mad79 Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Stie cineva in Brasov pe unde a-si putea reconditiona o semicaseta de Pajero? si niste capete de bara,pivoti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Reconditionare Capete de bara, pivoti de semicaseta nu stiu....dar de capete de bara....da Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Reconditionare Capete de bara, pivoti Marius daca stii unde se reconditioneaza capete de bare o semicaseta e muuult mai usor:D:grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Reconditionare Capete de bara, pivoti posibil.....doar ca nu l-am auzit pe om sa spuna ceva de semicasete....mi-a facut capul mare doar de capete de bara.....:grin: dar maine ...daca dau de el pe la munca....il interoghez :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Iunie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Reconditionare Capete de bara, pivoti Pai daca poti cere-i un numar de telefon.Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 Re: Reconditionare Capete de bara, pivoti Vrei sa reconditionezi si capul de bara sau numai axul semicasetei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mad79 Postat Iunie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2010 (editat) Re: Reconditionare Capete de bara, pivoti Pai am joc in amandoua.Sti pe cineva care stie sa faca semicaseta? Editat Iunie 24, 2010 de mad79 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: Reconditionare Capete de bara, pivoti Daca e si pivotul dus,iti recomand alta noua. Cred ca e in jur de 160ron. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: Reconditionare Capete de bara, pivoti Bitu ,0744931789 Mosul este smecher cand mergeti stabiliti cu el exact cat trebuie sa platiti insa reconditioneaza impecabil pivotii , de 4-5 ani tot am facut la el 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Julaikos Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Reconditionare Capete de bara, pivoti reconditioneaza orice fel de pivoti?dupa reconditionare tin la fel ca unii luati din magazin? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Reconditionare Capete de bara, pivoti de multe ori...chiar mai bine decat cei noi....cel putin cei de Dacia facuti in defuncta uzina de tractoare din \bv....nu prea mai aveau moarte.... se schimbau dupa cel putin 5 ani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabin Postat Martie 28, 2016 Partajează Postat Martie 28, 2016 Re: Reconditionare Capete de bara, pivoti ma intereseaza si pe mine, daca mai traieste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate