Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

moderez...deci exist

semaca

Postări Recomandate

Re: moderez...deci exist

Semaco ...uita-te si intelege ...

De la stanga la dreapta, sau de la dreapta la stanga ... cum doresti, tot asa iese ...

http://i951.photobucket.com/albums/ad357/yonutz_photos/IMG_3973Large.jpg

Aia mare, impunatoare si albastra ... masina de supermoderator ... :ha:

Aia mica, verde si decolorata ...masina de moderator ... :grin:

Sa zicem clar pe nume lucrurilor...:ha: sa inteleaga lumea de ce va luptati ptr titlul asta de supermoderator, atat de controversat!

Am ajuns la concluzia ca atat cat am fost "premier" am furat, am luat destula spaga, salariul de mii de euro ...nici macar n-am avut timp sa-l cheltuiesc, am strans destul ptr mine si copii copiilor mei, ptr neamuri, ptr cunostinte, ptr prieteni, ptr vecini, 25 de pagini despre mine intr-o zi ... :ha: Sens in care si de acum incolo ...cu voia lui Max si a voastra ...a inceput sa-mi placa! :ha: Raman in continuare in acesta echipa pe care o respect si cred in ea, asa cum si ea crede in mine (n-am intrebat dar am simtit asta :grin:)... dar exact cum ti-am zis la telefon ...de acum incolo!

Posesorul acestei minunatii care va merge la restaurat este Doktor4carz ... Petre zicea ca trebuie sa-i placa masinile viitorului canditat ...cu asa gusturi ...si asemenea pasiuni ... chiar si 2x4 ...:grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 291
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

buuun, de ramas, ramai...experimente nu vrei...dar who the .uck is doktor4carz??? iar avem pe cineva care mananca offroad pe paine???

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Din ciclu melodiei "Alice, who the bleep is Alice", raspund eu.

doktro4carz a stat in spatele clubului mercedes, si mananca mertzurile pe paine, fara piper si sare, la desert, la orice ora din zi si din noapte.

Nu se pricepe la offroad, si nu are pretentii in acest sens, dar se pricepe la forumuri si moderare, desi nu are pretentii nici in acest sens.

Este direct, transant, simplu, scurt pe doi si impartial, cu atat mai mult cu cat nu prea cunoaste nici pe oamenii cu adevarat importanti nici pe cei care se cred importanti.

Am facut aceasta precizare deoarece un coleg spunea ca e un dezavantaj. Parerea mea este ca e de fapt chiar un avantaj, care ii asigura impartialitatea.

Cam asta e dok. Si pe deasupra e foarte de treaba, si mie personal mi-e si simpatic. (Astrale, nu te supara... stii doar ca te iubesc in continuare)

Sau ca sa reformulez, in totalitate separat de Yonutz, il sustin si eu pe dok, asa cum l-am sustinut din culise si cand s-a inverzit. Nu o sa castige concursul de Miss Popularitate, dar o sa faca treaba foarte buna.

Link spre comentariu

Semaco ...suntem prieteni dar nu suntem frati ...sa nu uiti asta! :grin: Miros ca esti bagat intr-un joc periculos ...:grin:

Si mai e una ...de la omu' zgarcit ...iei ce apuci!:wink:

Mai mult decat sa-ti zic ceea ce ti-am mai spus de 5 ori in topic ca tin cont de parerea ta....ce ti-ar dori inimioara? O pinacolada? :grin:

Link spre comentariu

buuun, de ramas, ramai...experimente nu vrei...dar who the .uck is doktor4carz??? iar avem pe cineva care mananca offroad pe paine???

Dom Semaca, abia te gandesti ca sa il inlocuiesti pe Yonutz si deja vad ca reactionezi deplasat. Ce naiba e cu functia asta de supermoderator? Va dileste pe toti? :ha:

...offroad pe paine.... asa zici de parca matale te-ai nascut direct pe traseul de extrem... :grin:

Hai bre, fi mai respectuos ca aveam pretentii de la tine...

Link spre comentariu

doktro4carz a stat in spatele clubului mercedes, si mananca mertzurile pe paine, fara piper si sare, la desert, la orice ora din zi si din noapte.

Si inca sta... doar ca tzin in circa un clubuletz ceva mai select, unde imi treier bine "clientela"... ca sa nu se mai ajunga in situatzii d-astea hilare...

Ai uitat sa zici ca sint inalt, foarte sexi si genial. Pentru eroarea asta, te rog sa te autodenuntzi la gazeta de perete...

Ca o oarece incurajare pentru votantzii mei... ash fi primul supermoderator din istorie care:

1. are sub suta de kile

2. nu are un 4x4 la poarta

3. are skoda 1000MB

4. nu maninca offroad pe piine, ca piinea imi da flatulatzie bashinoasa

Al dracu' sa fiu daca mi-ash dori ceva mai mult de la unu' ca mine... sa moara mama daca nu sint ideal...

Link spre comentariu

Deci competitori directi la supermoderare :

Petre Niteanu zis si Perfectul vs. Doktor4cars zis si Idealul !

:ha::ha::ha:

Ideal... eu si aspiratoru' ala de Electroarges... mai am si acu' o panarama d'aia prin pod, daca ii dau drumu' fug pisicile ca la cutremur, da' nu aspira nimic, mai degraba speria praful...

Doi competitori directzi... ashteptam si unul erect...

Link spre comentariu

Si inca sta... doar ca tzin in circa un clubuletz ceva mai select, unde imi treier bine "clientela"... ca sa nu se mai ajunga in situatzii d-astea hilare...

Ai uitat sa zici ca sint inalt, foarte sexi si genial. Pentru eroarea asta, te rog sa te autodenuntzi la gazeta de perete...

Ca o oarece incurajare pentru votantzii mei... ash fi primul supermoderator din istorie care:

1. are sub suta de kile

2. nu are un 4x4 la poarta

3. are skoda 1000MB

4. nu maninca offroad pe piine, ca piinea imi da flatulatzie bashinoasa

Al dracu' sa fiu daca mi-ash dori ceva mai mult de la unu' ca mine... sa moara mama daca nu sint ideal...

1. ce cauti sa tii clubul ala select la care sigla de Mercedes nu e si in patrimoniul tau de masini ?

2. 1, 3-5 nu cred ca sunt criterii de moderator sau super....

3. daca nu e 4x4 te rog sa-ti faci unu/sau cumperi

4. apreciez recomandarea cu "tastatura" care ti-a dat-o Yonutz... DAR...

... sunt constient ca postul asta e pt. a taia in carne vie, dar ar fi bine sa fie dat unuia care comenteze mult si prost sau bine gen Semaca sa vada si el ce inseamna asta....

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Doktore ...mai ai de dat cinci miei, doi porci, trei curcani si vreo 8 kile de tuica ...si se faca suma la care ne-am inteles! :ha: Ca sa se si acopere pierderea de curs valutar ca ti-am facut factura pe spaga in euro si mi-ai virat lire turcesti ... :ha:

Link spre comentariu

pomenea vstef mai devreme de 'scurt pe doi'... pomenesc si eu de pagina 22 a acestui topic unde Max zice sa nu mai folosim 'sh' ca ne stricam ochii (o fi scriind prin regulament ceva..) ... deci 'scurt pe doi' poate se conformeaza si noul pretendent, mai ales ca-i sef.

Multumesc.

LE: pt ca sa se inteleaga bine, ma refer la doktor4carz

Editat de blueheart
"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Lasind caterinca la o parte, deshi se cere a fi mentzinuta sever, MagnuM este singurul nume dintre cele vehiculate, si ma refer aici si la al meu, pentru care m-ash deranja sa votez. Dar mai shtiu ca shansele sa fie de acord tind la zero... pacat.

Pentru ca somnul ratziunii nashte monshtri, va las sa combatetzi la fel de aprig ca si pina acum aceasta trilema de 30 de pagini aproape.... totushi cineva mai trebuie sa si munceasca in tzara asta...

Edit si mai later decit al lu' blueheart... Io tot nu mi-am dat seama la cine se refera...

Editat de doktor4carz
Link spre comentariu

Da ...subscriu Astrale! :wink:

@Flash ... Deabia acum ti-ai dat seama Mirceo? Stii politica aia cu trotuarul de vis-a-vis? Nu traversa ...suntem si acolo ... Poti sa incepi sa mergi pe mijlocul soselei printre masini ...

Ce am avut? 27 de pagini de discutii ...

S-a tras linie ...Cu ce ne-am ales? Iti spun eu: cu nimic pana acum!

Link spre comentariu

Nu traversez nicaieri nea Ioane, eu merg numai inainte!!!

Si pe oricene intalnesc salut, dar respectul... numai pentru cine trebuie, nu ca ar avea cineva de suferit... ca de lume e mare...

Link spre comentariu

Nu stiu cata caterinca sau cat de serios s-a discutat pe cca30 de pagini dar concluzia e una singura, si e nasoala...

SUNTE-TI PENIBILI.....TOTI...:1

O fi, nu contest. :grin: Important e ca, in sfarsit avem toti ceva in comun. :ha:

Link spre comentariu

COMUNICAT OFICIAL!

Pun aici acest comunicat deoarece pare cel mai citit topic de pe forum. :grin:

In urma incidentului cu @navara, adica faptul ca cineva (un jegos ca altfel nu pot sa ii zic) a scris de pe userul lui Navara fara ca acesta sa stie, va atentionez ca sa nu dati parola contului vostru altor persoane.

In momentul in care vor mai fi cazuri ca cel de mai sus, contul va fi blocat.

De asemenea, cei care scriu mesaje de pe IP-uri ascunse (proxy) vor fi de asemenea blocati.

Link spre comentariu

Nu stiu cata caterinca sau cat de serios s-a discutat pe cca30 de pagini dar concluzia e una singura, si e nasoala...

SUNTE-TI PENIBILI.....TOTI...:1

Bine ca ai scris cu litere de schioapa......Blueheart, scoala bre, ca ai musterii !!! :ha::ha::ha:

Link spre comentariu

SUNTE-TI PENIBILI.....TOTI...

pasteazat-i afirmatiile pt tine... a fost un weekend distractiv pentru cei ce au stat la monitor !!!

*editat de admin

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Dok si Laur modificati-va posturile legate de colega noastra. Din ce scrieti se intelege ca sunteti cocosi. E penibil, domnilor. Pe Dok nu-l cunosc, dar pe tine Laur te stiu. Insinuarile voastre sunt demne de bordura. Daca-mi replicati cumva la acest mesaj prin cine stie ce argumente cum ca e normal sa scrieti asa ceva, ne suparam rau de tot. Ce aveti/ati avut cu persoana e treaba voastra, nu e treaba comunitatii de aici!

L.E. Daca as fi supermoderator ati avea amandoi BAN pe o saptamana pt porcaria scrisa!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare