Miron Sorin Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 @Mauritzio exista 3 feluri de unghiuri la puntea fata 1.convergenta rotilor daca rotile sint / \ sau \ / (vazuta masina de sus) 2.unghiul de fuga (daca o roata e mai in fata decit cealalta) 3.unghiul de cadere (cum vine roata in contact cu pamintul) adica / \ sau \ / vazuta din fata Cred ca tu te referi la cadere si convergenta Nici eu nu cred ca m-am exprimat destul de clar:2dr:grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 :tk:tk:tk:tk:tk:tk:tk:tk:tk lipsa inca uno!!!!! ca nustiu cum sa numeste!!!! help me!!:hl este unghiu de la axa verticale fuseta respect perpendicular, 90 de gradi cu teren..... la geometria unde ma aduc eu, care face ce spun eu si sau obisnuit sa nu mai intreb de ce...:banana numeste cum am spus eu .... sic sic:2dr dar si in italiano se numeste convergenza multumesc. sper pt sefulik ca ne am inteles convergenta trebuie sa fie asa \ / ruote descise spre exterior fiecare cu 5 mm campanatura , unghiul de cadere trebuie sa fie asa / \ deschis 11 mm fiecare ruota, merge si 5/6 mm fiecare mai lipsa uno ca nu stiu sal numesc mersi inca o data :tk:x tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Pai am zis...FUGA care regleaza in principal daca o roata e mai in fata decit alta (pe aceeasi punte) 1. Convergenta 2. Cadere (90 grade cu pamintul) 3. Fuga zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 uite ca am gasit ceva mai clar de .... liniutele mele! poza 1 convergenta ruote tr sa fie deschise cum in a trea positia al desen de 5 mm fiecare.:grin: tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 poza 2 unghiul de cadere , camber ca in positia 2 din poza ,deschis de la 5 la 11 mm ruota( fiecare) NEGATIV tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Caster poza tre 2mm in plus surub spate ( sunt 2 suruburi la bascula sup. unde se pune saibe de reglaj) tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 thanks miron sorin te astept la o cafea ....sau:x tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 se poate acelasi lucru si la punte spate..... dar se strica des rulmenti si nu cred ca intereseaze pe nimen.:banana:banana:banana:banana:banana tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Care e "smecheria" de la caseta ? Multumesc ! Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Care e "smecheria" de la caseta ? Multumesc ! se numeste smecheria pt ca la fac eu la mine in service tr prelucrata si .... face tot de la stinga la dreapta in 1 tura si un sfer. cost 600 ron timp 2 zile tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 27, 2010 Partajează Postat Iunie 27, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Adica intr-o tura si un sfert de volan se face intoarcere rotilor de la stanga la dreapta? Imaginatia nu ma ajuta cu nimic. Zilele astea imi fac eu timp si trec pe la tine. Prin Darza nu te gasesc nu? Fac mai putin timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Salut Sefulik..... te astept ...... te astept..... si tot nu te vad! sunt la CIOLPANI fost C.A.P. pe DN1:2dr tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CataSib Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 se numeste smecheria pt ca la fac eu la mine in service tr prelucrata si .... face tot de la stinga la dreapta in 1 tura si un sfer. cost 600 ron timp 2 zile Multumesc frumos ! Dar sa vin la Buc pentru asta, nu prea merita. Off Road Club Sibiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Multumesc frumos ! Dar sa vin la Buc pentru asta, nu prea merita. umblare la caseta de directie nu treaba pt toti! nu dau sfaturpt lucrari care da ca nu sunt facute cum trebuie ..... poate sa fie ffffff periculosi! ai vazut ca am dat toate<secretele mele> pt reglaj la geometrie? eu sa ajung la ...............5 mm pe ruota convergenta si la 11 mm pe fiecare parte unghiulde cadere............ am facut o multime de probe, destul de costositoare ( timp , persoane,cauciucuri) si le impart cu toti cititori din forum din pretenie, dar NU DAU SFATURI la directie sau la frane la oricine ,fara suparare):x tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iunie 30, 2010 Partajează Postat Iunie 30, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 ai incercat modificarile mele? spuni ceva.:h5 tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 ajutati-ma va rog cu un link sa vad si eu cateva preturi destre un set de suspensii pt pajero mk2 din 1996.va rog.se tot vb dar nimeni nu da la noi astia incepatori detalii de unde si cu cat sa luam..multumesc:tk Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Uite aici ca sa te delectezi http://www.strutmasters.com/mitsubishi-montero-suspension-parts-s/217.htm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 ajutati-ma va rog cu un link sa vad si eu cateva preturi destre un set de suspensii pt pajero mk2 din 1996.va rog.se tot vb dar nimeni nu da la noi astia incepatori detalii de unde si cu cat sa luam..multumesc:tk am deja postat toate preturile..... kit arcuri si telescoapele incepand de la 700 euro kit arcuri si telescopele si barele tursiune de la 1200 pana ...... cat te tine buzunarul:ha::ha::ha::ha::ha: tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coolhandluca Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Raspund cu cea mai mare placere, in masura cunostintelor pe care le posed.:wink: Salut am incercat sa-ti trimit de vreo 3 ori mesaj pe PM da nu cred ca am reusit. Cum pot da de tine sa te intreb niste detalii tehnice despre cum ti-ai ridicat tu de fata pajeroul?:tk SHOGUN 3.0 V6 24V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Pai e foarte simplu. Te bagi sub masina cu un clicket de 17 lung si o inelara de 17 lunge in brat ca sa o blochezi rezemata de ceva (Cv, esapament...). Apoi incepi cu clichetul de 7 s strangi surubul de la bara de torsiune (cel care se vede in jos, pe traversa spate, dupa cv). Strangi cam 5 mm intr-o parte si tot atat in cealaltalta. Dai o tura mica (si 50 de metri is destui), apoi o mai reglei putin daca simti nevoia. Daca vrei o mai ridici, o mai cobori... Daca o ridici prea mult va deveni foarte, foarte rigida, asemeni unui tractor U450... Cam atat ar fi suspensia fata, mai greu cred ca e pe spate, deoarece sunt necesare flanse, si telescoape si alte minuni.... Bafta ! OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coolhandluca Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Pai e foarte simplu. Te bagi sub masina cu un clicket de 17 lung si o inelara de 17 lunge in brat ca sa o blochezi rezemata de ceva (Cv, esapament...). Apoi incepi cu clichetul de 7 s strangi surubul de la bara de torsiune (cel care se vede in jos, pe traversa spate, dupa cv). Strangi cam 5 mm intr-o parte si tot atat in cealaltalta. Dai o tura mica (si 50 de metri is destui), apoi o mai reglei putin daca simti nevoia. Daca vrei o mai ridici, o mai cobori... Daca o ridici prea mult va deveni foarte, foarte rigida, asemeni unui tractor U450... Cam atat ar fi suspensia fata, mai greu cred ca e pe spate, deoarece sunt necesare flanse, si telescoape si alte minuni.... Bafta ! Asta era clar cu bara de torsiune. Din cate am citit pe forum m-ar tenta sa fac si balljoint flip daca am inteles bine se mai atenueaza din efectele negative care rezulta din fortarea barelor. Asta ma intereseaza mai exact :tk SHOGUN 3.0 V6 24V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mitsu3.5v6 Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 am citit pe ceva forum din UK ca mai pun pe Pajero scurt bare de torsiune de pe modelul lung si-l ridica cu 1.5-2cm fara sa fie mai rigid. a facut cineva asa ceva sau a mai auzit de treaba asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator romtex Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Mauritzio, spune-mi te rog adresa exacta a service-ului tau de pe DN1. M-ar interesa un suspension lift +5 cm la un Pajero '99 lung. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat Octombrie 6, 2010 Partajează Postat Octombrie 6, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 Mauritzio, spune-mi te rog adresa exacta a service-ului tau de pe DN1. M-ar interesa un suspension lift +5 cm la un Pajero '99 lung. Multumesc! Buna ziua, Adresa este Comuna Peris ,str.Stejarului Nr.31 Ilfov ; de pe DN1 in Tancabesti cum veniti din spre Bucuresti faceti stanga este indicator Peris (exact unde a cazut pasarela) si mergeti pana la gara unde este strada Stejaului pe partea dreapta. 0731322593 Dan tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Suspension lift Pajero 2 este vreun kit de suspensie cu alte bascule ...mai lungi pentru un pajero 2.5 din '95? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate