navara Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 nicu(vasilica) 27 ani in curand.cand nu dau cu sapa mai apar si eu la cate o intalnire.m-as da si eu dar nu prea ma lasa sora-mea si femeia ca stric acaretu.dar cresk eu si imi iau si un offroder Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 Salut si bine ai venit! Chiar ar fi indicat intradevar sa cresti mare si sa iti iei si tu o masina pentru offroad, nu de alta dar chiar e pacat sa strici Navara aia frumoasa. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 Hai noroc si ia-ti un fier de off road :) "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 bine ai venit, am vazut niste G-uri ieftine in uk :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 Bine ai venit Vasilica. :D MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 Bienvenuto cumnate :D O sa fie mai multe masini cu volan pe dreapta la intruniri :lol: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 Bun venit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 Bine ai venit !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Mai 28, 2007 Autor Partajează Postat Mai 28, 2007 bine ai venit, am vazut niste G-uri ieftine in uk .....alea sunt ptr boieri don gabiG nu prea ma incadrez akol tre sa cresk un pic mai mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 bine ai venit, am vazut niste G-uri ieftine in uk .....alea sunt ptr boieri don gabiG nu prea ma incadrez akol tre sa cresk un pic mai mult 1200 lire e ptr boerii?????? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 Dar cat consuma una de-asta? Si cat e de fiabila? Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Mai 28, 2007 Autor Partajează Postat Mai 28, 2007 don gabiG verificati mai bine un dizelache cat de cat e de la 4500 de lire daca ar fii pe 1200 sute am avea vreo doua :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 http://www.autotrader.co.uk/CARS/buying ... _a_car.jsp ia cauta pe aici.2,8 petrol,cai multi numai bun de off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 Bine ai venit! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 Bun venit si numai bafta! :) Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 Salutare si bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Iulie 21, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2007 domnilor am reusit sa cresc si eu si sunt proprietarul unui modest mercedes G 280ge.mai multe detalii si poze in curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 domnilor am reusit sa cresc si eu si sunt proprietarul unui modest mercedes G 280ge.mai multe detalii si poze in curand Felicitari dar am un sfat. Monteaza bara aia de pe fata mai sus cu vreo 30 cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 bine ai venit. cred ca ai facut cea mai buna alegere cu g-ul. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 Iaca cat de repede cresc unii.....sa te poarte sanatos :tr I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 22, 2007 Partajează Postat Iulie 22, 2007 Misto G-ul. Pacat ca bara aia de kkt ii strica tot aspectul.... :shock: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Cumnate e lumea invidioasa pe bara ta :grin: Ai ajuns boier ca Domnul Badea :!: :D Sa-l stapanesti sanatos si cand vii cu el in tara sa pui pe platforma si un Samurai pt Maria :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 OK.Poate ti-l pastrezi sa te dai ! Succes la modificarile viitoare .Umbla vorba ca te pregatesti de un proiect tare. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Iulie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2007 da intradevar o sa fie un proiect dar ma consult cu cunoscatori..deci vreau sa fac ceva deosebitdin masina asta asa ca asteptsugesti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 felicitari pt g super masina ;dar eu cred ca pe langa bara mai ai multe de dat jos daca vrei daca nu vor sari singure :twisted: :twisted: :twisted: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate