Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

duze injectoare pentru RD28T

Catalin.V

Postări Recomandate

Salutare! Stie cineva daca se gasesc separat duze injectoare pentru motorul RD28T? Daca da, originale sau after market ... care sunt mai indicate si de unde le putem cumpara? Al meu Y60 ar avea nevoie de unele noi impreuna cu saibele de cupru care am inteles ca sunt de unica folosinta.

Multzam!

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: duze injectoare pentru RD28T

Am rezolvat pana la urma ... la al padrino pret ok ... 160 lei/buc cu tva (saibele 3 lei), pretul este unul mediu pentru ca la altii am gasit cu 260 lei/buc dar si 120 lei/buc cu tva ... pret pentru diuze bosch. Am mai gasit diuze Super Diesel la 33 lei/buc si Nippon Denso la 107 lei/buc cu tva.

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

nenea luigi, care sunt mai bune???

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

box;591675']Am rezolvat pana la urma ... la al padrino pret ok ... 160 lei/buc cu tva (saibele 3 lei)' date=' pretul este unul mediu pentru ca la altii am gasit cu 260 lei/buc dar si 120 lei/buc cu tva ... pret pentru diuze bosch. Am mai gasit diuze Super Diesel la 33 lei/buc si Nippon Denso la 107 lei/buc cu tva.[/quote']

Deci pana la urma te-a ajutat informatia mea :2dr

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare