expeditie?

Nu inseamna ca nu respect ceea ce ai facut...si imi doresc ...dar te-ar multumi un raspuns gen : bravo si la mai mare?...nu cred...ba din contra ar fi un post demn de ''erase'' intre posturile tale cu desfasurarea expeditiei.

Link spre comentariu

Vad ca unii dintre voi nu inteleg statutul special al acestui forum! Diferenta MAJORA dintre acest forum si altele (nu altele de 4x4, ci alte forumuri) este aceea ca membri acestuia AU NEVOIE UNII DE ALTII IN TEREN! Se cunosc, se cearta, fac un business, apoi se-njura pe forum, dar in teren SUNT OBLIGATI SA AJUTE! Asta pt ca una e una, iar alta e alta.

Un exemplu elocvent este situatia mea si a lui Yonutz. Stiti foarte bine ce .ule ne-am dat, da? Stiti si ca suntem prieteni, da? Stiti ca toti membri din clubul lui si cei din clubul din care fac eu parte s-ar ajuta fara echivoc in teren, da? Ei bine, pt aceste considerente, replicile dintre noi sunt mai dure. Nu te cunosc, nu ma cert cu tine! Dar daca te stiu, daca am facut chestii impreuna si mai ales ne-am sustinut reciproc nu poti sa nu ai o atitudine "personala" chiar daca incepe cu "sa-mi .ugi .ula":ha:

Credeti-ma ca Yonutz este asa si in viata REALA, deci macar nu este fatarnic. Sunt unii p'aici care se dau mari jmekeri, dar care nu sunt deloc ceea ce par a fi.

Ce ziceti cand apar topicuri de genul "Ajutoooooooooooooooor!" si cand deschizi topicul sa vezi ce ajutor are nevoie constati ca: "va rog ajutati-ma ca nu-mi merge macaraua de la geamul din dreapta. Ce ma fac"??!!:uameni

Iar supermoderator nu o sa ajunga unul a carui logica este cea a gandacului: "hai sa discutam cum se pun portale pe masina" si "lichidul EXCO intre mit si realitate".:ha:

Link spre comentariu

C... In topicul cu marocul pe ultimele pagini am sris doar Radui si cu mine, parca ne povesteam intre noi cum a fost:grin:

Lecus, asta era si ideea. E topicul despre expediatia voastra, voi trebuie sa povestiti cum a fost acolo. Nu au ce intra altii sa spuna mare lucru dar fi sigur ca lumea a citit topicul, le place asa ceva si multi vor si ei sa faca asa ceva.

Acela nu e un topic de intrebari/raspunsuri si o prezentare.

Link spre comentariu

@SilentDJ, ti-am inteles dorinta dar topicul aceste este despre altceva.

Va tot legati unii de altii, va jigniti si va injurati iar cand sterg mesaje aiurea de genul celor de mai sus, faceti scandal spunand ca exista cenzura pe forum.

@blueheart Nu trebuie sa intri atat de tare in priza. Propuneri sau autopropuneri se pot face. Nu doresc ca sa opresc pe nimeni. Ideea ca eventualul supermoderator va fi votat. Atunci ai posibilitatea ca sa il alegi sau nu.

De asemenea ai posibilitatea ca sa te bagi si tu in cursa. :grin:

Link spre comentariu

Ideea ca eventualul supermoderator va fi votat. Atunci ai posibilitatea ca sa il alegi sau nu.

:grin:

Bun! Deci va fi "Supermoderatorul Poporului"! Asta este bine! Sa vedem cate voturi strange din cati votanti vor exista! Asta da show democratic! FORTA BASE!:ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare