doktor4carz Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist Nu modific nimic... nu am zis nimic neadevarat. Si ca sa mai zic un mare adevar, bine ca nici unul dintre noi trei, in cazul asta, nu va ajunge supermoderator. Asta e viatza...anumite chestii ne doare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist Eu vreau sa comentez ceva legat de treaba cu proxy urile. Spre exemplu de acasa (RDS) este aproape imposibil sa intru pe forum. Trebuie sa dau refresh de N ori ca sa se incarce, si asta la fiecare thread deschis. Si mi se intampla de cand s-a mutat pe noua solutie/platforma. Mi-a venit ideea acu cateva zile si am incercat cu proxy din afara, nu cu scopul de anonimiza, ci de a modifica ruta prin care pachetele calatoresc intre calc meu si server. cu proxy-ul easydown imi merge forumul de acasa, fara imi da 'time out'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist Eu am cam terminat treaba pe aici... Totusi:grin:, Max, vazind posturile de mai sus, in tandem cu ineptscape , nu pot sa nu "apreciez" evolutia remarcabila a mult prea propusului si sustinutului supermoderator de import doktor4carz... asa, ca de inceput. Yoane...am ingropat briciul...prefer cu tine....macar te stiu de mic!!!:ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist Super de acord cu Petre si Semaca... Propun modificare mesaje de catre Supermoderator sau altcineva care poate strege ineptiile de mai sus!!! Ceea ce fac subiectele in viata privata nu ne intereseaza... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktor4carz Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist Nu pot decit sa ma inclin in fatza oricui imi arata o atit de vadita apreciere... chapeau bas. Paradoxal... a fost nevoie de doi indivizi extrem de injuratzi ca sa se gaseasca solutzia acestui topic... fara genii viatza e pustiu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist ... Al patrulea post s-a scris de aici: IP Address:76.79.78.26 ISP:Road Runner Business Organization:Intermountain Region:Pomona (US) Clar, e Tractozauru'! :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist Ca un concluzion al acestui topic ...cum ar zice Semaca: -subiectul "briciului lui Semaca" a disparut fara urma in neant fara a-l putea gasi cineva, precum banii din FMI brat la brat cu Vantul Schimbarii :ha: -motiunea de cenzura s-a autodesfiintat, deci Boc a ramas in continuare la "putere", contatandu-se ca decat un rau mai mare sau fara rau ...e mai bun si ar putea fi necesar ...un "rau" mai mic, :ha: -agentii secreti au fost deconspirati, dusi pe stadion si executati in fata opinei publice dornice de sange -gasirea unei solutii anticriza-forum: se va solutiona curand prin taxe mai multe ...un regulament mult mai strict -datoriile externe au ramas din pacate, dar nici o grija nu vor ramane neplatite, intr-o zi cu soare va veni si ziua scadentei ... Se poate inchide acest topic? Multumesc... PS- Nu va suparati pe mine ...AICI nu editez si nu sterg nimic, si acest topic o sa ramana ... E o parte din istoria acestui forum, de care poate dupa ani si ani o sa fim mandri sau o sa ne fie rusine ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist Daca se termina cu "Happy End" imi cer banii inapoi. :grin: Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktor4carz Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist -gasirea unei solutii anticriza-forum: se va solutiona curand prin taxe mai multe ...un regulament mult mai strict Dai shpaga indarat indexata, plus drepturile de autor in cazul asta... ce, eu muncesc pe de-a moaca ? Sau plateshti copiraitu dupa ce mor, ca lu' Elvis ? Subscriu la inchidere... exact ca la copiii nascutzi mortzi, trebuia inchis de dinainte de prima postare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist Eu am cam terminat treaba pe aici... Totusi:grin:, Max, vazind posturile de mai sus, in tandem cu ineptscape , nu pot sa nu "apreciez" evolutia remarcabila a mult prea propusului si sustinutului supermoderator de import doktor4carz... asa, ca de inceput. Yoane...am ingropat briciul...prefer cu tine....macar te stiu de mic!!!:ha: de ca imi miroase mie aicilea ca nea' Semaca a luat spaga sa taca din gura ??? , ca in mod normal asta nu tace nici sa-l pici cu ceara sau sa-i iei papusica vodoo ! :ha::ha::ha: care i-ati dat-o, Yoane tu esti ?!?!:ha::ha::ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist ...moderatorul cel nou vorbeste cu sh si tz ...o fi grecotei??? sau deliberat nu respecta regulamentul, asa incomplet cum e... ...sa se inchida, primesc...sa nu mai aiba worldscape loc unde sa ineptieze in voie.... ...ma gandesc deja la alt topic de mare angajament " a fi sau a nu fi... inept..." Salut cu drag pe toata lumea si ...sa ne vedem sanatosi unde va vrea cardanul nostru! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 (editat) Re: moderez...deci exist ...ma gandesc deja la alt topic de mare angajament " a fi sau a nu fi... inept..." ...... Semaco' tu oricum ESTI :wink::wink::wink:, ca daca nu erai, nici topicu asta nu era si nu avea lumea cu ce sa se amuze in weekend... noroc cu cei ca tine ca mai rade lumea ! ...sa ne vedem sanatosi unde va vrea cardanul nostru! ... sa inteleg din asta ca ai reparat-o si iti merge acum masinuta :grin: ?! ...sau iar te lipesti pe undeva ca si Co-Pilot ? Editat Iunie 22, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist Subscriu la inchidere... exact ca la copiii nascutzi mortzi, trebuia inchis de dinainte de prima postare... asta acu' am vazut-o...cu copilul....:grin: ...cata intelepciune....dobandita la forumul de mercedes, mai mult ca sigur....nu-ti promit dar unchiu' semaca iti va citi posturile cu mare atentie de acum in colo:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doktor4carz Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist ...moderatorul cel nou vorbeste cu sh si tz ...o fi grecotei??? ...si mai rau... ungur oarecum... al dracu' rau si mai negru ca el... Doresc tuturor cu aceasta oportunitate spor la citire si vizionare placuta...vor avea ce. Unchii me is bolnavi de deces 100%... n-ar vrea nimeni sa fie unchiul meu, e molipsitoare boala asta a lor. Pacat...io i-am iubit pe totzi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 22, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist Maaaaaax!!! moderatorul cel nou ne strica topicul....mie si lui Yonutz!!!!! PS:...e dragut, dar nu-mi place...trebuia sa sada la mercedesurile lui... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist Semaca.....medicamente tata......ca vad ca nu o scoti la capat..... da-le de-ala compensate :ha:.....ca vad ca se tot baga unii si altii in ciorba asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 (editat) Re: moderez...deci exist Ca sa imi iau rolul in serios, as avea o rugaminte - au curs destule valuri din putul gandirii! E timpul sa punem capat acestei lungi telenovele! Micile dispute personale cardane vs. mosmoande as dori ca de acum sa le duceti in privat sau pe alte "fronturi"... Pun punct aici acestei discutii. Va asteptam cu mare drag sa va combateti cu atata inversunare, CONSTRUCTIV si ptr utilizatorii acestui forum in sectiunile tehnice. Respect ptr toti din partea unui supermoderator injurat la maxim, controversat, novice in offroad, uneori iubit, uneori respectat si parte a acestui forum. Numai bine! Editat Iunie 22, 2010 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 22, 2010 Partajează Postat Iunie 22, 2010 Re: moderez...deci exist Semaca... foarte multi din cei care au postat aici au stricat topicul. Dok... nu stiu de ce ai prins asa aripi dar eu zic ca sa te relaxezi. Referitor la scrierea tip chat, inteleg ca tu continui ca sa te exprimi cu sh si tz doar pt ca doresti sa ne sfidezi. Te avertizez ca daca vei mai continua asa, posturile tale vor fi sterse. Ia-o ca si un avertisment oficial. Acest lucru este valabil pentru toata lumea. S-au spus atatea tampenii in acest topic. Pentru multe din ele, in alte situatii, cei care le-au scris ar fi fost sanctionati. Nu am facut-o pentru ca vreau ca sa vad pana unde sunteti in stare ca sa mergeti. (mai putin pentru Suzuker care, ca si altadata, avea un scop precis, denigrarea) Atacurile la persoana sunt la ordinea zilei. Nu sunteti in stare sa dezbateti ideea. Ajungeti tot la persoana si la atacuri la persoana. Unii dintre voi va ascundeti dupa falsa idee cum ca v-a pasa de fapt de bunul mers al forumului dar stim toti ca nu va pasa decat de orgoliile personale. In atatea pagini scrise in aceste zile, nu am gasit solutii la adevaratele probleme ale forumului. Zicem doar "Jos...." dar avem doar argumente subiective, nu avem solutii inlocuitoare si nu prea vad pe cineva dispus sa isi asume responsabilitatile. Domnilor, forumul nu este Guvernul ca sa aveti dreptul constitutional de a spune "Jos". Forumul nu e o institutie. E doar o adunatura de oameni cu aceeeasi pasiune. Nu toti sunt mari offroader, nu toti au masina de teren dar au dreptul ca sa fie aici, au dreptul ca sa fie moderatori daca pot si daca vor ca sa ajute. Nu trebuie judecat nimeni dupa experienta din offroad sau dupa masina. Unii ridica in slavi pe cineva total atehnic si fara experienta in offroad dar care isi permite ca sa isi puna pe masina accesorii in valoare de zeci de mii de euro. Isi cumpara tot ce apare nou pe masina lui si daca ii trebuie si daca nu. Mama ce tare e ala. Pe un om obisnuit pentru care montarea unui troliu pe masina este o realizare si cateodata un sacrificiu, nu il baga nimeni in seama, nu il incurajaza si nu il felicita nimeni. Ipocrizia este in floare aici. Unii spun ca forumul a devenit un bazar dar dar tot ei vand si cumpara. Unii se cred usa de biserica dar faptele lor dovedesc contrariul. Eu va dau un sfat. Sa nu va preocupe pe voi cine si cum conduce acest fourm. Dezvoltarea lui, faptul ca a creeat dependenta in multe cazuri, faptul ca tot aici ajungem sa discutam, ca si multe alte atu-uri inseamna ca forumul si-a atins scopul. Nu e perfect dar e folositor. Asta avem cu asta defilam. Muncim in continuare. Au fost atatea tentative de a denigra si distruge forumul dar , asa cum vedeti, au esuat. Multi dintre voi nu ati apucat ca sa le vedeti pe toate. Un lucru facut din pasiune nu se poate distruge atat de usor. Un lucru facut din interes e foarte vulnerabil. La un moment dat, lumea tot isi va da seama de asta si va renunta. Aceste discutii se incheie aici. Votarea pentru inca un supermoderator ramane valabila si va face obiectul unui topic specific. PS1: MPS-ule, ai destula memorie pentru copy/paste? Daca nu, spune-mi ca iti trimit pe email toate discutiile de aici ca sa poti da raportul dincolo. Sa nu te doara spatele stand aplecat atat cu ochiul la gaura cheii. :ha: Later edit: PS2: De acum inainte vom respecta prevederile Regulamentul si anume , orice reclamatii aveti la adresa unui moderator, admin sau legate de linia si strategia forumului, trebuiesc facute in privat. Nu se vor mai dezbate public. Aceasta prevedere exista in regulamentele tuturor forumurilor care se respecta. Cei care nu o vor respecta vor fi sanctionati. Pot risca inclusiv restrictionarea accesului pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate