worldscape Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 (editat) Avand in vedere problemele aparute in sectiunile de vanzari prin nerespectarea regulamentului va propun urmatoarele solutii, care personal le-asi conditiona una de alta ca sa nu mai fie probleme: 1. pt. noii membrii, trecerea unei perioade de min 30 zile de la data PREZENTARII pe forum si a unui numar de min 5 postari in diverse topicuri/sectiuni pentru a avea access sa posteze in sectiunile de Vanzari. ... aceste conditii mi se par rezonabile pt ca cei bine intentionati sa se familiarizeze cu acest Forum si cu ce se discuta pe el. 2. Postarea in sectiunile de Vanzari: sa fie modificat formularul de la aceasta sectiune prin introducerea mai multor campuri obligatorii de tipul "required": - titlu anunt - descriere produs/masina/serviciu - pret - nr de telefon - poza toate acestea Obligatorii, fara completarea lor sau a unuia dintre campuri, neputand sa fie postat anuntul. 3. Modificarea sectiunilor de Vanzari si Cumparari ca si sectiuni INCHISE: - pune omul ce are de vandut acolo, cu toate detaliile, poze, pret, date de contact... iar la publicare anuntului acesta devine "Locked", cine este interesat sa puna mana pe telefon sau sa dea un PM... si astfel se vor evita zeci de Off_topic-uri pe aceste sectiuni, si unii care isi "pierd" vanzarea intr-un final..., ce la Mica publicitate in Ziare sau pe diverse situri web e altfel ? ... si neluand in calcul ca toata aceasta vorbarie formeaza un content care nu face altceva decat sa creasca volumul de date si staocate pe server, lucru care e contra-cost pana la urma... Cu stima, Laur Editat Iunie 20, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 (editat) Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! F buna ideea ta dar as avea o completare care a mai fost propusa si anume crearea unei sectiuni separate fata de restul forumului asa cum a fost creata si sectiunea <Magazin Club 4x4>. Stiu ca implica costuri suplimentare dar suntem destui useri si putem contribui fiecare cu cat poate. Editat Iunie 18, 2010 de ady_petre am uitat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! F buna ideea ta dar as avea o completare care a mai fost propusa si anume crearea unei sectiuni separate fata de restul forumului asa cum a fost creata si sectiunea <Magazin Club 4x4>. Stiu ca implica costuri suplimentare dar suntem destui useri si putem contribui fiecare cu cat poate. nu este vorba de bani pt asta, ci de o decizie comuna a Administatorilor si Moderatorilor Forumului ... banii strange-i pt umanitara ca in curand va trebui sa vina Mos Craciun... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! Chestia cu numarul de posturi e relativa...si era cu posturi reale...dar atunci incepeai cutiganeala ca ala e ala nu e si tot asa... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 18, 2010 Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! Ideea lui Laur este buna ... cu vanzarile! Ar scuti moderatorii de multa munca si pmuri ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 18, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! Chestia cu numarul de posturi e relativa...si era cu posturi reale...dar atunci incepeai cutiganeala ca ala e ala nu e si tot asa... povestea cu nr de posturi e cu cantec... se va intampla ce s-a mai si intamplat.... dar daca conditionezi cele 2 lucruri: 30 zile + min 5 posturi...deja se restrange cercul in jurul unor membrii mai seriosi. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
V.I.D. Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! Chiar f. buna ideea, acum trebuie sa scriu ceva inteligent de 7x ca sa ma pot uita si eu ce masini mai sunt de vanzare (ca poate mi-oi lua si eu una candva). Hai ca mai am 6...... AroM461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat Octombrie 7, 2010 Partajează Postat Octombrie 7, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! Salut, am si eu o intrebare, ca nu am gasit pe aici raspunsul. De la cite posturi pot vedea ce se vinde/ cumpara in sectiunile respective. Ca, momentan nu pot vedea nimic, :hl:hl. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! Salut. Eu am pus un anunt privitor la cumpararea unei chiuloase si datorita obligativitatii unui nr. minim de 20 de postari nu mai pot scrie nimic. In acest caz poate parea ca ori am rezolvat problema (total gresit) ori ca nu ma mai intereseaza subiectul sau mai stiu eu ce. La fel la vanzari ! Nu se poate face nimic ? Si atunci trebuie sa ma bag in seama. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 12, 2010 Partajează Postat Octombrie 12, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! Nu "sa te bagi in seama", ci sa participi la discutii ! E o diferenta , nu crezi ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! Salut, am si eu o intrebare, ca nu am gasit pe aici raspunsul. De la cite posturi pot vedea ce se vinde/ cumpara in sectiunile respective. Ca, momentan nu pot vedea nimic, :hl:hl. Multumesc. Pentru vizualizarea anunturilor din sectiunile e mica publicitate trebuie sa ai minim un post respectiv cel de la prezentarea membrilor. Pentru a putea posta un anunt de vanzari, trebuie sa ai minim 20 de post-uri REALE pe forum, iar cand zic REALE nu ma refer la mesaje de genul "frumoasa culoare", "buna treaba", tine-o tot asa" etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jicu Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! pentru a putea vizualiza anunturile de mica publicitate din sectiunea vanzari consider ca nu ar trebuii conditionate din urmatoarele motive: - criza financiara, cred ca se pot gasi cumparatori si in afara membrilor foumului, ca de, mai da omu o cautare pe "goagle" si ii cade cu tronc o anumita masina si gata vanzarea;(nu de alta da asa am patit eu) - consider ca suntem deschisi fata de ceilalti, si ca nu suntem o comunitate inchisa, ca oricine adera la aceasta e binevenit. pentru a posta anunturi insa sunt de acord cu "restrictiile" ca altfel sectiunea poate ajunge in haos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! pentru a putea vizualiza anunturile de mica publicitate din sectiunea vanzari consider ca nu ar trebuii conditionate .... Daca tu consideri ca, pentru a putea vizualiza mesajele din sectiunile de mica publicitate, singura conditie ca utilizatorul sa aibe UN SINGUR MESAJ pe forum respectiv cel de la prezentare este o restrictie atat de mare, atunci stai tu linistit pe Autovit ca acolo nu e nici o restrictie. Inteleg ca toata lumea are o parere dar chiar nu ti-e rusine ca sa ne consumi timpul cu mesaje de genul acesta? Esti inscris pe forum din februarie 2008 dar abia acum te-ai sinchisit ca sa te prezinti. Inteleg din asta ca singurul tau scop pe acest forum este sa studiezi anunturile de vanzari. Criza economica te-a impiedicat pana acum ca sa iti faci prezentarea? Cand am spus ca, din pacate in Romania bunul simt trebuie impus, unii mi-au sarit in cap. Pentru un singur mesaj la prezentare care oricum era obligatoriu conform regulamentului tu vi sa ne spui ca si ala e prea mult? Asta ar trebui ca sa intelegem? Desi ti-ai spus parerea in mod civilizat si probabil ca nu ai vrut ca sa jignesti, dar acest mesaj m-a enervat de buna dimineata mai tare decat cineva care chiar incalca regulamentul acestui forum. M-am inflamat eu prea tare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jicu Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! Scuze pentru deranj Cu siguranta nu am vrut sa jignesc. Nu am facut altceva decat sa-mi spun parearea. De scris pana acum nu am scris ca nu prea ma pricep si sa bat campii ... nu mi felu, mai bine citesc si invat de la cei care stiu. De prezentat nu m-am prezentat din simplul motiv ca am considerat ca trebuie sa te prezinti, atunci cand intrii in vorba cu cineva ca deageaba te prezinti daca nu ai nimic de zis. Cu siguranta voi interveni atunci cand consider ca am ceva de spus. Scuze! inca odata pentru neplacerile create. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! puteti sa imi spuneti si mie de ce nu pot intra la sectiunea mica publicitate.multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! puteti sa imi spuneti si mie de ce nu pot intra la sectiunea mica publicitate.multumesc. Deoarece ai incalcat regulamentul forumul de nenumarate ori, ai avut ban, ti-ai facut o gramada de conturi, am mai avut discutii pe tema asta etc... Spune sincer cate conturi ti-ai facut pana acum pe forum. Nu ti-a pasat. In aceste conditii, nici mie nu imi pasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Sugestii Forum sectiunea de Vanzari ! am inteles si inseamna ca nu o sa am acces niciodata la sectiunea mica publicitata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate