Yonutz Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Deci pana acum candidatii prezenti in cursa: 1. Flash4x4 (actual moderator) 2. Semaca (p'asta o sa-l fortam ca pe Cutia Pandorei ...cu patentul sau cu putin curent electric, dupa caz! :ha:) 3. Petre Niteanu (actual moderator) 4. Worldscape 5. Doktor4carz (actual moderator) 6. SilenceDJ Desi e criza, sunt dispus sa transfer o parte a drepturilor "in viu" (de carne)! :ha: Nimeni nu se mai baga? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Cred ca nu se povesteste ca nu prea intereseaza pe nimeni. Mai ales cand vezi ca nu te citeste nimeni, e normal sa nu mai scrii. In topicul cu marocul pe ultimele pagini am sris doar Radui si cu mine, parca ne povesteam intre noi cum a fost:grin: Lecus...ce-am putea spune fara sa stricam topicul?...citim si ne documentam...eu unul astept si eu un timp liber sa plec si eu...momentan ma documentez:h5 Max fa un topic cu propuneri si de acolo sa alegem unu!:h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 (editat) Re: moderez...deci exist Eu am facut precizarile de mai sus pt ca lumea sa stie cine cere voturi , si deci pt a impiedica sa avem aici pe forum un fel de elena basescu (eba) care sa ne 'moder(l)eze' , chiar daca diferiti 'pedelisti' ai forumului riposteaza incurajand ignoranta, care in timp va omori bunul simt (chiar si cel legat de modul cum scriem aici). Incompetenta trebuie stopata din fasa. Editat Iunie 20, 2010 de blueheart "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 (editat) Re: moderez...deci exist Suzuker m-a sunat ca sa ma ameninte ca daca nu sterg ce am scris despre el, imi pune un banner mare in Piata Victoriei. Ce sa sa inteleg de aici? Sa ii trimit eu poza? :ha: Penibil... ...inseamna ca a dat de cascaval omu pe criza asta... ca doar sa se duca sa se intereseza cat in costa amplasamentul in P-ta Victoriei o sa afle ca este peste 650 EURO cat motorul ala :ha: , sau mai sti o fi un banner cu sigla :ce romania ca sa-si ia ceva bani de sponsorizare :2dr Editat Iunie 20, 2010 de Yonutz Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Pan' la urma Laure la ce bun atatea discutii? Sa se bucure altii ca si-au atins scopul? :fh Cel mai bun si mai eficient tratament: :ig presarat pe alocuri conform regulamentului acestui forum cu ...:hw:dr3:hm:wr:sl:bn:fk2:bcslp:fr:fk consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist chiar mi-asi dori sa il puna, nu de alta da cu ocazia asta o sa consata si eu daca locul si pozitia aleasa sunt de efect !!! :ha::ha::ha: ... si apropos de asta... acum cativa ani era prin piata Dorobanti, pe una din stradutele care dau la WhiteHorse...un banner mare cu " Te Iubesc OANA !!!, Te Rog Iarta-ma !!! " :ha::ha::ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Fratilor, eu ma duc acum pe munte. Nu voi fi disponibil pana maine. Sper sa nu ma taiati jugularele unul altuia pana vin. :grin: Numai bine Max :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Deci putem inchide lista de propusi si sa inceapa votarea? :grin: Dam drumul ? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist La loc comanda. Nu am putut pleca pe munte pt ca am o scurgere mare de ulei la puntea spate. :ang2 Noroc cu discutiile de pe aici ca mai au si cei de pe alt forum trafic. Au mai mult de unul-doua mesaje noi pe zi. :ha: Domnule Koala, te-am considerat intotdeauna mai lucid (chiar si atunci cand te manipulau altii). A trecut atat vreme de la "despartirea" noastra iar pe tine inca te mai roade invidia? Inteleg ca nu prea aveti subiecte de discutie pe forumul vostru. Din cauza asta te preocupa situatia acestui forum? Te preocupa cati membrii are, cat sunt costurile, cine mai vine si cine mai pleaca? Moderatorul vostru Suzuker isi facea griji de situatia mea financiara. Ma simt miscat de atata atentie din partea voastra dar nu e cazul. Mai bine v-ati preocupa de membri forumului vostru si mai ales de membri clubului vostru care si-au platit taxele de membru, unii cu speranta ca vor putea obtine licentele de sportiv necesare participarii la competitii, iar voi nici macar nu ati reusit sa va rezolvati actele necesare. Membri clubului vostru se dau cu licente obtinute prin alte cluburi sau platesc ca fraierii licente one event care ii costa mai mult. Mai bine ati reflecta la asta inainte de a face "griji" de soarta acestui forum. Ocupati-va de forumul vostru pt ca nici macar membri clubului vostru nu prea mai intra acolo. In rest, ai tot respectul meu domnule Koala. Pe bune, nu asa de complezenta. Suzuker, mai las-o balta cu amenintarile pe care mi le tot trimiti in privat. Ti-am spus si acolo ca Bucurestiul nu e atat de departe incat sa nu pot ajunge pana acolo. Atat noroc ca nu imi pun mintea cu gaini ca si tine. Oricum o sa na intalnim la TAT daca doresti ca sa ma ameninti live. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Deci putem inchide lista de propusi si sa inceapa votarea? :grin: Dam drumul ? Inca nu. Oricum, lista pe care ai pus-o nu e corecta. Ea se refera la postul de supermoderator nu la cele de moderatori. Semaca nu si-a dat acordul pentru a fi in aceasta functie desi l-am propus cu cea mai mare consideratie. Lista actuala ramane asta: 1. Worldscape (slabe sanse dar e dreptul lui sa fie pe lista) :grin: 2. Petre Niteanu (chiar daca e cal batran, tot putem sa il mai invatam niste comenzi tehnice) :grin: 3. Flash4x4 Nu ne grabim cu votatul pt ca mai astept propuneri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 (editat) Re: moderez...deci exist Max ...nu merita ...lasa-i in pace! Stii ce ma determina sa merg inainte? Faptul ca in urma noastra vor ramane doar faptele respectiv reusitele sau nereusitele noastre. Pana acum eu sunt mandru de ce am reusit sa realizez eu, noi si voi (oricare am fi si oricare ati fi)...Si nimeni nu poate sa-mi/sa ne/sa va ia asta! :h5 Restul de vorbe, unele poate neadevarate, altele nefondate, unele zise la nervi, alte zise sub diverse influente un leu nu fac! PS - propusesem Doktor4carz ... nu e pe lista! Nu are si el acest drept? Avantaje: -cunoaste foarte bine softul -transeaza direct fara sa poata fi influentat (e neutru) -o sa fi surprins de cati oameni il vor vota "Dezavantaje": - e mult mai al dracu decat mine - nu accepta situatii de compromis - este propus de mine Editat Iunie 20, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Max ...nu merita ...lasa-i in pace! Stii ce ma determina sa merg inainte? Faptul ca in urma noastra vor ramane doar faptele respectiv reusitele sau nereusitele noastre. Pana acum eu sunt mandru de ce am reusit sa realizez eu, noi si voi (oricare am fi si oricare ati fi)...Si nimeni nu poate sa-mi/sa ne/sa va ia asta! :h5 Restul de vorbe, unele poate neadevarate, altele nefondate, unele zise la nervi, alte zise sub diverse influente un leu nu fac! PS - propusesem Doktor4carz ... nu e pe lista! Nu are si el acest drept? Avantaje: -cunoaste foarte bine softul -transeaza direct fara sa poata fi influentat (e neutru) -o sa fi surprins de cati oameni il vor vota "Dezavantaje": - e mult mai al dracu decat mine - nu accepta situatii de compromis - este propus de mine Scuze Yonutz, am uitat de aceasta propunere. Daca isi da acordul, completam lista. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist pe alocuri, ca de obicei, o dam in tarantule...(worldscape esti cel mai bun...) chestiunea cum am enuntat-o la inceput e simpla si o transez si mai bine in doua variante: 1. fie yonutz ramane un oficial al forumului ("daca voi nu ma vreti eu va vreau":grin:) dar atunci cred ca trebuie DOAR sa-si revizuiaca modul de a se implica in TOATE CELE care se egzista ... 2. yonutz NU mai este oficial al forumului si ATUNCI poate sa scrie in dreapta si-n stanga, ce, cat, cum vrea el, DAR ATUNCI PUTEM TOTI sa-l admonestam (din ciclul:...yonutze...pot sa te ating???... ) iar alti moderatori chiar sa-l baneze fara greata daca o ia razna (chiar si in topicul asta avem ceva exemple...)....adica, cu alte cuvinte, sa-si piarda "imunitatea" si inca un gand...pana la urma care-i treaba cu supermoderatorul...ce este si ce trebuie sa faca el de fapt ??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Eu mai am o propunere. Astral. E omul care se implica cel mai mult in moderarea forumului cu toate ca nu iese in evidenta. merita din plin aprecierea noastra. Nu i-am cerut inca acordul dar sper sa fie ok. Lista actualizata e urmatoarea: 1. Flash4x4 2. Petre Niteanu 3. Worldscape 4. Doktor4carz 5. Astral Oameni buni, chestia asta e pe bune. Veniti cu propuneri. Haide-ti ca sunt o multime de oameni de calitate pe aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Supermoderatorul este un moderator care are acces la toate sectiunile. Atat. Asta inseamna ca se implica pe toate sectiunile, cand sunt probleme (posturi offtopic, limbaj licentios, atacuri la persoana, etc, etc.) Un moderator face acelasi lucru, insa doar pe sectiunile sale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Multumesc Max pt propunere, raspunsul meu il ai deja pe mess si in schimb vin cu propunerea de a-l pune pe f_zoltan pe aceasta lista intrucat : -este deja moderator -este o persoana deosebita din toate punctele de vedere -are competenta pt asa ceva -nu a fost implicat in nici o controversa REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Supermoderatorul este un moderator care are acces la toate sectiunile. Atat. Asta inseamna ca se implica pe toate sectiunile, cand sunt probleme (posturi offtopic, limbaj licentios, atacuri la persoana, etc, etc.) Un moderator face acelasi lucru, insa doar pe sectiunile sale. Supermoderatorul care se va alege acum va avea o sarcina in plus. :grin: O va afla dupa. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Semaco, Posturile care sunt sfaturi considera ca le-am facut din postura de user simplu. Taiatul atacurilor la persoana, taiatul de offtopic precum si taiatul de limbaj licentios din postura de moderator. In toate cazurile am lasat loc de buna ziua! Combatut in idei sau nu! De ce am deranjat? Ca am dat peste cap businessuri care se faceau pe mii de euro expunand si alte optiuni sau pur si simplu expunand fiecare cunostintele dobandite datorita experientei? Ca ne-am facut si noi un club al nostru cu de toate (CIF, CIS, licente, FRAS samd) respectand legea, alegand sa nu mai depindem de altii? Ca am dat posibilitatea iubitorilor sa se afilieze pe un minim respectiv 50euro /an inscriere si cotizatie si am stricat socoteala altora care rupeau cu cotizatiile (sute de euro/om/an)? Ca am cultivat pe forum tutoriale de modificat masina, inclusiv varianta tiparita si tutoriale de facut cluburi, informatie utila ptr cei care isi doreau asta? Ca incercam sa organizam niste chestii "minuscule si neinsemnate" ptr pleava de tip concursuri sau expeditii pe costuri mici? Ca am facut umanitare in care s-au cumparat tone de mancare pe cateva mii de lei? Spre deosebire de altii care au strans de 5 ori suma si deabia daca au umplut un portbagaj ... Ca incercam sa ajutam cum putem acest sport prin expozitii sau demonstratii asociindu-ne cu companii mari de publicitate? Cu ce am gresit? Sa inteleg ca te deranjeaza ca ma implic? Sau ca particip la discutii? Ca nu inteleg ... Oare nu toti userii avem acest drept? Sa ne implicam si sa participam la discutii daca putem sa ajutam cu ceva sau dorim asta? Te rog sa fi explicit ...sa inteleg de ce ai deschis pana la urma acest topic! Oare acest topic nu are nici o legatura cu instigarile foarte clare de "dincolo"? Si in definitiv ...politica asta a coiului, cum zici tu ..."daca e mai multe de 3" ...e de baza! Decat o putza mare fara vlaga ...mai bine una mica dar cu 3 coaie! Combate-ma, dar vino cu ceva CONCRET! Nu ma judeca pe mine ptr ce am facut ...judecati-va intai pe voi ptr ce NU ati facut ...:y Respecte, Yonutz Hai cu supermoderatorul "candidatu chel, da' cu scaun la cap"...cine mai doreste, cine mai pofteste ... :2dr consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Yonutz, uite, pentru ca ne cunoastem si m-ai ajutat de-a lungul timpului, imi permit sa iti dau doua exemple de situatii care puteau fi gestionate altfel (mai bine) 1) Cornekus a vrut sa cumpere masina lui GPScu. Apoi s-a sucit, caci i-a zis cineva ca e mai bine sa si-l prepare singur. Am scris cativa (printre care si eu) ca daca masina e tehnic OK o sa iesi mult mai ieftin daca o cumperi preparata decat daca o prepari tu. Apoi am plecat la Mures. La revenire, Cornekus este banat si mai multe posturi ale lui si ale tale sunt sterse de tine. Tu esti prieten cu GPScu. Situatia arata nasol, mai ales ca posturile care se presupune ca au dus la banarea omului sunt sterse si nu putem vedea daca el a injurat, daca altcineva, daca a zis ceva nepotrivit... 2) Vanzarea unei masini blindate de catre Sanduzzo. A publicat un anunt de vanzare. Un membru, vechi, civilizat si foarte bine documentat, a atras atentia ca obiectul ar putea fi altceva. Eu ma asteptam ca daca un produs pus la vanzare pe forum sa ridice dubii, 'administratia' sa contribuie la lamurirea problemei. Ba chiar exista pe forum un thread legat de 'tzepe'. Este si normal asa, pentru a asigura credibilitatea forumului. Deci, revin, s-a ridicat o obiectie, in mod civilizat, de catre un utilizator foarte documentat. EI bine tu l-ai criticat pe acest utilizator, chestie care seamana mai mult a o actiune intreprinsa din postura de prieten al lui Sanduzzo decat din cea de moderator. Dupa parerea mea aceste situatii puteau fi gestionate altfel. Ceea ce patesti tu este o problema binecunoscuta a moderatorului. Daca esti activ in discutii (nu doar in moderare) in mod inevitabil ceilalti useri se vor simti mai putin liberi sa te contrazica, tu avand butoane de apasat ;-) Din ce citesc la Semaca, eu asta inteleg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Interesting.... Nu vreau sa super moderez, ci doar sa moderez simplu acolo unde poate ma pricep eu cel mai bine, sau macar imi dau silinta, si anume la Mitsubishi. Probabil ca si experienta, o am pe cea de moderator aproape 2 ani, pe un forum dedicat mitsubishi, si mai apoi inca vreo juma de an de supermoderator. Repet, nu ma vreau sa fiu "mezu din dodoasca" si sa tintesc acolo sus de tot, ci undeva pe la mijloc e ok, cel putin deocamdata. Asta bine-inteles, daca conducerea e de acord, @bluehart nu-mi controleaza gramatica, ca nu suntem la facultatea de litere, userii ofera votul, iar actualul moderator pe acea sectiune e de acord sa impartaseasca "fotoliul" cu mine. Daca ar fi sa se faca o votare, rog sa se faca pe sectiunea de moderare, nu la "Diverse". De exemplu, sunt multi useri care misuna la "Mitsubishi" si nu i-am vazut never-ever prin zona asta. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Foarte tare jocul politic din sectiunea asta! La inceput se vorbea despre Ionut. Acum se vorbeste despre supermoderatori. Apoi se dau exemple de oameni care ar putea sa fie supermoderatori sau unii vor sa devina moderatori. De ce ai vrea sa fii asa ceva?:hlVrei sa postezi ceva interesant, fa-o! Poti sa fii galben, albastru, mov sau orice culoare de user. Apoi sunt niste propuneri care nu au niciun substrat. Eu nu sunt bun iar Max si Ionut stiu EXACT ca eu nu pot face fata la asa ceva. Ce criterii trebuie sa indeplinesti ca sa fii supermoderator/moderator? Doktor4carz este un tip super, dar aici TREBUIE SA AI LEGATURA CU PERSOANELE SI CU OFFROADUL. V-am si explicat de ce, pt ca nu este un forum obisnuit. Aici nu sunt simplii useri, moderatori si/sau supermodeatori si VIP! Aici sunt OAMENI CARE CONTEAZA unii mai mult decat altii. Vreti un exemplu? FLOYOTA! Va spune ceva numele asta? Omul are in pedala mii de km de offroad si este si conducatorul CNOR! Dar nu e supermoderator. Il poate sanctiona Doktor4cars? NU! Nu-l poate! Daca nu veti intelege ca asta nu este un forum obisnuit ci o adevarata "patrie", inseamna ca puteti numi pe oricine supermoderator pt ca oricum nu conteaza. De ce ar vrea cineva sa fie moderator/supermoderator? Ce te mana pe tine in lupta, Laure? Dar pe tine, SilenceDJ? Ce nu poti face acum si ai putea face albastru? Ptii...PUTEREA! Max, scoate-ma de pe lista! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Yonutz, uite, pentru ca ne cunoastem si m-ai ajutat de-a lungul timpului, imi permit sa iti dau doua exemple de situatii care puteau fi gestionate altfel (mai bine) 1) Cornekus a vrut sa cumpere masina lui GPScu. Apoi s-a sucit, caci i-a zis cineva ca e mai bine sa si-l prepare singur. Am scris cativa (printre care si eu) ca daca masina e tehnic OK o sa iesi mult mai ieftin daca o cumperi preparata decat daca o prepari tu. Apoi am plecat la Mures. La revenire, Cornekus este banat si mai multe posturi ale lui si ale tale sunt sterse de tine. Tu esti prieten cu GPScu. Situatia arata nasol, mai ales ca posturile care se presupune ca au dus la banarea omului sunt sterse si nu putem vedea daca el a injurat, daca altcineva, daca a zis ceva nepotrivit... 2) Vanzarea unei masini blindate de catre Sanduzzo. A publicat un anunt de vanzare. Un membru, vechi, civilizat si foarte bine documentat, a atras atentia ca obiectul ar putea fi altceva. Eu ma asteptam ca daca un produs pus la vanzare pe forum sa ridice dubii, 'administratia' sa contribuie la lamurirea problemei. Ba chiar exista pe forum un thread legat de 'tzepe'. Este si normal asa, pentru a asigura credibilitatea forumului. Deci, revin, s-a ridicat o obiectie, in mod civilizat, de catre un utilizator foarte documentat. EI bine tu l-ai criticat pe acest utilizator, chestie care seamana mai mult a o actiune intreprinsa din postura de prieten al lui Sanduzzo decat din cea de moderator. Dupa parerea mea aceste situatii puteau fi gestionate altfel. Ceea ce patesti tu este o problema binecunoscuta a moderatorului. Daca esti activ in discutii (nu doar in moderare) in mod inevitabil ceilalti useri se vor simti mai putin liberi sa te contrazica, tu avand butoane de apasat ;-) Din ce citesc la Semaca, eu asta inteleg. Watcher, imi permit sa intervin cu niste precizari. Legat de userul @Cornekus, nu ma intereseaza ce a vrut sa cumpere si de ce nu a mai cumparat. El a intrat pe forum si a inceput ca sa scrie niste posturi intr-un limbaj jenant si jignitor. Daca avea ceva de impartit cu cineva, nu trebuia sa o faca pe forum. A fost avertizat isi revizuiasca limbajul si nu s-a conformat. Eu am fost cel care am sugerat ca sa ii se dea BAN. Imi pare rau ca nu mai exista mesajele respective dar, daca le-ai fi vazut, intelegeai de ce a primit BAN-ul. Nu a fost vorba de vreo razbunare de-a nimanui. Nu va tot luati dupa diverse scenarii inventate. Legat de topicul lui Sanduzzo, intradevar, probabil ca Yonutz s-a exprimat mai nepotrivit iar Heavy D a reactionat la fel de nepotrivit. Oricum, am corectat eu situatia aparuta si am discutat cu Yonutz. S-a suparat putin pe mine pt ca nu am fost de acord dar...asta e In nici un caz, nu a facut nimic ca sa ii tina partea lui Sanduzzo. Nu are nimic de impartit cu el. "Administratia" asa cum spui, nu trebuie sa se bage in anunturile oamenilor. Daca in actele lui Sanduzzo scrie intradevar Hummer asa cum sustine? Cum pot eu ca admin sa il contrazic? Daca exista vreun client interesat, el trebuia ca sa ceara dovezi legate de autenticitatea masinii. Si eu mi-am exprimat nedumerirea legata de tipul de masina dar, parerea mea e ca, daca nu cunosc toate detaliile, nu trebuie sa ma bag eu in seama ca sa contest ceva. Asa ca nu cereti "administratiei" ca sa intervina. Dupa cum observati sunt situatii si situatii. Nimic nu e doar alb/negru. Sunt multe nuante de gri intre. Si nu distingem totdeauna nuanta corecta. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 20, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2010 (editat) Re: moderez...deci exist Cum bine este stiut, de cand sunt membru pe forum nu m-am porcait cu nimeni iar faptul ca sunt apropiat si de cei de "dincolo" nu este ceva deosebit, se incadreaza in starea de normalitate pentru mine. Watcher a inteles bine unul dintre aspectele pe care am vrut sa le ating si iacata, exemple de abuz se gasesc...si, inca o data: chiar nu contest realizarile mentionate mai sus yonutze si le apreciez dar acestea nu trebuie sa-ti fie justificare pentru altele, contestate...adica sa nu ajungem la faza "lasa-l maica, ca a facut si lucruri bune...." yonutze, mai am o propunere....sunt chiar curios....acu' mi-a venit....daca te-ai autosuspenda din functia de supermoderator, sa zicem pentru o luna...si cumva sa avem la vedere ca asa este (adica sa nu ai acces la sectiunea de moderatori)....sa vedem oare ce-o sa se intample??? in acest timp un alt supermoderator, asa cum se propune, sa-ti tina locul. Zici si tu ca esti in vacanta.. sunt tare curios daca "comunitatea" offroad va intra in colaps sau se va dezintegra...sau vor izbucni niste scandaluri interminabile ...:grin: si, propun ca supermoderator pe Vitalies sau un alt coleg care niciodata nu a generat vreun conflict sau scandal, serios, calm si cumpatat in limbaj si afirmatii....si imi vine in minte AZTEC!!! care in zilele noastre tine, din pacate, un low profile....sau MAGNUM, sau MARIUS TURAGMES... Editat Iunie 20, 2010 de semaca Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Iar a dat dracu in forumu asta ? poate sunt eu mai prost ...dar vad 17 pagini scrise cu aproape nimic iar pe la sectiunea tehnica sau de intalniri si iesiri din nou aproape nimic pe nici o pagina... ...mai oameni buni este timp ploios si noroaie sunt destule ...eu acum am ajuns acasa dupa trei zile de munca in varfu muntelui din cauza unui acoperis spulberat de furtuna, dar m-am ales si cu o zi plina de offroad de calitate pentru icarcarea bateriilor...a fost superb !...stati aci si va ciorovaiti in loc sa iesiti pe undeva prin coclauri..:old cea mai mare calitate a unui moderator ar trebui sa fie ..impatialitatea...cea ce nu este usor ...stiu asta dupa mai bine de doi ani de moderare pe acest forum sa fi moderator inseamna : -pierzi timp pretios...timpul costa bani -neglijezi familia -neglijezi afacerile -consumi curent...se sta de doua trei ori mai mult pe internet decat un user -iti faci dusmani cu nemiluita...daca multumesti pe unul creezi 99 de nemultumiti -iti faci varza ochi si nervi -si ar mai fi:dr3 in concluzie : -cine crede cumva ca este mare smecherie sa fi moderator ...se inseala amarnic ! sa fi user inseamna ...pentru mine : -am cunoscut o gramada de oameni minunati ...cu unii chiar am legat prieteni -mi-a fost de ajutor enorm forumul cand am cautat o informatie , o piesa sau niste roti -am cu cine iesi pe coclauri aproape in orce moment...asta este un lucru mare -si multe altele...:2dr:ha: -de cand nu mai moderez am mai mult timp de iesit in coclauri -Maxule ...numai tu cu balaria ta de forum din care te-ai " inbogatit" esti de vina pentru astea...:ha::h5 -in legatura cu Semaca vs Yonut...cred ca adevarul este undeva la mijloc si se poate rezolva cu o:2dr si cu putin mai multa toleranta din partea ambilor protagonisti al acestui topic de circ sa fi moderator ?...sa fi user ?...alegeti voi... scuze daca am suparat pe cineva ! cu respect kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 20, 2010 Partajează Postat Iunie 20, 2010 Re: moderez...deci exist Semaca, pai era vorba initial de un feed-back, dar bag seama ca s-a ajuns la.....demiterea/inlocuirea lui Yonutz ! Asta a fost scopul ? Yonutz era problema ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate