Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vopsea asfalt

pinti

Postări Recomandate

Chiar daca toti cei 5 vecini ai mei stiu fiecare care este locul lui de parcare si garajul de la parter ,toti parcheaza cum ii taie capul :uameni

ma gandesc sa trasez niste locuri de parcare clare

intrebare : are cineva de pe aici vopsea pentru asa ceva sau idee cu ce sa vopsesc?

multumesc anticipat.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vopsea asfalt

Vopseaua speciala de drumuri este scumpa rau.(si se vinde numai la 20 litri cel mai putin)

1.Ai varianta sa te lipesti de cei de la drumuri sa iti dea citiva litri.

2.Varianta adoptata de mine este sa folosesc vopsea normala (5 litri undeva la 50-60 ron...alba sau galbena.....secretul este sa cureti foarte bine de praf inainte de aplicare.Si sa dai de 2 ori .Rezista ok .Operatia necesita repetare la 1 an.

Succes!:h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

nu mai bine la arad unde primaria a trast frumos locurile de parcare dintre blocuri si le inchireaza pe luna SI PE ALEA ...

ce e cel mai frumos e ca ei ti t dau dreptul sa folosesti locul respectiv, 24 din 24 7 din 7 DAR NU ITI GARANTEAZA DREPTUL adica daca vine unu si lil blocgheaza.... ghinion. il rogi frumos

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Incearca cu http://www.policolor.ro/road_paint.phpeu am folosit-o impreuna cu vecinii pt trasarea locurilor de parcare si de 2 ani tine,nu a fost f scumpa,dar era in cutii de 25 de litri.Din cite imi mai aduc aminte daca vb cu reprezentantul iti poate da si mai putina,acum depinde daca nu e mai mare deranjul decit operatia.Daca ai de marcat mai putin si nu ai trafic prea mare in zona merge si cu un simplu spray de vopsea.

Link spre comentariu

Pinti,

Mergi la primarie si vezi daca poti inchiria acel loc. Normal costa 50-60 ron/an

Pe baza autorizatiei de parcare iti delimitezi locul cu vopsea normala (alba sau galbena)!

Intre orele 22.00-09.00 legal nimeni nu iti poate ocupa parcarea daca este platita.

In afara acelor ore, e la mica intelegere.

Daca vecinii nu percuteaza ...ai doua variante:

-suni la primarie si ii vor ridica masina care iti ocupa locul de parcare abuziv (sunt obligati prin lege sa faca asta)

-sufa pe masina, extractie, si o faci "scuar" pe primul bulevard ... :ha: (varianta nerecomandata dar ...probata cu maxim succes cand stateam la bloc)

-nu se recomanda sa zgarii masina, sa desumfli rotile sau alte magarii ...asa e cel mai simplu si elegant daca ai un patrol in dotare! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Cateva mici precizari.....

-parcarile stradale sunt cele care pot fi ocupate de oricine, chiar daca tu l-ai inchiriat de la primarie-tu ai dreptul la acel loc doar dupa ora 18.0....

-parcarile de resedinta sunt cele pe care, doar cel care le-a inchiriat, are dreptul sa le ocupe 24/24h

-nu se ridica masinile de pe nici una din aceste parcari decat daca a fost ocupata abuziv timp de mai multe zile.....pana atunci poti chema Politia Comunitara care se deplaseaza la fata locului, iti verifica actele pe care le ai pt locul respectiv si apoi incearca sa identifice posesorul masinii care ti-a ocupat locul la doua dimineata....evident, nu rezolva nimic pt ca ala ori are telefonul inchis, ori masina e pe leasing......si nici amenda nu primeste.......

Recomand blocarea respectivului prin parcarea de-a curmezisul......

Link spre comentariu

Salut

Blocarea respectivului...hmmm. Si daca are si un Patrol acasa, sau un prieten posesor de 4x4? Sau daca face ca mine(se propteste cu masina lui intre usile tale si o impinge mai incolo-ce-i drept era alunecus pe jos si aveam cauciucuri noi de iarna-si nu ocupasem locul nimanui).

Cu zgariatul masinii sau taiatul rotilor nu sunt de acord. Nu e de vina masina daca soferul e mai lipsit de bun simt.

Discuta cu Administratorul si poate amenajati o parcare in curtea blocului-Eu asa am facut. O basculanta de pietris, doua porti, un lant si un lacat si gata treaba.

Am vazut destul de des locuri de parcare imprejmuite cu lant. Patru tevi in beton si cativa metri de lant cu un lacat nu e o investitie prea mare.

Crezi ca daca vopsesti asfaltul asta impiedica pe cineva sa parcheze fix pe marcajul tau? Sa fim seriosi, traim in Romania.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Nu este parcarea primariei, este un teren privat pe care s-a realizat un bloc,accesul se face doar cu telecomanda proprietarilor in numar de 6 .

O sa sun la arad sa vorbesc ,va anunt ce am realizat.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

stiu pe cineva care are bidoane de vopsea tot la vre-o 25 de litri (bidoanele sunt import italia) speciala pentru marcaje asfalt, am luat si eu 2 de la el cu 200 ron bucata:h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare