davema Postat Iunie 23, 2010 Partajează Postat Iunie 23, 2010 salut! De astazi steluta are soft top luat de pe net. [ATTACH]81151[/ATTACH] [ATTACH]81152[/ATTACH] [ATTACH]81153[/ATTACH] [ATTACH]81154[/ATTACH] [ATTACH]81155[/ATTACH] stiti cumva cu ce o pot curata? are cateva urme de rugina si murdarie impregnata! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: soft top feroza salut! De astazi steluta are soft top luat de pe net. [ATTACH]81151[/ATTACH] [ATTACH]81152[/ATTACH] [ATTACH]81153[/ATTACH] [ATTACH]81154[/ATTACH] [ATTACH]81155[/ATTACH] stiti cumva cu ce o pot curata? are cateva urme de rugina si murdarie impregnata! exista o singura solutie care se cheama ....,,mocirla,, se gaseste din belsug prin padurile invecinate:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: soft top feroza caldura mare, mon cher? ....sau care a fost mobilul de ti ai luat soft topul? De jimny nu aveau? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: soft top feroza Frumoasa steluta. :D Dar oare de ce e asa curata? :ha::ha:Trebuie scoasa in natura, in mediul ei neaparat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: soft top feroza multumesc si va rog frumos sa nu mai intoarceti cutitul in rana! cred ca sapt viitoare iau nr rosii daca nu pe 14 iulie la noroie non stop! stau cate o ora in ea si o sterg ,si osterg ,si o sterg............. p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: soft top feroza am niste numere din RAI sigur se potrivesc cu stelutele:)))) Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: soft top feroza cum de ai trecut la "prelata"? Mie nu mi se pare o solutie prea ortodoxa mai ales is Romania . Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iunie 25, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: soft top feroza SAlut! Draga adyp cred ca ptr vara e soluţia: must have! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Iunie 25, 2010 Partajează Postat Iunie 25, 2010 Re: soft top feroza salutare, e misto decapotabila dar te va manca praful ...si pe tine si pe steluta pe interior....am experimentat un Jimny decapotabil in Grecia...si nu mi-a mai trebuit parca eram pe ATV....de aceea mi-am luat metal top... oricum e faina!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: soft top feroza salutare, e misto decapotabila dar te va manca praful ...si pe tine si pe steluta pe interior....am experimentat un Jimny decapotabil in Grecia...si nu mi-a mai trebuit parca eram pe ATV....de aceea mi-am luat metal top... oricum e faina!:h5 stelutza sigur in conditiile date va fii prima:ha: intotdeauna:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Iunie 26, 2010 Partajează Postat Iunie 26, 2010 Re: soft top feroza spune-mi te rog davema de unde ai luat proiectoarele acelea de pe plafon ca sunt mortale si daca poti sa imi faci si mie rost de un set ca ala??? Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Iulie 16, 2010 Partajează Postat Iulie 16, 2010 Re: soft top feroza SALUT.Cand ii pui stelutei ghete de noroi?:h5 Hai odata!Steluta cere coclauri noroioase.:ypu:h5 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timplaru Postat Octombrie 9, 2010 Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: soft top feroza cat a costat (soft-top)? si de unde .. Nissan Patrol 3.0 LWB 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Octombrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2010 Re: soft top feroza salut! este luat de la un belgian! daca te intereseaza da-mi un pm! Dani p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
livia si noro Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: soft top feroza arata mai bine Steluta,, poza " dezbracata :top Cine nu are loc de mine, sa se inghesuiasca ! Ford Maverick -W.W.O.C.-RM.VALCEA :jp1:rsp :rsp Crazy Wolf->0740130543 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mtcu Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: soft top feroza Ma intereseaza si pe mine un softtop, daca stie cineva de unde pot sa cumpar unul....:x multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate