Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ARB ieftin?

DRAKUS

Postări Recomandate

Acum cateva zile,am plimbat un italian un pic pe munte,omu avea un defender nou dar nu avea gume de noroi,din discutie in discutie ajungem la tema blocantelor,si ami da un site cu preturi.Ce parere aveti?

http://www.raptor4x4.it/blocchi%20e%20compressori.htm

Editat de Astral

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ARB ieftin?

Foarte bune preturi. Din pacate, la toti ceilalti distribuitori de ARB preturile nu scad sub 950 de euro. Oare e pe bune oferta aceea? Nu de alta dar diferenta fata de toti ceilalti este destul de substantiala.

Link spre comentariu

CiaoMax,

SE POATE!!!!!

am postat promotie luna trecuta cu ARB originali cu compresor mare si manopera la 1000 euro.......... dar nu prea a prins!

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Si eu confirm ...ca se poate!

In acest an, prin primavara gasisem o sursa undeva la 1800 E blocant fata/spate + compresor mare ...:grin:

Unii mai lichideaza stocuri ... dar in mod normal "pretul de lista" in Ro este 950 + 240 (blocant + compresor)!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Acum cateva zile,am plimbat un italian un pic pe munte,omu avea un defender nou dar nu avea gume de noroi,din discutie in discutie ajungem la tema blocantelor,si ami da un site cu preturi.Ce parere aveti?

http://www.raptor4x4.it/blocchi%20e%20compressori.htm

interesant, au stiam d alta poveste, sunt tot in Italia si respectiv in croatia niste baieti care vand cu montaj cica "ARB"-uri cu 5-600 euro ( montaj inclus), dar blocantii sunt de fapt niste copii foarte bune ale ARB-urilor care costa cca 300/350 USD in Taiwan...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Da este si chestia asta!

eu cumpar numai originali de la distribuitor italiano.

l-am explicat de promotie pusa pe forum cu nume firmei 4Raptor si a comentat intru un fel cam urut .......

vrea copie de la promotie si vrea sa verifice produse.......

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Eu am pe masina copii chinezesti de ARB pe ambele punti - m-au costat in jur de 1000 de euro ambele cu tot cu compresoare si cablaje. Pana acum nu am avut probleme cu ele. Daca gaseam blocanti originali la pertul de mai sus probabil ma aruncam la ele.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Sal.

interesant.

cutie cum am fost tot copiate sau anonime?

multumesc

maurizio

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

O sa incerc sa aflu cat de originali sunt....nu prea stiu cum da totusi o sa incerc.:grin::grin::grin:

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

Nu mai inteleg nica...ori eu sunt prost, ori chinezi astia contrafac totul si se gasesc intermediari care sa le vanda drept originale...:ps

rahat cu mac ....pai de unde mai stiu eu de azi in colo ca: ce cumpar este original sau nu :dr3 ...sau cand cumperi un blocant si se strica in garatie ti se reproseaza ca ai facut offroad...

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Nu mai inteleg nica...ori eu sunt prost, ori chinezi astia contrafac totul si se gasesc intermediari care sa le vanda drept originale...:ps

rahat cu mac ....pai de unde mai stiu eu de azi in colo ca: ce cumpar este original sau nu :dr3 ...sau cand cumperi un blocant si se strica in garatie ti se reproseaza ca ai facut offroad...

chestia e mai veche... chinezii ( taiwanezii ) vand un blocant tip ARB ( copie ARB ) la un pret de dumping.... faza mai tare e ca atunci cand le soliciti manualul de instalare pe mail...ti-l trimit pe cel de ARB... si cand ii intrebi daca sunt ARB..spun ca da, dar ca i produc si OEm ( pt ARB) si ODM ( fara marca ) ... aici este o mai mare sau mai mica minciuna deoarece ARB-urile se fac tot in China si e f posibil ca fabricantul care face pt ARB sa scoata si pe usa din dos catre chinezii lui ( asta ar fi cea mai eficienta solutie ) ... o a 2-a e sa fie copiat, dar in cazul asta pretul e prea mic, iar businessul cam falimentar... ca nu este un bun larg consum ca sa vinzi cu zecile de mii si sa-ti amortizezi matrite, ......

cel mai simplu, ne-ar putea da un raspuns Vitalies dupa ce vede si un ARB original... si poate face comparatia dintre cele 2...

Link spre comentariu

Test Original ARB Locker vs Fake

daca au facut filmuletul asta inseamna ca le sufla chinezii in ceafa ...

oricum ca si parere personala ARB-urile sunt in continuare de toata jena...blocheaza cand vor ele si au chef....

Link spre comentariu

Chelu din infomercial spune ca blocantii Arb sant produsi (quote: Designed, tested and manufactured ) in Melbourne, Australia... dar cine stie? Poate or avea si cei de la ARB ceva productie la fratii chinezi....

°lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll°
Link spre comentariu

Asta este lumea in care traim! Exista originaluri false cat si falsuri originale! :grin:

Teoria in viziunea mea e asa:

Noi suntem 22 de milioane ...Avem ce manca azi, maine ...ne intereseaza (pe unii) ce mancam si saptamana viitoare! Sursa de venit: aproximativ satifacatoare ...

Ei sunt 1.3 miliarde: pe ei ii arde ce mananca azi. Singura salvare ptr ei ca si sursa de venit este productia! De orice ...Cred ca sunt echipe de oameni care cauta temeinic ce se vinde ... Si daca este ultrafitabil cumpara brandul, ..daca nu e profitabil, doar copiaza! E mai ieftin ...

Link spre comentariu

Asta este lumea in care traim! Exista originaluri false cat si falsuri originale! :grin:

Teoria in viziunea mea e asa:

Noi suntem 22 de milioane ...Avem ce manca azi, maine ...ne intereseaza (pe unii) ce mancam si saptamana viitoare! Sursa de venit: aproximativ satifacatoare ...

Ei sunt 1.3 miliarde: pe ei ii arde ce mananca azi. Singura salvare ptr ei ca si sursa de venit este productia! De orice ...Cred ca sunt echipe de oameni care cauta temeinic ce se vinde ... Si daca este ultrafitabil cumpara brandul, ..daca nu e profitabil, doar copiaza! E mai ieftin ...

Adevarat!!!

chinezi construiesc sau copiaze .... tot ce exista. sunt si producatori buni si producatori prosti. un lucru este cert... cel mai ieftin nu poate sa fie si cel mai bun!!!

si scooter italieni de cc 49 se face in china si calitate lor este reconoscuta ca optima, copie sunt fff proaste.

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Cred ca mai conteaza si piata careia i se adreseaza ce se produce in China pt ca una e piata "jungle-type" ca la noi, fara legislatie clara, cu coruptie in vami, si alta este o piata australiana sau germana sau americana.....

Ce se importa la noi din China este incomparabil calitativ mai slab decat ce se importa pe pietele din tarile cu apa calda.....

Link spre comentariu

Cred ca mai conteaza si piata careia i se adreseaza ce se produce in China pt ca una e piata "jungle-type" ca la noi, fara legislatie clara, cu coruptie in vami, si alta este o piata australiana sau germana sau americana.....

Ce se importa la noi din China este incomparabil calitativ mai slab decat ce se importa pe pietele din tarile cu apa calda.....

... e cam complet gresit !... in toata lumea exista aceleasi chinezisme si chiar mai multe caa la noi, nu are nici o legatura cu legislatia.... in italia , Spania si Franta te naucesc si e plin de negrii care vand ganti LuisVuiton si se jura ca sunt orgiginale... si sunt niste falsuri ordinare de nici 1 USD... si culmea uite ca pe astia la noi nu ii gasesti....

"Orice produs Inventat sau Creeat pt folosul umanitatii apartine umanitatii, NU unei anumite firme sau persoane" .... asta mai mult sau mai putin textual este articolul de care China se foloseste si "copiaza" tot ce se produce.... vb lui Yonutz... cand ai de hranit 1.3-1.5 miliarde de oameni, si sa-i mai si tii in China.... trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca urmatorii 50 ani minim vor fi ai chinezilor in toata lumea.... ca incep sa se mai si reverse....

pb noastra este ca nu ai ce sa le faci.... si trebuie sa te obisnuiesti cu ideea...

in scolile private din Anglia deja se invata chineza... chiciti de ce ? :wink:

Link spre comentariu

Secretul e aici:

1.Trebuie sa te informezi temeinic inainte sa cumperi ceva

2.Trebuie sa-ti asumi riscurile la cumpararea unui produs mai ieftin "original" dar cu un pret mult mai mic decat ar costa unul original

3.Trebuie sa ceri la cumpararea unui produs original factura si certificat de garantie (lipsa unuia sau altuia pot genera neplaceri la un eventual defect) si o atestare ca acel produs este cel original

4.Trebuie sa-ti cunosti foarte bine drepturile de cumparator cand faci o achizitie si sa uzezi de ele la o eventuala divergenta survenita urmare a unui defect de fabricatie sau a unei proaste functionari a produsului achizitionat

5.Trebuie sa stii ca atragerea raspunderii civile a vanzatorului se poate face doar in urmatoarele conditii: existenta facturii fiscale sau bonului de cumparare, existenta unui certificat de garantie real nu in nu stiu ce tara, existenta certificatului de conformitate al produsului care sa ateste provenineta acestuia.

Din pacate legislatia din tara noastra privind comertul cu bunuri importate este inexistenta si din acest motiv practic nu exista plangeri oficiale. Cei care vand nu pot fi trasi inca la raspundere oficial si asta nu e vina lor. Pana la urma ei isi castiga intr-un fel sau altul painea din asta!

Afara exista legislatie care sa protejeze productia autohtona sau a UE si toate produsele copiate / contrafacute se vand exclusiv pe piata neagra la colt de strada asa cum zicea Laur.

Asta e doar inceputul. Stati sa vedeti ce se va intampla cand piata de servicii si alte activitati va fi napadida de chinezi, unde se va ajunge atunci ...Ganditi-va ca suntem o tara cu o legislatie permisiva. Un "perfect-land" ptr asta. Pe marginea actualei crize ganditi-va ce se va intampla cand va veti pierde locul de munca si in locul vostru va veni un chinez galbejit sa lucreze pe jumatate din suma ...:grin:

Link spre comentariu

Secretul e aici:

1.Trebuie sa te informezi temeinic inainte sa cumperi ceva

2.Trebuie sa-ti asumi riscurile la cumpararea unui produs mai ieftin "original" dar cu un pret mult mai mic decat ar costa unul original

3.Trebuie sa ceri la cumpararea unui produs original factura si certificat de garantie (lipsa unuia sau altuia pot genera neplaceri la un eventual defect) si o atestare ca acel produs este cel original

4.Trebuie sa-ti cunosti foarte bine drepturile de cumparator cand faci o achizitie si sa uzezi de ele la o eventuala divergenta survenita urmare a unui defect de fabricatie sau a unei proaste functionari a produsului achizitionat

5.Trebuie sa stii ca atragerea raspunderii civile a vanzatorului se poate face doar in urmatoarele conditii: existenta facturii fiscale sau bonului de cumparare, existenta unui certificat de garantie real nu in nu stiu ce tara, existenta certificatului de conformitate al produsului care sa ateste provenineta acestuia.

Din pacate legislatia din tara noastra privind comertul cu bunuri importate este inexistenta si din acest motiv practic nu exista plangeri oficiale. Cei care vand nu pot fi trasi inca la raspundere oficial si asta nu e vina lor. Pana la urma ei isi castiga intr-un fel sau altul painea din asta!

Afara exista legislatie care sa protejeze productia autohtona sau a UE si toate produsele copiate / contrafacute se vand exclusiv pe piata neagra la colt de strada asa cum zicea Laur.

Asta e doar inceputul. Stati sa vedeti ce se va intampla cand piata de servicii si alte activitati va fi napadida de chinezi, unde se va ajunge atunci ...Ganditi-va ca suntem o tara cu o legislatie permisiva. Un "perfect-land" ptr asta. Pe marginea actualei crize ganditi-va ce se va intampla cand va veti pierde locul de munca si in locul vostru va veni un chinez galbejit sa lucreze pe jumatate din suma ...:grin:

da..............

sa stiti ca in italia in mai multe orase si orasel incepe sa fie numele strazi , indicatoarele ,panuori publicitari, iindicatoare de directie ..... IN LIMBA CHINEZE....:hw:hw:hw:hw:hw

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Mda e lucru dracu cu chinezi astia,eu am fost in china si credeti-ma ca ma cam pus pe ganduri ce au aia acolo....Bagati un ochi pe you tube BUND in Schanghai,si au inceput sa faca bani seriosi,nu mai e vorba doar se subzistenta...

Da sa nu deviem prea rau de la tema ,daca al pun pe italian sa imi comande un blocant la baietii astia la ce sa se uite mai atent?

Link spre comentariu

Mda e lucru dracu cu chinezi astia,eu am fost in china si credeti-ma ca ma cam pus pe ganduri ce au aia acolo....Bagati un ochi pe you tube BUND in Schanghai,si au inceput sa faca bani seriosi,nu mai e vorba doar se subzistenta...

Da sa nu deviem prea rau de la tema ,daca al pun pe italian sa imi comande un blocant la baietii astia la ce sa se uite mai atent?

sal.

la ce baieti? 4x4 raptor?

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

Da la , 4x4 raptor.

Link spre comentariu

Da la , 4x4 raptor.

spuni sa cere factura cu garantie.

eu dejaam intrebat de lucru acesta la furnizor si ma spus ca raptor 4x4

cumpara angros cu 510 euro ... da ca adugi tva italiano ceva nu este in regula. dar........ <le vie del signore sono infinte!>

important este factura si garantie.

eu nu reusesc sal dau cu mai putin de 700 750 euro in functie de model!!!

ESTOTE PARATI

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare